mi is Bornemissza balibáékkal, valamint Julcsi gondolkodik még hogy 6-05 vagy 7-05ös vonat...
majd szólok ha eldõlt már
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Started by
olaf
, 2003. January 06. 14:29
Posted 2003. August 05. - 11:10

Posted 2003. August 05. - 11:03

Fish: számomat tudod! Ha vonattal jösz és nincs más megoldás, leugrok Érted!
Hittudományi kolesz! Ott foglaltam Én is (fentebb említve) ha 10en vagy többen vagyunk, olcsóbb!
Szegedrõl valaki még? Kocsiban 2 hely kiadó!
Hittudományi kolesz! Ott foglaltam Én is (fentebb említve) ha 10en vagy többen vagyunk, olcsóbb!
Szegedrõl valaki még? Kocsiban 2 hely kiadó!
Posted 2003. August 05. - 10:56

Era!
A kolesz nem a vár alatt van (illetve igen, csak kb. 1 km-re)
A www.bukkmaraton.hu címen a Térképek - Eger menüpontban megtalálhatjátok az összes fontos helyet.
A kolesz nem a vár alatt van (illetve igen, csak kb. 1 km-re)

A www.bukkmaraton.hu címen a Térképek - Eger menüpontban megtalálhatjátok az összes fontos helyet.
Posted 2003. August 05. - 10:28

OK!
7:05 Keletibõl, ott leszek
(Sikerület elintézni a kerékpár szállítót, nehogy késõ legyen intézkedni!)
14-kor hegymászás, persze csak nézõként, atán
Tésztaparti
Szállás részemrõl (és Körte és Mellon is)
Bornemissza Gergely Szakképzési Intézet kolégiuma 1250,- Ft /fõ / éj, Próbáljátok meg! (tel: 0636-312166/24 mell 8-12 óra között) állítólag a vár mögött van.
7:05 Keletibõl, ott leszek

14-kor hegymászás, persze csak nézõként, atán
Tésztaparti

Szállás részemrõl (és Körte és Mellon is)
Bornemissza Gergely Szakképzési Intézet kolégiuma 1250,- Ft /fõ / éj, Próbáljátok meg! (tel: 0636-312166/24 mell 8-12 óra között) állítólag a vár mögött van.
Posted 2003. August 05. - 10:27

... vagy, ha valaki kocsival megy pestrõl vasárnap reggel, akkor oda is szivesen betársulnék ;D ;D ;D
fish
fish
Posted 2003. August 05. - 09:35

Sziasztok!
Visszatértem jó kis szabadságról és a még megnemlévõ formámból is veszítettem egy kicsit ;D
Szóval: én csak vasárnap reggel megyek Egerbe vonattal és azt szeretném megkérdezni, hogy nincs e valakinek kedve kijönni elém Füzesabonyba, 7:43-kor jön be a vonatom ...
Valaki ???
köf ;D
fish
Visszatértem jó kis szabadságról és a még megnemlévõ formámból is veszítettem egy kicsit ;D
Szóval: én csak vasárnap reggel megyek Egerbe vonattal és azt szeretném megkérdezni, hogy nincs e valakinek kedve kijönni elém Füzesabonyba, 7:43-kor jön be a vonatom ...
Valaki ???
köf ;D
fish
Posted 2003. August 05. - 09:16

Tésztaparti MINDEN indulónak lesz a tesco parkolóban. Benne van a nevezési díjban, nem lkell érte külön fizetni.
Szállásként javaslom a Hittudományi fõsulit, mert benn van a legbelvárosabban és nagyon szupi körülmények és harakszanak egy kicsit ránk, mert 100 helyet lefoglaltunk és alig van ott valaki.
Szállásként javaslom a Hittudományi fõsulit, mert benn van a legbelvárosabban és nagyon szupi körülmények és harakszanak egy kicsit ránk, mert 100 helyet lefoglaltunk és alig van ott valaki.
Posted 2003. August 05. - 08:40

Tésztaparty az hol és mikor lesz pontosan?? És ez benne van a nevezési díjban, vagy külön kell beszállni?? Jah és ez mindenkinek szól, vagy csak a meghívottaknak??
...
Mi valamikor szombaton megyünk és valahol aludni is fogunk, de fogalmam sincs hogy hol, mert nem én intéztem ;D
Paraferee: üdv a 100-asok körében (majd max 1ütt toljuk a bringát a nagy dombokon ;D )
...
Mi valamikor szombaton megyünk és valahol aludni is fogunk, de fogalmam sincs hogy hol, mert nem én intéztem ;D
Paraferee: üdv a 100-asok körében (majd max 1ütt toljuk a bringát a nagy dombokon ;D )
Posted 2003. August 05. - 08:09

;D ahogy baliba barátom eklmondta: vitának helye nincs, így ha nem is 100%osan, de már a 100as távra készülök fejben... :
gyilkolás lesz tuti lefele, felfele meg engem gyilkol meg a hegy... de csak túl éljük
SZombaton találkozunk!
KIK LESZNEK A CAMPINGBEN ELSZÁLLÁSOLVA??

gyilkolás lesz tuti lefele, felfele meg engem gyilkol meg a hegy... de csak túl éljük

SZombaton találkozunk!
KIK LESZNEK A CAMPINGBEN ELSZÁLLÁSOLVA??
Posted 2003. August 05. - 05:37

