Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
855 replies to this topic

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
A bükkfensíkra csak a 100 megy fel, tehát ...

Téged ez viszont ne riasszon el, éppen hogy sarkalljon, hogy ezen a távon kell indulnod, különben kimaradsz a jóból :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Beef!

Ez melyik tévon lesz átélhetõ? ::)

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Sziasztok!

Hétvégén végeztünk egy kis írtást a bükkfensíkon, az egyik lejtõ "szerény" lesz. Még gyalog is majdnem kitört a bokám :)
Az út két oldalán gyönyörû, kb. 20 cm mély vízmosás található, úgy 500m hosszan.

Szeretettel várunk minden õrült kerékpárost ;D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
I'm back...

Szóval mostmár meg is vagyok nyugodva, nevem a listán, igaz csak az ötvenesen, de a múltheti döglésparádé után, amit végrehajtottam, azt hiszem, ez is nagy meló lesz... ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy Evribádi!

Paraferenc nmegérkezett, és jelenti még mindig bazinagy dilemmában van hogy 100 vagy 50? ::) hja!
és szombat este érkezem... pontosítás a hét közepéig...

PéeF és Joghurt 8)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Szállás: Hittudományi Fõsuli Eger Foglár u.6. +3636/312-916
Kétágyas zuhanyzós, WCs szobák! 2300Huf/fõ
Hivatkozzatok rám (Vass Laci Szeged) mivel, ha 10fö felett vagyunk, kedvezmény van! Eddig 4en vagyunk!

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
Nevezni szombaton 10-24-ig lehet. Rajtszámot átvenni vasárnap reggel is lehet.

Szállásügyben meg lehet lkérdezni még a az egyházi lánykolit, hogy van-e hely (luxuskoli, nem messze a tecsótól és elég korrekt áron ugy tudom 2000alatt van) Tel:36/414-132

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Balázs!

Biztos, hogy Szombat reggel?
Csak azért, mert a héten megyek Egerbe, sõt Nagyékhoz is megyek, tehát a lehetõség adott, várom, hogy ki akarja kihasználni!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
A helyszínen vasárnap reggel nem lehet nevezni, de mire való, ez a fórum, ha nem arra, hogy találjak valakit aki lesz oly bájos, hogy szombat este benevez minket! :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Vagy csövezés a városban,vagy ottani haverok,barátnõk felcsörgése és szállás kunyerálás :D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Na most ni vaaan? ??? ???
Lehet helyszínen nevezni??? - ugy tudom nem :(

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Végszükség esetén Felsõtárkányban is van egy Camping, ahol faház, zuhanyzó és rengeteg sátorhely van. Innen Eger max 6 km.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
szállás:
http://www.freeweb.h...ton/szallas.htm

mi az elsõ koleszban fogunk lakozni balibáékkal... de írni kõ nekik levelet (vagy faxot) mire küldenek csekket hogy pengesd ki a zsét (1000HUF/éj/kopf) és ezzel le is van foglalva a dolog (4ágyasok a szobák)

ui: hugom nem hozom... mondjuk nem is jelentkezett nálam hogy jönne szóval ::)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
JAHAJJJ...Akko most hol lehet még nevezni?CSak postán vagy helyszínen?Mert úgy néz ki,ott fogom szomorítani a népet :)
Ras;hugodat nem hozod?
Ras+Julcsi;egy üveg piáért vigyáznátok rám is majd?ha ottalvós egy marci,akkor reggelente nem szoktam vmi emberi állapotban lenni :- )))))))

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Csá Kamperkák!

Szálláslehetõség lehetõségét kérném! Valami estetöltéshelyetszeretnék röpke 4 fõre! Szóljatok, vagy protezsáljatok be léccci valahova!

Üdv.:Tyito +3630/9439-398

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
tali szombat dálután okkersárga, mi Balibáékkal szombaton a Bornemissza G. koleszban szundítunk (máramennyit), valamint kedves párom elsõ maratonjának (no és az enyémnek is bár már volt kettõ amire neveztem... :-X) tiszteletére az 50es távot fogom végigizgulni no és vengavengázni kedvesem mögött ;D...

a pólók frankók, én a 100as táv szinttérképét hiányolom igazából :-\

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Az oké hogy nem lehet a helyszínen nevezni, de a rajtszámot is csak 9.-éig lehet átvenni (tehát a verseny napján nem)?

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
a taliban én is benne vagyok kiv. ha megint szombaton, mert akko valszeg megint ki kell hagynom :'( :'(

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Nos örömmel értesítem a kedves csapattagokat, hogy a Maki család a Sonka családdal kiegészülve 99%-osan megjelenik vasárnap reggel a maraton rajtjánál.
A Sonka családot a talik "Örökös Elsõsegélynyújtója" a bigbrada Pisti fogja a verseny képviselni, míg Zsuzsi a frissítést vállalta magára. :D

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Taliban bennevagyok! Tyito jelentkezik +Csubee + Gyoni Gabi

Ha valakinek szegedrõl megfelel a kocsim, akkor eddig úgy néz ki, hogy 2 hely még van benne!

Üdv.:Tyito +3630/9439-398