Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
855 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
jojoba már tud valamit :)

Én speciel eddig összesen 2 maratonon voltam: az idei Dunamaratonon és az idei Bükkmaratonon. Namármost ha dönteni kell, hogy melyik volt a jobb ...

1értelmûen a Bükkmaraton ;D

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Sztem az h itt megvitatjuk a maratonon észlelt kisebb-nagyobb gondokat azért jó,mert szerencsére s szervezõk közül is sokan fórumosak,így eljut hozzájuk is,amin gondolom jövõre - a NSE-t "ismerve"- biztosan javítani fognak,hiszen nem véletlenül -számomra- még mindig a Bükk maraton a legjobb a többi közül...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
kala_n_Kuta: bocsesz a 6 órás szintidõ iatt, mert azt nem te mondtad, hanem lcs ::) ... de olvasom a sok marhaságot és már nem is tudom hogy hogyan reagáljak azokra ... egyébként nekem sok kellemes tapasztalatom volt a bükkmarcival kapcsolatban amit visszább jó nagy bejegyzésként meg is találsz valahol a 44-ik oldal környékén DE EZT MÉGMINDIG NEM TUDOM MEGNYITNI!!! ;D
Csak nálam nem nyitja meg vagy más is tapasztalta??

Reggel van még ráadást hétfõ ... és semmi sem úgy megy ahogy menni kellene ... kicsit szét is vagyok csúszva ... szal 1000 bocsesz még1szer ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ano: nem szóltam le senkit,és tényleg szar,h nem tudnak egy rendes idõt közölni (egy barátnõm benne sincs az érkezési listában :P- igaz,komolyabban nem is érdekli :) )de hogy csak ennyi maradjon meg a legtöbb embernek a maratonból,az vicc,és szomorúvá tesz.
A szintidõs elmefuttatásodat nem értem,h hogy jött,csak annyi ugrott be annak kapcsán,h a hobbi tekerészõk nagy elõnye,h õk BICIKLIZNI mentek,és nem az órájukat nézegetni,meg olyan kategóriák után kaparni,ahol dobogósok lehetnek.Uff,ennyi.Lehet haragudni, de akkor a többit inkább privátban.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
A tar.hu nekem sem akar mûxeni!! lehet hogy betelt???? ;D

Amugy itt a bikemag.hu -n is vannak érdekes problémák ... pl ki tudja megnyitni ennek a topiknak a 44-ik lapját??? mert nekem nem megy! És a bikemag bug topikot sem tudom megnyitni! :'(

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Kb 40 képet bírtam feltuszkolni a Tárra, de egyszer megállt, olvasási hibát jelzett és azóta nem megy semmi nekem sem. A hiba nem az Ön készülékében van! ;)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Valaki meg tudta már nézni a Lovasgabi féle képeket ??? Nekem valahogy nem akar mûködni a tár, de sajna ez az utóbbi idõben nem újdonság :(

kissfish

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
A nagy kalad (ha a viva weboldalán jól van feltüntettve) akkor kedden este 8-kor lesz.

kala_n_Kuta: már megbocsáss, de miért ne legyünk mérgesek a szervezõk töketlensége miatt??? Lehet hogy neked nem fontos az idõ, de van aki azért megy, hogy felmérje erõnlétét!!! És az, hogy egy 100 kilcsis 2800 összemelkedésû maratonnak a szintideje 6 óra :o :o (!!!) enyhén nevetséges részedrõl. Bár ez 1 verseny, de hobby bringások is indulhatnak, tehát azért nekik is kell hagyni idõt, hogy bejussanak.
Lehet hogy vannak akik azért mennek, hogy jót tekerjenek 1ütt és elökörködjék az idõt a jó társaságban, de azok leginkább az 50-es távon mentek, mert ha 100-ason indultak volna, akkor még ma se érkeztek volna be ;D
Szal legközelebb légyszi gondold át jobban mielött valaki(ke)t leszólsz!

BTW a rendezés szerintem jó volt, eltekintve 1-2 apróságtól amit remélhetõleg jövõre orvosolni fognak ;)