Még egy dolog:
A Rajtszám átvételénél akik a neten megtalálják magukat a nevezési listában, csak a nevet kell bemondani és kapják a cuccot. Akiknek a pénze nem ér oda, azoknak igazolni kell a befizetést, csak így kapják meg a rajtszámot.
Szépek lesznek!
A Rajtszám átvételénél akik a neten megtalálják magukat a nevezési listában, csak a nevet kell bemondani és kapják a cuccot. Akiknek a pénze nem ér oda, azoknak igazolni kell a befizetést, csak így kapják meg a rajtszámot.
Szépek lesznek!
Posted 2003. August 05. - 00:07

Posted 2003. August 04. - 21:18

Hölgyim és uraim!!
Elõször is üdvözlök mindenkit!!
Gondoltam bejelentkezek, és közlöm, hogy a tõlem megszokott töretlen lelkesedéssel a 100-as távon immáron 3-ad szor is rajthoz állok, Para barátommal egyetemben, MERT Õ IS A 100-ON JÖN!!!!!!!!!!!!!!!
(ITT VITA NINCS)
Viszont Kriszti (aki nem tudjaõ az én Oldalbordám) nem indul, ezért árverésrer bocsájtanám a nevezését!!! Tehát a legelsõ elõnevezéses áron, (de sajna egyéni "Krisz" rajtszámmal) az 50-es távra volt befizetve. (1500+500) ha jól emlékszem, de nem 100%. A rajtszámot szvsz már nem lehet variálni, de a nevezést szvsz át lehet írni, tehát akit így érdekel, az jelentkezzen!!
Üdv,
Baliba
Elõször is üdvözlök mindenkit!!
Gondoltam bejelentkezek, és közlöm, hogy a tõlem megszokott töretlen lelkesedéssel a 100-as távon immáron 3-ad szor is rajthoz állok, Para barátommal egyetemben, MERT Õ IS A 100-ON JÖN!!!!!!!!!!!!!!!
(ITT VITA NINCS)
Viszont Kriszti (aki nem tudjaõ az én Oldalbordám) nem indul, ezért árverésrer bocsájtanám a nevezését!!! Tehát a legelsõ elõnevezéses áron, (de sajna egyéni "Krisz" rajtszámmal) az 50-es távra volt befizetve. (1500+500) ha jól emlékszem, de nem 100%. A rajtszámot szvsz már nem lehet variálni, de a nevezést szvsz át lehet írni, tehát akit így érdekel, az jelentkezzen!!
Üdv,
Baliba
Posted 2003. August 04. - 17:17

Julcsi a 6-05 ös vonattal akart jönni de lehet ennek fényében módosul a program.. én Miskolc felõl érkezem majd, mégnemtudommikor...
Posted 2003. August 04. - 16:23

Posted 2003. August 04. - 16:20

Era!
Szombaton a 07.05-kor Bp.-rõl induló vonatra kérünk bicajos kocsikat, célszerû azzal jönnötök.
Tésztaparti mindenkinek lesz (aki nevezet vagy nevez addig)!
Szombaton a 07.05-kor Bp.-rõl induló vonatra kérünk bicajos kocsikat, célszerû azzal jönnötök.
Tésztaparti mindenkinek lesz (aki nevezet vagy nevez addig)!
Posted 2003. August 04. - 15:51

Era: részemrõl tuti a szombati késõ délutáni BP. felõli vonatozás :-/
olyan fél7körül indulnék Gödöllõrõl...
Tészta parti merre lesz?
PéeF
olyan fél7körül indulnék Gödöllõrõl...
Tészta parti merre lesz?
PéeF
Posted 2003. August 04. - 15:46

L_Gabi:
Kösz a hívást, de amíg Pisti brada-val nem egyztettem le, hogy 100%, hogy jön addig halasztom a nevezést.
Bocsi de délelött aludtam, éjszakai mûszak rulla.. ;D
Kösz a hívást, de amíg Pisti brada-val nem egyztettem le, hogy 100%, hogy jön addig halasztom a nevezést.

Bocsi de délelött aludtam, éjszakai mûszak rulla.. ;D
Posted 2003. August 04. - 15:45

A tali jó ötlet! És hol? Javasolom a Hillclimb színhelyét. A tésztaparti a Maratonosoknak is lesz, vagy csak a hegymászóknak? És utána is van valami rendezvény. Vagy a városban van már valami bevált jó hely???
Ja és Bp-rõl melyik vonattal megyünk? Szeretnék szombat reggel indulni, ki jön még?
Ja és Bp-rõl melyik vonattal megyünk? Szeretnék szombat reggel indulni, ki jön még?
Posted 2003. August 04. - 15:32

Hivatalos információ elsõkézbõl Ádám bátyánktól (Nagy Ádám Nagy SE fõ szervezõ):
Nevezés : Szombaton 24.00-ig a TESCO elõtti versenyirodában.
Ez után nevezést nem fogadnak el.
Úgyhogy eddíg tessék iparkodni!
Nevezési díj: 3800,-Ft
Még egy érdekesség: A hazai elit apraja-nagyja is jelen lesz, összesen kb 1500-1600 indulóra számítanak.
Ez már a nem semmi!
Nevezés : Szombaton 24.00-ig a TESCO elõtti versenyirodában.
Ez után nevezést nem fogadnak el.
Úgyhogy eddíg tessék iparkodni!
Nevezési díj: 3800,-Ft
Még egy érdekesség: A hazai elit apraja-nagyja is jelen lesz, összesen kb 1500-1600 indulóra számítanak.
Ez már a nem semmi!
Posted 2003. August 04. - 14:43

;D épp azért voltam kíváncsi, hogy ha lehet, ne hagyjam ki.... :
vacilálásomban pedig most épp a 100felé tendálok... majd eldõl...

vacilálásomban pedig most épp a 100felé tendálok... majd eldõl...