Mindenki!
Nektek mûködik a TÁR?
Nem tudom elérni.
Pedíg a Zsuzsi által csinált képek naggyon jók!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Indította
olaf
, 2003. január 06. 14:29
Írta 2003. augusztus 11. - 22:58

Írta 2003. augusztus 11. - 22:52

Maximális tiszteletem, minden kedves olvasónak!!
Idén harmadszor pipálom ki a Bükk maratom 100-as távját!
Arra a kérdésre, hogy 400Km "edzéssel" ki az a kretén, aki bevállal egy ilyen 100-ast, én vagyok a válasz! (Na jó, Te is Para! ;D)
Tekintve, hogy nem vagyok megáldva iszonyatosan fenomenális írói vénával, és közhelyeket meg nem akarok írni, így beállva a sorba én is elmondom, hogy Jó volt!!!!, És még az idõmön is javítottam!!! ;D
A mátra marcira természetesen én is megyek!
Para: Címedet küld légyszi!!
Az enyém privibe ment!
Tetszenek a képek??
Üdv,
Baliba
Idén harmadszor pipálom ki a Bükk maratom 100-as távját!
Arra a kérdésre, hogy 400Km "edzéssel" ki az a kretén, aki bevállal egy ilyen 100-ast, én vagyok a válasz! (Na jó, Te is Para! ;D)
Tekintve, hogy nem vagyok megáldva iszonyatosan fenomenális írói vénával, és közhelyeket meg nem akarok írni, így beállva a sorba én is elmondom, hogy Jó volt!!!!, És még az idõmön is javítottam!!! ;D
A mátra marcira természetesen én is megyek!
Para: Címedet küld légyszi!!
Az enyém privibe ment!
Tetszenek a képek??
Üdv,
Baliba
Írta 2003. augusztus 11. - 21:31

Jojoba és mindenki aki nevén volt nevezve és nem rajtszámmal. Tényleg bocsit kérek tõletek, a programkészítõk hibáztak, de mint korábban írtam mindenki le lett kamerázva a célban, így fent lesz a neten a teljes és pontos lista miután a videokazikat kielemeztük.
Ehhez még egy kis szösszenetet azért hozzá tennék.
A kamerás módszer baromi jó csak ezzel kell 1-2 nap, hogy minden a helyére kerüljön, viszont az eredményhirdetés pár órával a verseny után történt.......az ember fiának és lányának viszont nagyon jól esik ha a megérdemelt helyén állhat, hogy büszkék lehessenek rá a barátai, csapattársai, családja etc.......
Írta 2003. augusztus 11. - 21:01

Elméletileg eredmények csütörtök körül az interneten.
Gyaorlatilag Beef-en múlik "minden" Öt kell meglincselni, ha nem lesznek fenn.
Életemben elõször beszélem néhány szót 1-2 fórumossal (vagyis ez igy nemegészen igaz mert Majorral már találkoztam egyszer régen) Sajnos csak versenyközben beszéltünk és ott sem sokat mert fotózgattam össze vissza
Gyaorlatilag Beef-en múlik "minden" Öt kell meglincselni, ha nem lesznek fenn.

Életemben elõször beszélem néhány szót 1-2 fórumossal (vagyis ez igy nemegészen igaz mert Majorral már találkoztam egyszer régen) Sajnos csak versenyközben beszéltünk és ott sem sokat mert fotózgattam össze vissza
Írta 2003. augusztus 11. - 17:22

hali mindenki!
nálunk vannak a rajtszámok, úgyhogy találjátok ki és privizzetek hogy mikor tudnánk oda adni jogos tulajdonosainak õket! trifó és még valaki (asszem flame) nyertek is a tombolán!!!
a számok:
995
520
408
352
151
114
68
1018
281
448
29
21
6
295
447
ebbõl valakiket tudok, de sokról halvány lila .... van, hogy kié is lehet!
aki bp-i, annak át tudom adni pénteken a stuffz találkozón, a római parton, akinek nem jó, az mindenképp jelentkezzen!!!
ja és nagyon jó kis maraton volt (anno 2001-ben a bükk marci volt nekem az elsõ ;D)
nálunk vannak a rajtszámok, úgyhogy találjátok ki és privizzetek hogy mikor tudnánk oda adni jogos tulajdonosainak õket! trifó és még valaki (asszem flame) nyertek is a tombolán!!!
a számok:
995
520
408
352
151
114
68
1018
281
448
29
21
6
295
447
ebbõl valakiket tudok, de sokról halvány lila .... van, hogy kié is lehet!
aki bp-i, annak át tudom adni pénteken a stuffz találkozón, a római parton, akinek nem jó, az mindenképp jelentkezzen!!!
ja és nagyon jó kis maraton volt (anno 2001-ben a bükk marci volt nekem az elsõ ;D)
Írta 2003. augusztus 11. - 16:57

