Tnx
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teljesitménytúrák 2003-ban
Indította
lensver
, 2003. január 08. 20:39
Írta 2003. április 01. - 19:32

Írta 2003. április 01. - 18:15

Írta 2003. április 01. - 18:13

Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés. Nem néztem végig mind a nyolc oldalt de az lenne a kér(d)ésem, hogy valaki letudná írni hogy mikor és hol lesznek olyan Tt-k amiken bicajjal is lehet indulni? Vagy mind ilyen? Köszeee elõre is csá
Csak egy gyors kérdés. Nem néztem végig mind a nyolc oldalt de az lenne a kér(d)ésem, hogy valaki letudná írni hogy mikor és hol lesznek olyan Tt-k amiken bicajjal is lehet indulni? Vagy mind ilyen? Köszeee elõre is csá
Írta 2003. március 27. - 16:05

Úgy látszik az elõbb eltévedtem - a bringás lányoknál kerestem ezt a Téry túrát.
Én megyek
(a barátaimmal gyalog) a 25-re. Majd integetek nektek. 
:-* Era
Én megyek

:-* Era
vendég_Charon_*
Írta 2003. március 27. - 10:41

Téry Ödön Emléktúra kiírás: Március 29. szombat
Lens: Indulsz rajta? Fõtótány szeretne menni. (Dr $eeLee), Lehet, hogy Lóri is jön.
Írta 2003. március 26. - 00:46

Ha már tolni kell a bringát én inkább a vállamra veszem. Nem tugom ki hogy van vele, de szerintem egyszerûbb akár fölfele akár lefele így közlekedni, mint ha tolná az ember. /Ja túristák ilyenkor szóhozsem jutnak/ ;D 8)
Írta 2003. március 24. - 14:51

Téry Ödön Emléktúra kiírás: Március 29. szombat
Táv: 50km
Hüvösvölgy -- Remete Szurdok -- Zsiros-hegy -- Nagyszénás -- Piliscsaba -- Klotildliget -- Pilisszántó -- Somhegy -- Pilisszentkereszt -- Dobogókô -- Ilona pihenô -- Körtvélyes -- Dömös
Indulás: 7-8 között
Nevezési dij: 500Ft
Táv: 50km
Hüvösvölgy -- Remete Szurdok -- Zsiros-hegy -- Nagyszénás -- Piliscsaba -- Klotildliget -- Pilisszántó -- Somhegy -- Pilisszentkereszt -- Dobogókô -- Ilona pihenô -- Körtvélyes -- Dömös
Indulás: 7-8 között
Nevezési dij: 500Ft
Írta 2003. március 05. - 16:39

Ezt a kérdést csak az tudja igazán megítélni aki bringázik és gyalogtúrázik is egyben. Sokszor gyalogosként megyek de úgy nézem az ösvényt, hogy hogyan tekerhetõ és akár fordítva is lehet.
Az Alpok gyönyörû a maga háromezreseivel, s ha ott járok mindig azon jár az eszem, hogy lehetne ott tekerni. Sajna egy két kivételtõl eltekintve sehogy.
roobi
Az Alpok gyönyörû a maga háromezreseivel, s ha ott járok mindig azon jár az eszem, hogy lehetne ott tekerni. Sajna egy két kivételtõl eltekintve sehogy.
roobi
Írta 2003. március 05. - 15:22

Érdekes, hogy mennyire csalóka az gyalogosan, hol lehet föltekerni és hol nem. Aztán mikor felül a nyeregbe, akkor jön rá, hogy ô még feleakkorán se tud feltekerni.
Találkoztam már én is olyan túrázókkal, akik rámszóltak, hogy "mi az hogy nem tekerek". Abban a nyomott állapotomban amiben épp voltam, szivesen behúztam volna nekik egyet.
A meredek helyeken bringával sokkal nehezebb, nem csoda, hogy a gyalogosok sokszor le is elôzik a bringásokat ilyenkor.
Találkoztam már én is olyan túrázókkal, akik rámszóltak, hogy "mi az hogy nem tekerek". Abban a nyomott állapotomban amiben épp voltam, szivesen behúztam volna nekik egyet.
A meredek helyeken bringával sokkal nehezebb, nem csoda, hogy a gyalogosok sokszor le is elôzik a bringásokat ilyenkor.
Írta 2003. március 05. - 08:23

Írta 2003. március 05. - 01:05

Ágasvárra bringával fel iszonyat brutál tolni is nemhogy tekerni...
oda még a 22-34 is kevés az fix, esetleg a Bogár lábaival :
oda még a 22-34 is kevés az fix, esetleg a Bogár lábaival :

Írta 2003. március 04. - 11:52

részemrõl én gyalog megyek, de tavaly találkoztam két kerékpárossal, akik a Mátrabércen mentek végig. Idõben pont ott tartottak, mint a gyalogosok. És igen csak megsértõdtek, amikor nem teljesen tartottam normális dolognak, hogy tolják felfelé biciklijüket Múzslára...(nem a tolással van a baj, hanem a biciklivel.)
Írta 2003. március 04. - 11:41

OFF: Még annyit tennék hozzá, hogy gyalogosan mindnik csak ajánlani tudom a Mátrabércet. Útvonala gyönyörû helyeket érint, és nagy élményt nyújt, hogy egy nap alatt végigjárod a Mátra egész vonulatát.
Írta 2003. március 04. - 11:29

povyagi: Kicsit vitatkoznék veled. Nem tudom elképzelni, hogy végig lehet tekerni a Mátrabércet. A terep nagy része, szerintem, még gyalog is nehéz, nagy kihívás. Oroszlánvárra, Ágasvárra csak a hátadon tudnád felvinni a bringát. Másrészt, úgy tudom, tilos bringával teljesíteni. Ez érthetõ is, mivel kb. 800-an indulnak a hosszabb távon, a Hanák Koloson pedig kb. 1200-an. Tehát nem gyõznéd kerülgetni a folyton elõtted topogó gyalogosokat.
Írta 2003. március 04. - 11:00

Április 5. Mátrabérc. Ellenben a tavalyi kiírással, ami szerint 12-én van. Bár nem biciklis teljesítménytúra, de én már találkoztam bringásokkal. Egyébként jöjjön mondenki, akár gyalog is!
Írta 2003. február 25. - 22:34

Hogy gondoljátok,együtt fogunk menni,vagy legalább indulni?
Remélem,jó sokan leszünk.
Mért, ki jön még a 110-re?
Írta 2003. február 25. - 15:40

Írta 2003. február 25. - 12:04

Sziasztok!
Lens,én is örülök,hogy a Caprine-t választod...
És mindenki másnak is,aki azt választja.
Lens,én is örülök,hogy a Caprine-t választod...

Írta 2003. február 24. - 19:31

Írta 2003. február 24. - 19:21

nkarcsik: nagyszerü! Legalább lesz aki beszámolon azokról a tt-krôl is, amik számomra túl messze vannak ahhoz, hogy eljussak oda az idén.