Elõször is respect és peace ... még mielõtt elszabadul itt a pokol.
Szóval az "legtöbb felhasználó beállítja ..." megjegyzéshez: abban ugye egyet értünk hogy egy pörgetést nem ugyanazzal a terheléssel nyomunk végig mint egy climbingot ... mert ugye ha valódi terepen vagyunk "sajnos" ott is változnak a körülmények.
A terhelés beállítása attól függ hogy éppen melyik kerékpáros képességedet szeretnéd fejleszteni. Ugye abban is egyetértünk hogy 53-12-vel is szét lehet magad pörgetni, meg bele lehet halni a 39-25-be. peace
Nem volt itt pokolra lehetõség, azért szúrtam be én is smiley-kat! :-)
az hogy nem ugyanaz a terhelés, nem lett megkérdõjelezve. Magára a terhelés-beállításra nem értem miért nem jó ha váltóval teszed...
Pont te igazoltad ezt azzal a mondattal, hogy 53-12 meg 39-25...
Perszehogy így van... ha ugy állítod be hogy alapból nehéz a fix ellenállás, akkor a 39-25 is nehéz lesz, ha meg ugy hogy alapból szinte semmi, az 53-12 is pörgetés. És ugye az edzés elõtt tudod hogy épp melyik képességed fejlesztését szeretnéd elvégezni... Tehát ugy állítod be.
És mégegyszer, nincs itt pokol, csak nem értek egyet a "tinglitangli, többre nem jó" dologgal. Ez lesz a hetedik vagy nyolcadik tél amikor görgõzök, volt már fix görgõ kormányról szabályozható még valahonnan az õskorból, és lent 5ös imbusszal szabályozható, és szabad, meg felnis is... Az én tapasztalataim mások...
De ez a fórum lényege, pro és kontra...