Ah!
Megláttam az utsó EXE szettet a Zöld Pontban.
Jajajaj. Ha ilyen stílusom lenne, már rég magamévá tettem volna. Gyönyörûû! Menjetek csekkoljátok!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Author
Indította
Zak McKracken
, 2003. január 12. 14:37
Írta 2004. április 14. - 23:00

Írta 2004. április 14. - 13:52

szia Don!
az ERAval azért áltak le, mert még nem voltak tökéletesen megoldva a váznak a forgáspontjai, és sz... rt nem akartak a piacra dobni. elkapkodni meg nagy marhaság lett volna a részükröl, mert azzal megpecsételték volna a váz késõbbi sorsát is. (asszem így hallottam
)
Ultikám jelentem a csillagromboló váza ma érkezik vissza hozzám a festõktöl, és aztán már csak a hátsó agynak kell hogy elõkerüljön valahonnan a posta útvestõjébõl. Egyébként a bikemagban megnézheted még festés elõtti állapotában. Ott virít a kezemben! ;D 8)
az ERAval azért áltak le, mert még nem voltak tökéletesen megoldva a váznak a forgáspontjai, és sz... rt nem akartak a piacra dobni. elkapkodni meg nagy marhaság lett volna a részükröl, mert azzal megpecsételték volna a váz késõbbi sorsát is. (asszem így hallottam

Ultikám jelentem a csillagromboló váza ma érkezik vissza hozzám a festõktöl, és aztán már csak a hátsó agynak kell hogy elõkerüljön valahonnan a posta útvestõjébõl. Egyébként a bikemagban megnézheted még festés elõtti állapotában. Ott virít a kezemben! ;D 8)
Írta 2004. április 14. - 12:50

Don!
Megkaptad a privimet? Ha nem, akkor megkérdezem itt.
Jövõ hétvégén Miskolc környékére megyünk néhányan tekerni. Mivel te nagyon ismerõs vagy ezen a környéken, örömmel vennénk, ha idõd engedi, írnál valamilyen jó kis túrajavaslatot. A szállásunk Bükkszentkereszten lesz. Köszi!
Megkaptad a privimet? Ha nem, akkor megkérdezem itt.
Jövõ hétvégén Miskolc környékére megyünk néhányan tekerni. Mivel te nagyon ismerõs vagy ezen a környéken, örömmel vennénk, ha idõd engedi, írnál valamilyen jó kis túrajavaslatot. A szállásunk Bükkszentkereszten lesz. Köszi!
Írta 2004. április 14. - 11:26

Gyurma!
Mi van az ERA-val???
Valamikor volt hirdetve a honlapon, aztán eltûnt teljesen. Ezek szerint jelenleg csak az A-zone van fulltelósban?
Kár volt a Sovereign-t leállítani, amíg nincs CC-re fully!
Mi van az ERA-val???
Valamikor volt hirdetve a honlapon, aztán eltûnt teljesen. Ezek szerint jelenleg csak az A-zone van fulltelósban?
Kár volt a Sovereign-t leállítani, amíg nincs CC-re fully!
Írta 2004. április 14. - 10:40

Már nem aktuális mivel megvalósítottam igazi álmom és dh gépet raktam össze:) de azért köszi
Írta 2004. április 14. - 08:16

Írta 2004. április 13. - 21:50

Na mi van gyerekek feltámadtam! Újra van netem ;D 8)
Nagyon kihalt ez a topic.
Pedig Dig nálam az üzletben még van egy EXE váz ami per pill szabad. 8) Ha még aktuális ennyi idõ után.
Nagyon kihalt ez a topic.
Pedig Dig nálam az üzletben még van egy EXE váz ami per pill szabad. 8) Ha még aktuális ennyi idõ után.

Írta 2004. április 04. - 11:10

Ja akkor bocsi félreértettelek:)
De nekem ezt mondta a kerékpárboltos hogy neki ezt mondta a fazon..de lehet hogy nem így van..de ez logikusabb mint az hogy azért álltak le mert sokan akartak venni mert az csak jó lenne nekik..
De lényegtelen.. az a lényeg hogy nincs...és akinek van az szerencsés..
De nekem ezt mondta a kerékpárboltos hogy neki ezt mondta a fazon..de lehet hogy nem így van..de ez logikusabb mint az hogy azért álltak le mert sokan akartak venni mert az csak jó lenne nekik..
De lényegtelen.. az a lényeg hogy nincs...és akinek van az szerencsés..
Írta 2004. április 03. - 23:22

Nem-nem, Dig, félreértesz. Azt én is hallottam, hogy nem lesz se bicaj, se váz, de ezt is írtam. A téves jelzõt a szabadalmi problémára értettem.. Vagy Te többet tudsz, mint én?