lcs

lcs

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Hi

Ami az idõt illeti: hat órán belül le kell tekerni azt a százast, akkor nem zavar, hogy nincs kint az idõ ;D
Namármost, a pontos mérés azért szerintem is alap kellene... szóval ez baki volt. Visont az ereményedet a tavalyi tenmagadhoz úgysem tudod mérni, mert mindkét pálya változott... ami a többieket illeti, akik a listában elõtted vannak, elõtted is értek be, függetlenül, hogy pontosak-e az idõk.
BTW mennyit késett az indítás? mármint 9 óra hánykor volt a tényleges rajt?
Különben meg, ha a csipes technológia nálunk nem lenne megfizethetetlenül dra, biztosan használnák maratonokon is.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
kala: ezerel nem hagytam ottsenkit, de ettõl még zavar hogy pár percet tévedtek az idõmmel kapcsolatban.. mert igazából tökmindegy de mégsem, az emberek szeretik a valóságot látni nem pedig valami tévesen mért idõt (simán mehettem volna másfél órával is jobbat de nem az volt a célom, de ha már kifizettem X ezrest a nevezésre akkor azt a nyamvadt stoppert tudják már kezelni nem ???)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
JAJ,de nem akarom,h félreértsetek,ezek alapvetõen tényleg versenyek,mégis,nekem sokkal jobban tetszik az,amikor nem ilyen beállítottságú Mberek indulnak.Amikor a család 1ütt,1máshoz ragaszkodva teker végig,vagy éppen a nagypapa poénból indul,mint ahogy a déhás vagy a single speedes.( ;) )Ezek a maratonok sokkal poénabbak,ha az ember a barátaival 1ütt tekeri le õket,de ez kizárja azt,h te most az idõdre figyelj.
Persze,meg lehet tenni,h EZERREL otthagysz mindenkit,és mész egyedül... :P

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
mikor lesz ez a nagy kaland?
fityisz:értem és megértem,mondom,hallottam a mizériátokat a korcsoporttal meg a neves rajtszámmal is,nekem inkább az bökte a csõröm,h olyan,mintha mindenki az eredmények miatt menne ilyen maratonokra,h minél gyorsabban bent tudja magát a célban,fel sem nézve,kaparva a jobb helyezésért. :P

ambro23

ambro23

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
az idoket tenyleg rosszul mertek, en is olyan 15 percnyivel erzem tobbnek, de nyilvan mindenkinel rossz volt az idomeres, szoval a sorrend szerintem korrekt.

mas: a viva-n a kovetkezo nagy kalandban a bukk maraton lesz a tema.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Az ember az ilyen és ehez hasonló maratonokból tudja lemérni az erönlétét a többi, hozzá hasonló monténbájkos között....ennek alapfeltétele, hogy az idömérés rendben legyen.

Erre a maratonra sok ember úgy fog visszaemlékezni, hogy remek idõ volt, a pálya korrekt módon ki volt jelölve, a szervezõk lelkesek voltak és segitõkészek.......és rosszul mérték az idöt meg nem tudták kezelni a neves rajtszámokat! ezek tények............

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
"én ott se voltam,deee...."
kicsit szeretnék belétek kötni,drágáim
EZER nappal a maraton után még mindig az köt le mindenkit,h a világ nem az õ valós,a kiírtnál jobb eredményét látja a rendezvény honlapján
ezért mentetek?h másodperc-játékokat vívjatok,és az 1-es számhoz minél közelebbi helyezést érjetek L?
Lhsizem,h a látnivalók itt nem vmi szépek,meg minden,de azért nem csak ezek miatt megy az ember ilyen versenyre...EZER haverral és hasonlóan perverz beállítottságú emberrel talizni,és tekerni egy kellemeset,úgy,h közben (pénzért persze) lelkes segítõk itatnak,és mérik (mérnék) h mennyi is az annyi neked ezen a GIÁNS túrán.és tudom,h vannak még ilyenek,akik TEKERNI mennek marcsira,mondjuk éppen barátnõt végigkisérni dirt géppel ;)
persze,Lmagyarázta Lorka nékem,h milyen dühítõ ez a tökölés ha az ember télleg dobogóközelben van,de nehogy már csak ennyi maradjon meg minden embernek egy maratonból,h rossz volt az idõmérés... ::)

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Én 2:38at mértem,de 15perc eltéréssel kerültem fel.
Ez nem idegesít,inkább az szar h nem tudom másokhoz mérni magam,mert lehet h az õ idejüket csak 2 perccel,de lehet,akár h 20al is elmérték.... :P

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Beef: mikor és hol lehet majd képeket megnézni a maratonról??? És mikor lesz teljes a lista?? >:( Mert még mindig a 6 óra utáni emberkéknek nincs beírva az idejük a 100-as távon!!!!!! >:(

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Namármost én is felszólalnék, mert úgy látom, másoknak sem stimmel az idejük.

Én az enyémet 02:03 körülire tudom. Pontosan nem tudom, mert a célban elfelejtettem megnézni, csak azután néztem meg, miután kitoltam a befutóból a kerót. Akkor mutatott 02:03-at (másodperc passz)

És így egybül elõreugrok vagy 20 helyet...

Amúgy a pálya és a szervezés csucsi volt, köszönjük :) És a póló is az 'utcán is viselhetõ' kategóriába tartozik, nem lesz belõle alvó/játszópóló :)

Köszönet,
AsztA

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Lassan kúsznak fel a képek a Tár-ra.
Itt nézhetõk meg:
http://kep.tar.hu/lo...l?aid=27586963

Prefi

Prefi