Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
855 replies to this topic

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Tyito!
De legalább nem szorít derékban! ;)
Egyébként ha korábban megnézed, a rajtsátornál lehetett cserélni!

'jenõ!
Én még láttam a felfújt életmentõ felszerelésedet, mielõtt összeakadtam volna ezzel a fickóval!
Szóval tényleg úgy nézett ki...!

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Tyito! Én ennél szexibb férfihálóinget még életemben nem láttam! ;D ;D ;D
kár, hogy hálósapkát és nyuszis mamuszkákat nem kaptál hozzá... 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
jojoba: nagyon igazad van egyébként a rajtszámmal kapcs...

nekem is azt mondták a végén, hogy mivel spesöl rajtszámmal nyomultam, nem tudják megmondani most az erdményem... bazz...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Tyito: ;D ;D ;D

amúgy hihetetlen, de egyáltalán nincs smemiféle izomlázam, csak iszonyatosan elvagyok fáradva... ez baromi jó érzés...

8)

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts
A maraton jó oldalai:pontos kezdés,pálya kijelölés,egység csomag,stb.De ezeket már mindenki leírta.
Ami viszont nem tetszett,az az h miután beérkeztem,visszamentünk tusolni a szállásra-itt viszont megint egy jó pont a szervezõknek h elintézték h ne kelljen reggel 8ig elhagyni a szobákat-,majd ismét vissza a célterületre,megnéztem az eredménylistát,ahol egyetlen neves rajtszámos nem volt feltüntetve,de a többiek idõeredménye sem h legalább vhova betudjam sorolni magam az általam mért idõ szerint.Odamentünk egy szervezõhöz,mondta h a számítógép nem tudja kezelni a neves rajtszámokat,vagy mi.De már rajta vannak az ügyön.
Kicsit megnyugodtunk,de nemsokára megtudtuk h a lányokat is kategóriánként díjjízzák-ami szintén egy jó dolog-.Én U19 lennék,így megint megkerestük az elõbbi szervezõ srácot h jó lenne ha csinálnának vmit,mert nem volt sok U19es lány,szóval sok esélyem lenne a dobogóra jutásra,megint megnyugtattak.....kicsit késõbb újra feltûntünk a rendezõségnél,h legalább azt árulják el h hány U19es lány van rajtam kívül,és milyen idõvel futottak be.2 lány volt és az idõk alapján én lettem a harmadik.
Ezután még egyx -pár órával késõbb-elkaptuk futólag a srácot h ugye nem felejtettek ki,mondta h még mindig dolgoznak rajta.Késõbb megkértük a Thommey-t h õ is kérdezzen lécci utána,mert õ mégiscsak NSE tag,neki is az volt a válasz h "bocsi,elb*sztuk,de meg lesz oldva".
Ezután egy rövid nyugodtság következett addig,míg vitába nem keveredtem ismerõsökkel h ki tartozik az U19es kategóriába,egyesek szerint beletartoztam,egyesek szerint nem.Végül úgy voltam vele h majd az eredményhirdetésen kiderül minden.
Nagy tûkön ülés után sorra kerültek az U19es lányok,ahol közölte az Ádám h csak kettõt találtak.Én elszomorodtam,és gondoltam h biztos nem estem bele a kategóriába,azért közben a Zsombor elment megérdeklõdni h honnantól számítják az U19et,olyan választ kapott,ami alapján én is abban a kategóriában vagyok.Ezt fel is hozta,utána kerestek-mert a neves rajtszámok egy külön lapon voltak,amit aztán nem vetettek össze a számosokkal-és megállapították h enyém a 3.hely.....elnézést kértek,majd odaadták neki az érmet.Õ megkeresett majd odaadta nekem,és itt egy kicsit kiborultam.Mert nem a gyõzelemért indultam el,hanem azért mert tavaly is ez a maraton tetszett legjobban az összes közül,de ha már sikerült elérnem vmit,akkor miért nem állhatok ki én is a dobogóra,h az edzõm és a csapattársaim büszkék lehessenek rám?!vagy h legyen rólam is néhány szaros fénykép ahogy ott állok?!
Arról már nem is beszélve h a Zsombortól kaptam meg az érmem....
Csak azt nem értem h ha pl.a Zerge elindul egy"Zergés" rajtszámmal,akkor nem õ lesz az elsõ?Meg minek fizettem 500Ft-tal többet,inkább mondták volna h sajnos nem tudtuk megoldani a neves rajtszámot,így légyszi a számot rakd fel a versenyre.........

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Egy kedves képM ;D

Feltöltött kép

>:( >:( >:(

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS
azaz ki/mi mindenki nélkül nem sikerült volna:

Trifo-herceg :-* (nem részletezem ;))
Csilla (alias mallac), aki remek pacemaker! (meg még sokminden, de az most nem fér ide) :-*

a sporttársak lelkes, adrenalinszint emelõ tömege

kedvenc mûsorvezetõ bácsink hócsizmái, amiktõl minél gyorsabban minél messzebb akartam kerülni , de aztán valahol félúton hiányozni kezdtek, és mágnes módjára vonzották be a megfáradt kerékpárost a célba ;D

balról a második szederbokor az elsõ hosszú emelkedõ 2/3-ánál, hihetetlen zamatos és érett bogyóival - nyammmm!

a verseny elõtti 5 nap láz, amitõl végre annyit aludhattam, amennyit már éve óta nem, így abszolút pihenten állhattam a startnál :D

végül de nem utolsó sorban: a plussz Oxigén palack - melyet többen nagyrafújt kotonnal kevertek össze, ehh, a sok tájékozatlan ;D, igaz, eme segítség csak kb. 10 km-ig szolgálta túlélésemet, aztán egy váratlan önmegsemmisítõ akció keretében - mely során madnem befordultam az árokba a váratlan durranás "megnyugtató" hangjára - eltávozott az örök vagina-mezõkre ;D

röviden összefoglalva!