Írta 2004. április 03. - 19:19

Dig! Honnan ez a (téves) info? Nem mintha számítana az eredete, csak kiváncsi vagyok.
Én úgy tudom, hogy egyszerûen csak keveset gyártottak belõle, miután nem számítottak ilyen lelkes fogadtatásra. Mondjuk nem is csodálom: én még emlékszem, hogy itt, a bikmakk fórumon miket írtak róla, hogy egyesek szerint ezért rossz meg azért rossz.. No mindegy.
onnan ez a "téves"

Pedig szép volt..meg ugye cro-mo..
Írta 2004. április 03. - 19:13

Dig! Honnan ez a (téves) info? Nem mintha számítana az eredete, csak kiváncsi vagyok.
Én úgy tudom, hogy egyszerûen csak keveset gyártottak belõle, miután nem számítottak ilyen lelkes fogadtatásra. Mondjuk nem is csodálom: én még emlékszem, hogy itt, a bikmakk fórumon miket írtak róla, hogy egyesek szerint ezért rossz meg azért rossz.. No mindegy.
Írta 2004. április 03. - 16:19

Sziasztok
Még valaki emítette hogy hogy dejó az EXE váz..nos tényleg isteni király..az az öt darab ami van nálunk mivel leálltak a gyártásával és már csak használtan futhattok rá(ÖT darab:) én is ilyet akartam de már nincs és sajna nem is lesz..
Egyébként azért álltak le a gyártással mert valami szabadalmi probléma volt hogy nem saját technológia volt és ezért álltak le a gyártással..
Egyébként ezt jó lenne hivatalsan is közölni mert sokan keresik és mindenki csak koppan..
Pedig a Bikemag mostani számában is van hírdetésük..
Még valaki emítette hogy hogy dejó az EXE váz..nos tényleg isteni király..az az öt darab ami van nálunk mivel leálltak a gyártásával és már csak használtan futhattok rá(ÖT darab:) én is ilyet akartam de már nincs és sajna nem is lesz..
Egyébként azért álltak le a gyártással mert valami szabadalmi probléma volt hogy nem saját technológia volt és ezért álltak le a gyártással..
Egyébként ezt jó lenne hivatalsan is közölni mert sokan keresik és mindenki csak koppan..
Pedig a Bikemag mostani számában is van hírdetésük..
Írta 2004. április 03. - 07:46

blade: szerintem a puszta tényadatok és a képek tanulmányozása után menj, és nézd meg a Konát is és az Authort is. Nagyon sokat számít, hogy élõben milyen benyomást tesz Rád.
zolle: Ott van az oldalukon: 27,2-es.
zolle: Ott van az oldalukon: 27,2-es.
Írta 2004. április 02. - 16:51

Írta 2004. április 02. - 15:37

szted, ha itt az authoros táborban kérdezed mi lesz a válasz? ???
vegyél gang-at! ;D
vegyél gang-at! ;D
Írta 2004. április 02. - 15:31

Halihó!Szentetek author a-gang 24:00 avagy Kona stuff legyen az új binyóm?Igazából én nem nagyon tudtam eldönteni m az author 24"-es kerekekkel+Hayes-sel jön, a konaban meg drop off van... ???
Írta 2004. március 29. - 14:33

Hát, nekem ez egy teljesen hagyományos, bármelyik papírboltban kapható ragasztószalag. A bringásboltok nem voltak túlzottan segítõkészek a kérdésben.
Az majd nyúzás közben kiderül, hogy mennyire védi meg a vázat.
Az majd nyúzás közben kiderül, hogy mennyire védi meg a vázat.
Írta 2004. március 29. - 13:04

Sziasztok! Nekem annak idején az a-zone-omon is volt ilyen matrica, kifejezetten erre való. Téglalap alaku, egyoldalon elég erõsen ragad, átlátszó, s elég vastag. Na, az megvédte a vázat.
Írta 2004. március 29. - 12:36

Világos hogy átlátszó . De vajon véd-e? ??? ??? Én arra nemes célra használom, hogy a poszterokat felrakjam a falra.
Írta 2004. március 29. - 10:30

Jó, persze, én se táplálok olyan illúziókat, hogy a gép - különösen, ha kapja az osztást rendesen - ugyanolyan marad, mint "újkorában". 
De:
1. kicsit zavart, hogy már az elsõ menet után ezzel találtam szembe magamat
2. különösen annak fényében, hogy az immár 4 éves acélvázas Cheyenne Mustangom az összes esés-kelésem ellenére is viszonylag minimális külsérelmi nyomot visel.
Gab#: a cellux átlátszó, így szerencsére nincs látványos színkülönbség a váz színe és a tuningbevonat között... ;D

De:
1. kicsit zavart, hogy már az elsõ menet után ezzel találtam szembe magamat
2. különösen annak fényében, hogy az immár 4 éves acélvázas Cheyenne Mustangom az összes esés-kelésem ellenére is viszonylag minimális külsérelmi nyomot visel.
Gab#: a cellux átlátszó, így szerencsére nincs látványos színkülönbség a váz színe és a tuningbevonat között... ;D