jeeeee, zsírfeka bicók ezek! Olyan stucnit akarok, amilyen a synergy-n van!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Author
Started by
Zak McKracken
, 2003. January 12. 14:37
Posted 2003. October 10. - 11:48

Posted 2003. October 10. - 11:45

Posted 2003. October 10. - 11:32

Posted 2003. October 07. - 18:19

Sziasztok!
Én már elég régen jártam itt a topicon, de gondoltam benézek,hogy egy kis dicshimnuszt zengjek a csuoa nagy betûs AUTHOR-ról. A nyáron jártam a Versus-sal Tirolban Ausztria legszebb hegyei között a bringának persze meg sem kottyant,de nekem annál inkább. 1000m szint lejtõzés után külön jó volt hogy kolbászt süthettem a tárcsafékem felett. Szóval minen OK a drótszamár (ha ez méltó név) még teljesen egyben van és túl van a féléves szervízen is,mondjuk az kis zsírzás és bowden csere nem ártott neki. GYurma úgy telenyomta a racsnit hogy azóta teljes lopakodóként lehet vele közlekedni ;D ;D
Mondjuk én szeretem az t a kis sercegést de majd visszajön.
Mindenkinek jó Authorozást az õszi és a téli idõszakra is!
Gab
Én már elég régen jártam itt a topicon, de gondoltam benézek,hogy egy kis dicshimnuszt zengjek a csuoa nagy betûs AUTHOR-ról. A nyáron jártam a Versus-sal Tirolban Ausztria legszebb hegyei között a bringának persze meg sem kottyant,de nekem annál inkább. 1000m szint lejtõzés után külön jó volt hogy kolbászt süthettem a tárcsafékem felett. Szóval minen OK a drótszamár (ha ez méltó név) még teljesen egyben van és túl van a féléves szervízen is,mondjuk az kis zsírzás és bowden csere nem ártott neki. GYurma úgy telenyomta a racsnit hogy azóta teljes lopakodóként lehet vele közlekedni ;D ;D
Mondjuk én szeretem az t a kis sercegést de majd visszajön.
Mindenkinek jó Authorozást az õszi és a téli idõszakra is!
Gab
Posted 2003. October 07. - 16:21

Posted 2003. October 07. - 15:58

Posted 2003. October 07. - 15:12

Posted 2003. October 07. - 13:31

Posted 2003. October 07. - 13:21

Posted 2003. October 07. - 12:47

Felhívtam a boltot, sajnos Gyurma nem adja meg a László számát. Mindegy. A neten úgyis nyomon lehet követni a történéseket, mert a honlap is elég korrekt...
Posted 2003. October 07. - 09:07

authorek teljesen jo fejek, kertem toluk arlistat a teli cuccaikra, de gondolom nincsen nekik tablazatban, mert "manualis" arlistat kuldtek, kis magyarazattal 
a thermogatyojuk eleg huzos arban van, de a dzsekijeik nem tunnek draganak.

a thermogatyojuk eleg huzos arban van, de a dzsekijeik nem tunnek draganak.
Posted 2003. October 07. - 08:17

Én is hallottam errõl a csepeli bemutatóról! ;D ;D Nem lesz semmi! Ott lesz a 69
bicaj élõben! Megnézheted, megfoghatod, csorgathatod a nyálad! Már alig várom, hogy élõben lássam a Modust! Én eztet fogom megrendelni. persze nov. 15-ig, hogy megkapjam a 10% kedvezményt.
Bagi! Szerintem várd meg a gyönyörû metálvilágoskéket, melyen már Deore váltó van!
Ha felhívod a bokor utcai üzletet, Gyurma biztos meg tudja adni Ürge Laci számát!

