A maraton jó oldalai:pontos kezdés,pálya kijelölés,egység csomag,stb.De ezeket már mindenki leírta.
Ami viszont nem tetszett,az az h miután beérkeztem,visszamentünk tusolni a szállásra-itt viszont megint egy jó pont a szervezõknek h elintézték h ne kelljen reggel 8ig elhagyni a szobákat-,majd ismét vissza a célterületre,megnéztem az eredménylistát,ahol egyetlen neves rajtszámos nem volt feltüntetve,de a többiek idõeredménye sem h legalább vhova betudjam sorolni magam az általam mért idõ szerint.Odamentünk egy szervezõhöz,mondta h a számítógép nem tudja kezelni a neves rajtszámokat,vagy mi.De már rajta vannak az ügyön.
Kicsit megnyugodtunk,de nemsokára megtudtuk h a lányokat is kategóriánként díjjízzák-ami szintén egy jó dolog-.Én U19 lennék,így megint megkerestük az elõbbi szervezõ srácot h jó lenne ha csinálnának vmit,mert nem volt sok U19es lány,szóval sok esélyem lenne a dobogóra jutásra,megint megnyugtattak.....kicsit késõbb újra feltûntünk a rendezõségnél,h legalább azt árulják el h hány U19es lány van rajtam kívül,és milyen idõvel futottak be.2 lány volt és az idõk alapján én lettem a harmadik.
Ezután még egyx -pár órával késõbb-elkaptuk futólag a srácot h ugye nem felejtettek ki,mondta h még mindig dolgoznak rajta.Késõbb megkértük a Thommey-t h õ is kérdezzen lécci utána,mert õ mégiscsak NSE tag,neki is az volt a válasz h "bocsi,elb*sztuk,de meg lesz oldva".
Ezután egy rövid nyugodtság következett addig,míg vitába nem keveredtem ismerõsökkel h ki tartozik az U19es kategóriába,egyesek szerint beletartoztam,egyesek szerint nem.Végül úgy voltam vele h majd az eredményhirdetésen kiderül minden.
Nagy tûkön ülés után sorra kerültek az U19es lányok,ahol közölte az Ádám h csak kettõt találtak.Én elszomorodtam,és gondoltam h biztos nem estem bele a kategóriába,azért közben a Zsombor elment megérdeklõdni h honnantól számítják az U19et,olyan választ kapott,ami alapján én is abban a kategóriában vagyok.Ezt fel is hozta,utána kerestek-mert a neves rajtszámok egy külön lapon voltak,amit aztán nem vetettek össze a számosokkal-és megállapították h enyém a 3.hely.....elnézést kértek,majd odaadták neki az érmet.Õ megkeresett majd odaadta nekem,és itt egy kicsit kiborultam.Mert nem a gyõzelemért indultam el,hanem azért mert tavaly is ez a maraton tetszett legjobban az összes közül,de ha már sikerült elérnem vmit,akkor miért nem állhatok ki én is a dobogóra,h az edzõm és a csapattársaim büszkék lehessenek rám?!vagy h legyen rólam is néhány szaros fénykép ahogy ott állok?!
Arról már nem is beszélve h a Zsombortól kaptam meg az érmem....
Csak azt nem értem h ha pl.a Zerge elindul egy"Zergés" rajtszámmal,akkor nem õ lesz az elsõ?Meg minek fizettem 500Ft-tal többet,inkább mondták volna h sajnos nem tudtuk megoldani a neves rajtszámot,így légyszi a számot rakd fel a versenyre.........