Helloka mindenkinek. Itten a TÍMBUSZ kapitánya.
Köszönet a szevezöknek köszönet a barátoknak és különösen a BMFT tagoknak a hangulatért a segitségért a bíztatásért a fotokért....stb.
És külön köszönet a rajtszám nélküli buko néküli versenyzönek a felütéses defekért legközelebb megdöglessz azt garantálom...
Köszönet ÁDMNAK a vérszivásért de ezt már megszoktuk.
Most hogy mindekinek megköszöntem Pár szo a versenyröl. A névreszolo rajtszámom nem kaptam meg, de ez nem is baj ugy is sokan ismernek. a pája jelölése jo volt A frisitök is jol voltak elhejezve nekem nagyon bejött a BÜKK marci Jövöre is ott leszek...
Jövöre tevezük a mézespálesz kupát..OLÉÉÉÉÉ!!!
Üdv mindenkinek SETIKE
Köszönet a szevezöknek köszönet a barátoknak és különösen a BMFT tagoknak a hangulatért a segitségért a bíztatásért a fotokért....stb.
És külön köszönet a rajtszám nélküli buko néküli versenyzönek a felütéses defekért legközelebb megdöglessz azt garantálom...
Köszönet ÁDMNAK a vérszivásért de ezt már megszoktuk.
Most hogy mindekinek megköszöntem Pár szo a versenyröl. A névreszolo rajtszámom nem kaptam meg, de ez nem is baj ugy is sokan ismernek. a pája jelölése jo volt A frisitök is jol voltak elhejezve nekem nagyon bejött a BÜKK marci Jövöre is ott leszek...
Jövöre tevezük a mézespálesz kupát..OLÉÉÉÉÉ!!!
Üdv mindenkinek SETIKE
Írta 2003. augusztus 11. - 16:10

Jenõ! Igazad lehet.
Ma én is bejöttem dolgozni a fájó hátsómmal és a kolléganõm azt mondta, úgy nézek ki, mint aki egész éjjel ...
:
;D Pedig dehogy lett volna kedvem hozzá (lásd: Szabadon futó: Kuki konyec) és el is gondolkodtam rajta, hogy valyon melyiket választottam volna inkább. Hát azt hiszem, ez a két nap többet ért. (lásd: szabadonfutó: Keró vagy nõ, kicsit módosíthatjuk!)
Az biztos, hogy más-más dolog, viszont mind a kettõ nagy élmény!
Ma én is bejöttem dolgozni a fájó hátsómmal és a kolléganõm azt mondta, úgy nézek ki, mint aki egész éjjel ...

Az biztos, hogy más-más dolog, viszont mind a kettõ nagy élmény!
Írta 2003. augusztus 11. - 16:09

Írta 2003. augusztus 11. - 16:04

Na srácok mi is hazaértünk!
Kicsit lassaban mint gondoltam, de nagyon vidáman.
A verseny szerintem 5-ös volt.
Szerencsére minket is elkerültek a negatív hullámok így simán bringázhatunk egyet a kedvesemmel.
Viszont a hazaút...
Na azt nem felejti el egyhamar a Sonka család... ;D
Történt ugyanis, ahogy az autópályára értünk egyszer csak elfogyott az erõ a kocsiból...
Na mondom vazzzz...
valahol dugulás az üzemanyag rendszerben.
egy benzinkútig elverekedtük magunkat a leállósávban gyök2-vel ott szürõ le majd tisztítás, vissza probáljunk haladni...
elején még megy 80 aztán erõ el vissza gyök2....
Következõ pihenõnél megint ki tanksapka le tankfelõl jövõ csõ le visszafelel fújás dugulás el,
Meg mint a szél 20 km múlva megint gyök2...
Na mondom vazz azthiszedokosabbvagynálamvazz...
Pihenõig el tankból a szívórész kiszed, ahol láthatóvá vál a dzsúz az elõszürõn, így az kitísztit és pikmak magic éjfélre otthon is voltunk... ;D
Persze mindezt két fûszállal és egy bottal mert annyira pedáns gyerek vagyok, hogy mindehol van egy két szerszámom csak a kocsiban nincs.,.. ;D
Szóval isteni volt, nekem tetszett.
Trifó, és valaki a caB-flame féle társaságból nyert a tombolán, idõvel meg is kapjátok..
Kicsit lassaban mint gondoltam, de nagyon vidáman.
A verseny szerintem 5-ös volt.
Szerencsére minket is elkerültek a negatív hullámok így simán bringázhatunk egyet a kedvesemmel.
Viszont a hazaút...
Na azt nem felejti el egyhamar a Sonka család... ;D
Történt ugyanis, ahogy az autópályára értünk egyszer csak elfogyott az erõ a kocsiból...
Na mondom vazzzz...
valahol dugulás az üzemanyag rendszerben.
egy benzinkútig elverekedtük magunkat a leállósávban gyök2-vel ott szürõ le majd tisztítás, vissza probáljunk haladni...
elején még megy 80 aztán erõ el vissza gyök2....
Következõ pihenõnél megint ki tanksapka le tankfelõl jövõ csõ le visszafelel fújás dugulás el,
Meg mint a szél 20 km múlva megint gyök2...
Na mondom vazz azthiszedokosabbvagynálamvazz...
Pihenõig el tankból a szívórész kiszed, ahol láthatóvá vál a dzsúz az elõszürõn, így az kitísztit és pikmak magic éjfélre otthon is voltunk... ;D
Persze mindezt két fûszállal és egy bottal mert annyira pedáns gyerek vagyok, hogy mindehol van egy két szerszámom csak a kocsiban nincs.,.. ;D
Szóval isteni volt, nekem tetszett.

