Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
855 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
KI
RAs: átvettem 2db naptárt a részetekre Révibébitõl!
BE

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
péefnél a pont... szóval nem szinuszos és a 100%os emelkedõ azt jelenti hogy egy méteren 1méter a szintkülönbség... ::) legalábbis én így tanulkáltam ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D na igen... igaz... ;D ;D ;D

asszem rossz ez a százalékos mértékegységeség... 8) jobb lenne egy olyan, mint:
kicsit lihegsz
fújtatsz mire felérsz
vörös kidülledõ szemeid lesznek
enyhe fulladás veszély
beledöglesz
fal

8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát srácok, nekem tök mindegy, hogy 11.5 fokos vagy 20 fokos, ha egyszer ki*tul meredek az az emelkedô, és igy-is úgy-is kiköpöm rajta a tüdômet! ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
::) én mág úgy tanútam, hogy az az emelkedõ, ami 100méteren 1métert emelkedik, vagy éejt, az az 1%os emelkedõ, vagy lejtõ...
azaz ha vmi 20%os emelkedõ, akkor az azt jelenti, hogy 100méteren 20méternyi szintkülönbsége van...

nem?
és ha még jól rémlik fõsulin legjobban utált, és legkevésbbé sikeres tantárgyamból, akkor a szöge ennek a szintkülönbség és a távolsdág hányadosának cotangensével egyenlõ...

de javítsatok ki, ha émelygek... izé... tévelygek...

PéeF

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás

Hogy mennyire is meredek az ördögoldal??

A térkép alapján 200m szintkülönbség jött ki kb 1100-1200 méterre (szemüveges vagyok, ne vádoljatok, ha elszámoltam a szintvonalakat :P), ezeket aztán osztottam, szoroztam, majd végül elszámoltam, mint a bmft talis krumplikat ;D és végül olyan 20százalékos emelkedõ jött ki... :D én csak egyszer voltam ott (akkor is ködben :)), így pl thommey meg tudnád mondani, hogy ez lehetséges-e?

bruce az télleg kb 20%...
ami azért elég durva már... kb 10 fokos... (100%os emelkedõ -> 45fok)

Nem akarok okoskodni, de szerintem a 100%-os emelkedõ 90 fok, 50%-os 30 fok, 25%-os pedik 14.4 fok, a 20%-os kb 11.5 fok. Szinuszosan függ egymástól az út és az emelkedés.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
RAs: ahogy frissítéshez jutnak... legalábbis olaf szerint...
magyarán nem biztos hogy szabályszerûen folyamatos a frissítés...
PéeF

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
érdeklõdnék hogy kb mennyi az átfutási ideje annak, hogy a nevezésem a honlapon is megjelenjen a pénz elküldésétõl ???
(én múlt szerdán adtam fel...)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

A térkép alapján 200m szintkülönbség jött ki kb 1100-1200 méterre (szemüveges vagyok, ne vádoljatok, ha elszámoltam a szintvonalakat :P), ezeket aztán osztottam, szoroztam, majd végül elszámoltam, mint a bmft talis krumplikat ;D és végül olyan 20százalékos emelkedõ jött ki... :D én csak egyszer voltam ott (akkor is ködben :)), így pl thommey meg tudnád mondani, hogy ez lehetséges-e?

bruce az télleg kb 20%...
ami azért elég durva már... kb 10 fokos... (100%os emelkedõ -> 45fok)

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Tavaly Zöld és én, (bár lehet, hogy tavaly elõtt is) bejártuk egy párszor kisebb-nagyobb +szakításokkal! Esõben napsütésben, estébe nyúlva, pályát módosítva, stb...

Nélkülünk nem is létezhet BMFT-s pályabelyárás! ;D

Mindenképpen szeretném 1-2-3-szor bejárni! Akár a régit is (most még nem tudva, hogy mennyit módosul idén)

Az biztos, hogy helyismeretem az van!!!

Üdv,
Baliba

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Lens!
Én benne vagyok!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Valamikor tavasszal csinálhatnánk oda egy közös kiruccanást!

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Elég keménynek hangzik. Szívesen kipróbálnám még a maraton elött. :D Hasonló lehet mint a mészégetõnél, csak hosszabb. Tuti edzõhely. ;) Két héten át napi 20* fel és hegyen már idén nem lesz gondod. ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Ha picivel jobb lesz az idõ, megnézem én azt a helyet és az útvonalat! Csak olvadjon el a hó végre.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Jaaa! Emelkedõ is lesz ??? ;D ;D ;D

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
;D ;D ;D

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Vicces ez a 6 km/h lefele minden további nélkül sikerült. ;D
Felfele 0.1 km/h is lihegtet :P

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Thommey egy UFO! ;D
Õ csak akkor veszi észre, hogy emelkedõn megy fel, ha szólnak neki, de akkor sem lassít, csak tudomásúl veszi! ;D

Miért csak most szólsz, hogy ott 6Km/h-nál ne menjünk lassabban? Hát ez volt a baj!!! Hogy nem próbáltam gyorsabban menni!!! ;D
Persze tudtam, hogy ez a technika, csak nem sejtettem! ;D

A lefelében igazad van, valóban izgis lenne, fõleg, ha nincs +felelõ féked! :o
És védõháló nélkûl...

De majd kiderül!

Üdv,
Baliba

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A ördögoldalnak az a technikája,hogy a nem igazán meredek részen pihi,és a gyökeres technikáson min.6km/h-val fel,mert úgy nem dobálja az elsõ kereket.A teteje elõtt a nagy fánál még lejt is a szakadék felé,úgyhogy az elég szar.Ezek egyéni tapasztalatok,de mi ott szoktunk edzeni.Lefelé sztem azért nem annyira jó,mert sokan meghalnának.Elég húzós.Bár ez is szubjektív,mert én nem merek lefelé menni.