Sziasztok!
Pár napig nem figyeltem, mennyi minden történt

Szeretnék egy-két hozzászólásra reagálni.
Elõszöris én úgy érzem, az Author nem más biciklik ellen nyomul, hanem mellettük próbálja a saját elõnyeit villogtatni, hogy mitõl más (néhány szempontból jobb), mint a többiek. És itt most nem a nagyáruházi szerencsétlenségekre gondolok, hanem Trek, Magellan, Merida és társai. Nem érzem úgy, hogy az Author lenézné ezeket. Miért is tenné? Nem ezekkel van baj, hanem azzal az agymosással, amit az említett nagyáruházak tesznek.
Ahogy Bagi mondta: azok az emberek, akiknek senki nem mondott semmit, nem értenek hozzá, mi alapján döntenek? Ár. És a nagyáruházak áránál alább nem lehet menni a nagy gyártóknak: Author, Merida, Scott, bla-bla, had ne soroljam. Nem is kell. Viszont ha körbenéztek, még mindig ezekbõl a bicajokból (-esco, -etro) adnak el a legtöbbet. Úgy gondolom, az Author egyrészrõl ezt a vevõkört célozza, hogy érezzék, nem azért drágább egy bicaj, mert neve van. És itt még márkáról nem beszéltünk. Másik célkör az a réteg, aki ért hozzá, és más bicajokon nyomul. Nekik az érdeklõdését akarja felkelteni (elég erõszakos módon), hogy nézzék meg, mi ez.
Mutassatok egyetlen olyan gyártót, márkát, csoportot, csapatot, embert (stb. stb.), ami maradéktalanul elnyeri mindenki szimpátiáját? Vagy amelyiknek nincsenek masszív ellendrukkerei? Nincs ilyen, és ez így van rendjén. Ahogy fanatikus támogatói is vannak. De ez a két véglet szerintem egy töredéke az egésznek.
k!svajda: én annyiban értek egyet ezzel az éles hangvétellel, hogy ez legalább egy igazi, hamisítatlan érzéseket váltott ki az emberekbõl. Kibõl pozitívat, kibõl negatívat. Lehet támadni, támogatni, de az tény, hogy pezsdítõ hatása van.
Bagi: azt sem hiszem, hogy az Authorosok közül (akár a forgalmazó) olyat mondott volna, hogy a Merida, Kona, Magellan és a többiek lennének az igénytelen tömeggyártott gépek. Neeeem. A minden extrával full-felszerelt, gyerek-felnõtt, összteleszkópos világ-legjobb-vétele-15e-Ft-ért bicajokra gondol szerintem a társaság jelentõs része.
Rave: én aztán ízig-vérig magyar vagyok, de nekem is az emberekkel kapcsolatban van egy jóadag fenntartásom. Nemis az emberekkel, hanem a felfogásmóddal, amit a már többször említett gagyigép-gyártók és nagyáruházak agymosó propagandái alakítanak ki.
Hirtelen ennyi, szép napot minden bicajosnak!