Trifó, és valaki a caB-flame féle társaságból nyert a tombolán, idõvel meg is kapjátok..
Írta 2003. augusztus 11. - 15:36

jenõ: ;D ;D ;D ;D alakul... 8)
kész a nagy beszámolóm, de csak holnap tolom elétek, mer tmég egyszer átfutom ... :
;D
kész a nagy beszámolóm, de csak holnap tolom elétek, mer tmég egyszer átfutom ... :

Írta 2003. augusztus 11. - 15:35

'jenõ: selejt??? miért lennél selejt??? inkább örülj, hogy neked sokkal többet nyújt a tekerés mint esetleg másoknak ...
Csak kimész tekerni 1-et és máris 5*-os érzésed van, és még pasi sem kellett hozzá ;D ;D
Egyre jobban azon gondolkozom, hogy van valami abban a német filmben aminek a címe: Csajok a csúcson ;D
Bocsesz de ezt nem hagyhattam ki
Csak kimész tekerni 1-et és máris 5*-os érzésed van, és még pasi sem kellett hozzá ;D ;D
Egyre jobban azon gondolkozom, hogy van valami abban a német filmben aminek a címe: Csajok a csúcson ;D
Bocsesz de ezt nem hagyhattam ki

Írta 2003. augusztus 11. - 15:30

Üdvözlet a kerékpáros társadalom krémjének ;D ;D ;D Én is végig mentem az 50-es távon és nagyon jól esett ;D
LGabi: Én szóltam oda neked az ominózus incidenskor, hogy "Nincs gond Gabi?" vagy valami ilyesmit ;D
Örültem , hogy találkoztam a régi arcokkal és, hogy megint megismerhettem pár új embert is ;D
A Mátramaratonos jelenlétem alakulóban, tehát legközelebb ott találkozunk ...
üdv
kissfish
ui.: mégegyszer köszönet Tyitonak a fuvarért és bocs a Kemölbekkk miatt ;D ;D
LGabi: Én szóltam oda neked az ominózus incidenskor, hogy "Nincs gond Gabi?" vagy valami ilyesmit ;D
Örültem , hogy találkoztam a régi arcokkal és, hogy megint megismerhettem pár új embert is ;D
A Mátramaratonos jelenlétem alakulóban, tehát legközelebb ott találkozunk ...
üdv
kissfish
ui.: mégegyszer köszönet Tyitonak a fuvarért és bocs a Kemölbekkk miatt ;D ;D
Írta 2003. augusztus 11. - 15:27

ááááááááááááááááá
ne akarjatok megõríteni!!!!
nem azt mondtam, hogy ha valaki piszok jól érzi magát biciklizés közben, annak gyereke lesz! - mert már lassan itt tartunk.....
csak annyit szerettem volna, és már tényleg nem nyúzom a témát tovább, hogy mind a kettõ lehet annyira jó, hogy üvölthetnéked van vagy szétvet a büszkeség és lebegsz, meg hasonló paranormális fílingjeid támadnak.
no.
de lehet, hogy csak én vagyok ezzel így.
jenõ, a selejt
ne akarjatok megõríteni!!!!
nem azt mondtam, hogy ha valaki piszok jól érzi magát biciklizés közben, annak gyereke lesz! - mert már lassan itt tartunk.....
csak annyit szerettem volna, és már tényleg nem nyúzom a témát tovább, hogy mind a kettõ lehet annyira jó, hogy üvölthetnéked van vagy szétvet a büszkeség és lebegsz, meg hasonló paranormális fílingjeid támadnak.
no.
de lehet, hogy csak én vagyok ezzel így.
jenõ, a selejt
Írta 2003. augusztus 11. - 15:23

Szerintem mindkettõ hat mind testre, mind lélekre.
Ez az a két momentum, ami miatt egyáltalán összevethetõek.
És hogy kineki mi hat melyikre mennyire...
Na, itt lehetnek egyéni eltérések.........
Ez az a két momentum, ami miatt egyáltalán összevethetõek.
És hogy kineki mi hat melyikre mennyire...
Na, itt lehetnek egyéni eltérések.........

