Ezt nem igazán értem. Vagyis kicsit értem. Azért az Author korábban jött azzal, hogy náluk mennyiféle bicaj van, és meg is lehetett nézni õket Csepelen! És ezt tényleg nem sok forgalmazó csinálta! Sok bicajt nem is lehet megnézni, úgy kell választani. Mondjuk az Author korábban is írt már kemény kritikát. Õ csak azt akarja, hogy ez a márka is ismert legyen. Mert abban tényleg igaza van, hogy az emberek többségének (itt nem a biciklisportban, meg magában a biciklizésben jártas embereket értem) pl. az én bicajom se mond sokat. Nem ismerik a márkát, és azt hiszik, hogy valami Corás, tescós darab, és csak amikor megmondom az árát (ami megintcsak a laikus embereknek sok, nekem meg már újabb bicaj kéne), akkor gondolják azt, hogy: 1. ez akkor mégicsak egy jó bicaj, 2. de hülye ez a fazon, vett drágán egy ismeretlen bicajt. de ha azt mondom, hogy van egy Konám, Megellánom, Trekkem stb., lehet, hogy feleannyiba kerül, mégis azt hiszik az emberek, hogy az jó, mert az MÁRKA! Na szerintem ezen próbál, akar változtatni az Author.Csak egy példa:
Adott egy videótéka:
Ha én most kiírom az ajtóra, hogy mennyi sok befolyásolt ember van, hogy a hülye valóságsókat meg a monikasót nézik, attól az én tékám nem fog jobban menni.
Viszont ha megmutatom neki vazze itt van 360 DVD amennyi semmelyik más tékában sincs a környéken, szerinted hova fognak menni?
És én ebben érzem hibásnak az említett cikket...
Azért sajnos nagyon sok buta ember van Magyarországon! vaygis inkább nem is ezt a szót használom, hogy buta, hanem inkább azt, hogy irányítható! De ez egyenesen következik a régi rendszerbõl Csak remélni tudom, hogy ez megváltozik, és mi, illetve a késõbbi generációk már öntudatosabbak vagyunk / leszünk. Kicsit több nemzeti öntudat kéne!Tudod nem vagyok nagy hazafi de nem szeretem ha valaki azzal dobálózik, hogy a magyarországi emberek milyen hülyék...
Aki így gondolja húzzon innen a világ másik oldalára vállalkozni és ne a szart dobálja...
Egyelõre csak annyi a hozzászólnivalóm, az is Ultio írásához a tömeggépekkel kapcsolatban, hogy ha valaki meg van elégedve az "igénytelen, tömeggyártott" Meridával, Trekkel, Konával, Magellannal, és nem zavarja, hogy még soknak van olyan rajta kívül, akkor mennyivel kevesebb õ, mint Te az Authoroddal?
Semmivel.
No meg az Author,a Neuzer,stb.Senki sem tudna igazából létezni enélkül...Csak azért kérdezem mert nekem úgy tûnik hogy a Bikemag-ot az X-factor-so illetve Velotrade-s nagykerek nyomják (veszik a reklám felületet, adják a teszt gépeket).