Bagi! Szerintem várd meg a gyönyörû metálvilágoskéket, melyen már Deore váltó van!
Ha felhívod a bokor utcai üzletet, Gyurma biztos meg tudja adni Ürge Laci számát!
Posted 2003. October 06. - 19:27

Ja igen. Szerintetek megvegyem a kedvezményes idei reflex sx-et, vagy várjam meg azt a gyönyörû metálvilágoskék jövõévit, amin már deore váltó van alivio helyett és csak 2 ezerrel kerül többe, mint idén?
Posted 2003. October 06. - 19:24

Jelentem, az elõbb beszéltem telefonon a forgalmazóval (nem az Ürge Lacival), és tõle tudom, hogy novemberben Csepelen lesz egy bemutató, addigra 1-1 db minden bicajból bent lesz, és februárra valamikor jönnek nagyobb tételben, hogy mindenkinek jusson... ;D
Azt tudtátok, hogy olyan akciójuk van, hogy ha most veszel valamelyik régi modellt, akkor 10% engedményt kapsz? Pl: Reflex sx nem 117000, hanem 105xxx?
És meg tudná nekem adni valaki az Ürge László számát?
Üdv
Azt tudtátok, hogy olyan akciójuk van, hogy ha most veszel valamelyik régi modellt, akkor 10% engedményt kapsz? Pl: Reflex sx nem 117000, hanem 105xxx?

És meg tudná nekem adni valaki az Ürge László számát?
Üdv
Posted 2003. October 06. - 18:22

Hát igen, a szemrevaló cross bicajok. Trekking kategóriában nagyon eltalálták a készítõk, ha helyesen ül rajta az ember, akkor bizony oda lehet verni a legtöbb mtb-snek vele! ;D
Tudja valaki pontosan, h mikor jönnek be az új bicajok?
Tudja valaki pontosan, h mikor jönnek be az új bicajok?
Posted 2003. October 06. - 16:33

Posted 2003. October 06. - 16:05

Így van fõnök. Ez is számít akkor, amikor az ember bicajt vásárol. Többek között ezért maradok én is az Authornál, és hazsnálom az õ bicajaikat.
Posted 2003. October 06. - 16:02

Én a Sovereign-nel mentem hétvégén az M-3 készülõ szakaszán egy szervezett versenyen. Átlag: 29,3 km/h
Mindezt 2,1 gumikkal és a táv feléig enyhe pofaszél ráadásul enyhe emelkedõ.
Megy ez a gép mint a szél!
Egyébként amiért a családnak is AUTHOR-t választottam:
Neten kértem Ürge Lacitól egy árajánlatot a két bicajra. Kb 2 óra múlva fotókkal mûszaki tartalommal alternatívákkal és árakkal együtt jött a mail. Ez szerintem korrekt.
Van olyan cég, akinek írtam és azóta sem válaszoltak! Szerintem 3 hét alatt már valószínûleg elolvashatták a levelemet!
Mindezt 2,1 gumikkal és a táv feléig enyhe pofaszél ráadásul enyhe emelkedõ.
Megy ez a gép mint a szél!
Egyébként amiért a családnak is AUTHOR-t választottam:
Neten kértem Ürge Lacitól egy árajánlatot a két bicajra. Kb 2 óra múlva fotókkal mûszaki tartalommal alternatívákkal és árakkal együtt jött a mail. Ez szerintem korrekt.
Van olyan cég, akinek írtam és azóta sem válaszoltak! Szerintem 3 hét alatt már valószínûleg elolvashatták a levelemet!
Posted 2003. October 06. - 11:59

Jó kis sebesség!
Én meg az Opussal Erdélyben kb. 2-3 órán keresztül 28-35 km-es sebességgel mentem csomaggal együtt. Kb. 100 kg volt velem együtt a bicajon! Ja és nem lejtõn ;D ;D
Én meg az Opussal Erdélyben kb. 2-3 órán keresztül 28-35 km-es sebességgel mentem csomaggal együtt. Kb. 100 kg volt velem együtt a bicajon! Ja és nem lejtõn ;D ;D
Posted 2003. October 06. - 11:53

stratos sxemmel 40es átlagot mentem 1 órán keresztül sík terepen nagyjából szélcsendben. Ezt kénytelen voltam közhírré tenni ;D