Jelentkezz be Regisztrálj
Görgõ vs. szobabicikli
Írta 2004. december 21. - 22:04
Írta 2004. december 21. - 02:04
nem vagy egyedul,van edzo (?),legkondi (jobb termekben),
egy jo gep sokat segit ,mint egy edzo, igaz te allitod be ,de utanna kontrolalja a dolgokat..tobb fele edzes program, -interval, -pulzusszam alapu, stb..
nem azt akarom bebizonyitani hogy a gorgo nem jo.. de a gorgo "csak" egy gorgo..
Írta 2004. december 20. - 13:06
Egy normalis szobabicikli nem olcso, a gorgo sem.Es egyszerre beruhazni annyi penzt par honapra eleg butasag.
Szerintem...
Most vettem mégis egy Elite görgõt és szerintem megéri beruházni, nem kell fagyoskodni kint, egy kicsit unalmas, de az ember úgyse órakat ül rajta az alapozáskor. Igaz amíg lehet (0 fokig) kijárok tekerni.
Egyszer kell beruházni és több évre is jó. A 35 óra spinning után meg behozza az árát.
Szerintem...
Szammer
Írta 2004. december 20. - 00:26
Szia!
A téli punnyadásban jól jönne egy kis testmozgás. Nem tudom, hogy a fenti két eszköz közül melyikbe érdemesebb beruházni. Ti melyiket ajánlanátok (amatõr felhasználásra -néha a barátnõm is tekerne rajta) ? Mik a tapasztalatok?
Köszi
Szerintem menj el egy "jobb" terembe ahol van bicaj is. Ha rendes a tag megengedi hogy pedalt csereljetek es/akar spd vagy amilyen ..tekerhetsz.
Havi par ezer korul mar vannak belepok, es a biciklin kivul tobb mas cardio es kondi gep is.Egy normalis szobabicikli nem olcso, a gorgo sem.Es egyszerre beruhazni annyi penzt par honapra eleg butasag.
Írta 2004. december 20. - 00:18
Írta 2004. december 19. - 23:06
Ezexerint az enyém csapágyas lehet? Most vettem használtan és slickkel is fúrógép hangja van.
Más kérdés: lehet ezekhez bowdenes állítókát beszerezni? Mert az nincs meg.
Nem feltétlenü! Ha nem mágnesfékes (nincs hozzá bowden amivel változtatod az ellenállását, hanem csak a görgö van hátul amit a kerékhez állitasz), akkor slickkel is igen hangos.
Írta 2004. december 19. - 20:04
Mindenképpen slikk gumit a kerékre, úgy nem hangos, de azért surrogása annak is van.
Ezexerint az enyém csapágyas lehet? Most vettem használtan és slickkel is fúrógép hangja van.
Más kérdés: lehet ezekhez bowdenes állítókát beszerezni? Mert az nincs meg.
vendég_Charon_*
Írta 2004. november 05. - 11:18
Írta 2004. november 05. - 09:23
Szigszalag két kerékfordulat után lejönne....
Írta 2004. november 04. - 20:06
orvendeztem meg nem olyan reg, mert sikerult beszereznem egy tok jo allapotban levo gorgot ocso penzert, de kiprobalva olyan szornyen hangos a gumi surlodasa mintha vmi furogepet hasznalnek. ezek ilyen se aszfalt se terep gumik, raadasul mar eleg kopottak is. kerdeseim: normal h a gorgo ennyire hangos? sima gumival zajtalanabb lenne? esetleg szigszalagot rakjak a gumira? (vagy menjek tovabbra is a janoshegyre, ahogy eddig is telen..? )
vendég_Charon_*
Írta 2004. november 04. - 14:36
Írta 2004. november 04. - 11:46
vendég_Charon_*
Írta 2004. november 04. - 10:49
Írta 2004. november 04. - 10:07
Persze a Tacx (vagy hogy írják) a görgõk Rolls-Royce-a és k... drágák. Van más alternatíva olcsóbbért.
Írta 2004. november 03. - 21:16
Írta 2004. november 03. - 16:16
én is így érzem. nemtudom miért kéne letennem a biciklimet, hogy egy teremben izzadjak.Thezt nem abból a fából faragták aki eljönne egy spinningre...
nekem nem a tekerés kell, hanem a kerékpározás. ami nem a spinning.
pontosan. ez a kerékpározás lényege.De a szabadban az igazi...
Írta 2004. november 03. - 13:08
Egyébként én idén a sportszigeten próbáltam ki a spinninget és nekem bejött a zenés mulatság.
A görgõrõl meg az a véleményem hogy csak a legvégsõ esetben, igaz ha nekem vágnának egyet akkor talán bevállalnám.
De a szabadban az igazi...
Szammer
Írta 2004. október 31. - 01:27
Írta 2004. október 30. - 23:19
De tényleg csak látszólag!Próbáld ki,nem tudok mást mondani.itt ne mondd ki... meglincselnek
mellesleg látszólag a spinning = szobabicikli+hifitorony+egy edzõ mindez bepakolva egy terembe másik 99 ilyen géppel. na meg társasággal.
cserébe réteges öltözködés jó dolog! nekem egy jó kis tekerést semmi nem pótolhat. csak az hogy ráülök a szamárra,és kimegyek a kapun, és tekerek amíg idõm van, vagy erõm.
És télen,meg ilyen idõben nem csak magam miatt nem megyek ki terepre...
Írta 2004. október 30. - 22:29
mellesleg látszólag a spinning = szobabicikli+hifitorony+egy edzõ mindez bepakolva egy terembe másik 99 ilyen géppel. na meg társasággal.
cserébe réteges öltözködés jó dolog! nekem egy jó kis tekerést semmi nem pótolhat. csak az hogy ráülök a szamárra,és kimegyek a kapun, és tekerek amíg idõm van, vagy erõm.