Írta 2003. augusztus 11. - 15:20

;D ;D ;D
jenõ: mint látod, Én is hiába fogadtam meg tegnap, hogy soha többet hosszútáv, már azon gondolkozom hogy tudnák legközelebb jobban menni... és hogy miért? mert immmmmmmádom a lefeléket benne...
modnjuk Én sem hasonlítanám egy 5*hoz... az is azon a szinten van csak más...
akettõ külön-külön és egymás után... na az már úgy kerek egész :
;D
jenõ: mint látod, Én is hiába fogadtam meg tegnap, hogy soha többet hosszútáv, már azon gondolkozom hogy tudnák legközelebb jobban menni... és hogy miért? mert immmmmmmádom a lefeléket benne...
modnjuk Én sem hasonlítanám egy 5*hoz... az is azon a szinten van csak más...

Írta 2003. augusztus 11. - 15:17

Én speciel szeretek biciklizni és örömet is tud okozni ... de azért nem tudom hasonlítani egy 5* -os szerelmeskedéshez!
Most vagy nekem esik sokkal jobban a szerelmeskedés mint a biciklizés, vagy ...
a többit találjátok ki ;D
Most vagy nekem esik sokkal jobban a szerelmeskedés mint a biciklizés, vagy ...
a többit találjátok ki ;D
Írta 2003. augusztus 11. - 15:09

Hé, emberek!
Én most tök meg vagyok lepve!
Ti nem azért bicikliztek, mert JÓ? Mert sok örömet okoz???
Én még ha vért izzadok is közben, meg fennhangon káromkodok félelmemben, vagy a szenvedéstõl mint egy szódás, és megfogadom 100x, hogy ebben a büdös életben többet ezzel az õrültel (aki fõként Trifo) nem vagyok hajlandó együtt biciklizni, és teljesen megfosztatom az önmbizalmam legkisebb morzsáitól is, mert bénázok, a lényeg, a lényeg, hogy UTÁNA mindig majd szétvet az öröm és büszkeség.
Egy 5*-os szerelmeskedés sem csupa kéjmámor - meg köll érte dógodzania az embernek!
jenõ anyátokat hallottátok, a nagy tanítót
Én most tök meg vagyok lepve!
Ti nem azért bicikliztek, mert JÓ? Mert sok örömet okoz???
Én még ha vért izzadok is közben, meg fennhangon káromkodok félelmemben, vagy a szenvedéstõl mint egy szódás, és megfogadom 100x, hogy ebben a büdös életben többet ezzel az õrültel (aki fõként Trifo) nem vagyok hajlandó együtt biciklizni, és teljesen megfosztatom az önmbizalmam legkisebb morzsáitól is, mert bénázok, a lényeg, a lényeg, hogy UTÁNA mindig majd szétvet az öröm és büszkeség.
Egy 5*-os szerelmeskedés sem csupa kéjmámor - meg köll érte dógodzania az embernek!
jenõ anyátokat hallottátok, a nagy tanítót
Írta 2003. augusztus 11. - 14:53

ARGHHHHHHH...!!!
belegondoltam, hogy csak feleannyira menne a mászás mint Thommeynak, a lefele ugy emár meg van..................................... :-X
nem folytatom.... :-X
belegondoltam, hogy csak feleannyira menne a mászás mint Thommeynak, a lefele ugy emár meg van..................................... :-X
nem folytatom.... :-X
Írta 2003. augusztus 11. - 14:48

;D ;D ;D thommey: KEZET RÁ!!! 8)
eljössz pár okt-nov túrámra a mátrába.........
tiksow:
pech... pedig rajtam már nem múlt semmi...
Ano: ;D szvsz az odavissza ment az a sör, de úgy 3-4 jól hangzik... :
;D
Jövõre istenbiz edzek is vmit évközben, vagy legalábbis többet tekerek mint idén
eljössz pár okt-nov túrámra a mátrába.........

tiksow:

Ano: ;D szvsz az odavissza ment az a sör, de úgy 3-4 jól hangzik... :

Jövõre istenbiz edzek is vmit évközben, vagy legalábbis többet tekerek mint idén

Írta 2003. augusztus 11. - 14:29