Beef: Valamit elszúrtatok mert a település nevéhez került a neves rajtszámom.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Indította
olaf
, 2003. január 06. 14:29
Írta 2003. február 20. - 15:01

Írta 2003. február 20. - 14:56

Kala, annál sokkal hamarább: 30 éves korukban már mehetnek seniorban együtt. ;D
Beef, jelentem, én ma fizettem be a csekket, és kértem a rajtszámhoz egy LENS feliratot! Köszi.
Beef, jelentem, én ma fizettem be a csekket, és kértem a rajtszámhoz egy LENS feliratot! Köszi.
Írta 2003. február 19. - 20:20

Írta 2003. február 19. - 16:54

Jojoba;igen,ahogy Beef is mondja,ha õ 70 lesz,te meg 74,tuti 1 kategóriában mehettek majd

Írta 2003. február 19. - 16:31

LGABI
- csak ennyit szerettem volna mondani -
az illetékes úgyis tudja mirõl van szó
- csak ennyit szerettem volna mondani -
az illetékes úgyis tudja mirõl van szó

vendég__*
Írta 2003. február 19. - 15:25

Na várjátok csak ki ha én is elindulok nöiben......a hajamat már növesztem, két szivacslabda megvan.....most még tanulok afektálni :
:
:
kö kövön nem fog maradni

Írta 2003. február 19. - 13:59

Beef, olaf: ma pénz befizetve!
Már asszem NETen jelentkeztem, de a biztonság kedvéért postán is elküldöm a kitöltött jelentkezési lapom a befizetési csek másolatával!
MÉG 171 NAP!
8)
PéeF...
Már asszem NETen jelentkeztem, de a biztonság kedvéért postán is elküldöm a kitöltött jelentkezési lapom a befizetési csek másolatával!
MÉG 171 NAP!
8)
PéeF...
Írta 2003. február 19. - 12:49

Írta 2003. február 19. - 11:55

Kala:nem hiszem h a Lorka ellenfelem lesz valaha is mert kb. 4 évvel vagyok idõsebb,tehát nem vagyunk egy kategória....amúgy a pályákon harcolhatunk,de soha nem fognak együtt értékelni.
Írta 2003. február 19. - 10:04

Írta 2003. február 19. - 10:03

Írta 2003. február 19. - 10:00

OFF:
358-as rajtszámot cserélnék LGABI-ra!
Ajánlatokat kéretik a www.bukkmaraton.hu-ra küldeni!
Minden megoldás érdekel!!!
;D ;D ;D ;D ;D
ON
Ras!
Ha a "szelepükre" lépek, én hanyatt is lököm õket. Eredmény: Szelepszakadás!
358-as rajtszámot cserélnék LGABI-ra!
Ajánlatokat kéretik a www.bukkmaraton.hu-ra küldeni!
Minden megoldás érdekel!!!

ON
Ras!
Ha a "szelepükre" lépek, én hanyatt is lököm õket. Eredmény: Szelepszakadás!
Írta 2003. február 19. - 09:47

Írta 2003. február 19. - 09:42

Írta 2003. február 18. - 22:33

Az tény,h kitartóak (azért hoztam fel a Lorkát példának
) de kevés ilyen hölgy rohangál,akarom mondani teker Magyarország területén...Kb 10-es nagyságrendrõl beszélünk a versenyek résztvevõi alapján ,ha az 5-tõl 16-ig kategóriát nézzük.
A "képességek"szót ki kéne húznom,mert tényleg félreérthetõ...de mind1

A "képességek"szót ki kéne húznom,mert tényleg félreérthetõ...de mind1

Írta 2003. február 18. - 22:18

Kala nem is igaz, ügyesek a lányok, sõt több kitartás van bennük mint néhány fiú bringásban! :

Írta 2003. február 18. - 22:04

Ez valahol az induló junior lányok számát és képességeit is jellemzi... ::)No nem baj!Ez évben remélem indul majd Lorka is,h végre méltó ellefeledre akadj!junior lányok között 3.lettem.

Írta 2003. február 18. - 21:53

jojoba: Akkor gratula
Ne bánkodj, akkor majd idén elsõ leszel és ezzel kárpótolod magadat a tavalyi helyett is.

Ne bánkodj, akkor majd idén elsõ leszel és ezzel kárpótolod magadat a tavalyi helyett is.

Írta 2003. február 18. - 21:05

Ezt a szívást:
A tavalyi Bükk marcin,magamhoz képest k*rva jól mentem,aztán a 43.km-nél kaptam egy defektet amit nem tudtam megcsinálni,mert a felnim magas volt,a pót belsõm meg rövid szelepes,tehát maradt a tolás,olyan 2:10 percnél állítottam le az órám,és amíg betoltam az volt legalább másfél óra.Így nem is számítottam eredményekre,tehát eljöttünk az eredményhirdetésrõl.
Most nézegettem a Bükk maraton oldalát,és kiderült h a lányokat is korcsoportonként díjjazták,és én a junior lányok között 3.lettem.
Most olyan ideges vagyok h nem is tudom leírni......... >
A tavalyi Bükk marcin,magamhoz képest k*rva jól mentem,aztán a 43.km-nél kaptam egy defektet amit nem tudtam megcsinálni,mert a felnim magas volt,a pót belsõm meg rövid szelepes,tehát maradt a tolás,olyan 2:10 percnél állítottam le az órám,és amíg betoltam az volt legalább másfél óra.Így nem is számítottam eredményekre,tehát eljöttünk az eredményhirdetésrõl.
Most nézegettem a Bükk maraton oldalát,és kiderült h a lányokat is korcsoportonként díjjazták,és én a junior lányok között 3.lettem.

Most olyan ideges vagyok h nem is tudom leírni......... >

Írta 2003. február 18. - 18:08

RAS!
most kukkantsd meg! (mármint a nevezést)
LGABI!
utánanézek...
bocsika a frissítés késéséért, de
a) nem értem rá
a NATO-nak kémkedtem éppen Irakban
c) fájnak az ujjaim
d) kevés a fizetésem, sztrájkolok
e) gonosz manók ellopták az adatbázist
f) gonosz, sötét erõk az életemre törtek
mindenki jelölje meg a neki megfelelõ választ és ha elküldi nekem egy sorsoláson vesz részt ahol további 20 kifogást nyerhet
most kukkantsd meg! (mármint a nevezést)
LGABI!
utánanézek...
bocsika a frissítés késéséért, de
a) nem értem rá

c) fájnak az ujjaim
d) kevés a fizetésem, sztrájkolok
e) gonosz manók ellopták az adatbázist
f) gonosz, sötét erõk az életemre törtek
mindenki jelölje meg a neki megfelelõ választ és ha elküldi nekem egy sorsoláson vesz részt ahol további 20 kifogást nyerhet