ESSSZMÉLETLEN! EZ AZ EGÉSZ BELÜLRÕL MÉG SOKKAL JOBB, MINT EDDIG HITTEM, ÉS TÉLLEG MEGVOLT!!! :o ;D ;D

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Lovas_Gabi: a szegedi havasokban csak erre edzek! ;)

Szeretném megköszönni a papírzacsiba rejtett XXL :o es pólót!(még csak most néztem meg) ! Aki ismer, 175cm és 73kg, az eltugggyya képzelni, milyen fájintosan is áll rajtam :-\ És, ha nem elõnevezés lett volna köntösnekvalót kapnék >:(

Üdv.:Tyito az örökmozgó izé... örökmorgó!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Tyito!
Én már túltettem magam rajta!

Viszont ahogy megelõztél lefelé, az volt a nem semmi!
Kiabálás hátulról: Jobbról Gabikám Jobbról!
Csörgés, csattogás, porfelhõ és tudomásul vettem, hogy Tyito elment mellettem.
ÕRÜLT VAGY! ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:( az a gáz, hogy a héten hót egyedül vagyok idebenn (csak fõnök asszony van), mert szabin vannak... ;) majd otthon...

olvasgatom itt, hogy mennyi problémás emeberke volt... ezek szerint szerencsésnek mondtahom magam, hogy nem találkoztam egyel sem...

mondjuk a nagy nevezettlétszám magával hozza a több ilyen "sporttárs" megjelenését is :(

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Végigolvasva epés és tréfás hozzászólásaitokat, üdv itt!

Lovas_Gabi: földet reá! Már mint a Pálosra! ;)

Thommey: ha kell, csak szólj! Fejleményekrõl infót kérünk! 8)

Para: arról volt szó anno, hogy sok tüneményes hölgyel dolgozol együtt... rosszul véleXek ??? Egy kis legyúratás... sopánkodj, hátha megsajnálnak. ;)

Szal: igen! Jó volt! Jó volt találkozni Veletek, tekerni egy fájintosat..... csak.... az a fránya defekt! :-\ Mondjuk az is a kerósport egy kelléke (kellemetlen kelléke).

Mindjárt az aszfalt végén elszállt a hátsómba pumpált levegõ, amelyet hosszú és fáradtságos munkával tudtam csak pótolni (köszönhetõ az SKS szuperszarcég zsír új (az elõdjét garban cserélték :-\ ) superteleszkópos pumpájának! Ja... az egy másik topik volt!
Itt szeretném megköszönni annak a nem regisztráltan induló kedves leánynak a hathatós segítségét, aki kölcsönadta a pumpáját.
Ezen kis kaland, amely értékes perchegyeket elvett az életembõl után nekilódultam és sikerült is, néha majdnem szószerint, elõreverekedni magam egészen a 159edik... asszem, helyig annak ellenére, hogy aszt hitttem olyan szélsebes vagyok, mint azállat! ;)

Üdv annak a "kedves sporttársnak" aki kedvesen visszaszólt kérésem után (egy kis helyet lécci) amely egy emelkedõn hangzott el ahol jópár emberke gyalogosan és természetesen egymás mellett tolva bóklászott felfelé (tójjad!) Kössz!! :-X

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
NAGYON JÓ VOLT!

Maraton:
Szerintem nagyon jó volt a jelölés a z elsõ 30 km-en. Aztán a kerékpár út után lett volna néhány elágazás, ahol ha nagyon akarok eltévedhettem volna, de követtem a kitaposott nyomot.
Nekem újdonság volt a veszélyes szakaszokra a figyelmeztetés és nagoyn örültem is neki, rögtön visszább vettem a tempóból és a halálfejek szerintem pont ott voltak az akadálynál. Ez is tetszett. Ezek alapján sikerült végre esés nélkül végig mennem.
Szerintem az elsõ itatópont pont a helyén volt, ha hamarabb lett volna, nem tudtam volna tovább tekerni felfelé. Ott nagyon jól esett minden. Viszont a második tényleg közel volt, talán jobb lett volna a következõ hegy tetején. Sajnos az eredményhirdetést nem tudtuk megvárni, mert a vonat nem várt ránk.
A dokiról viszont annyit, hogy ilyen versenyeken mindig van baleset, hiszen olyan sokan vagyunk és dúl bennunk a verseny láz és kockáztatun, ezzel számolni kell... (Vagyis megnyugtatóbb lenne, ha tudnám, hogy gyorsan el tudják látni a sebeimet.) Persze az a legbiztosabb, ha vigyázok magamra.

BMFT tali:
Nagyon jó volt látni titeket, köszönet a lelkes fogadtatásért a célban. Tetszik, hogy ilyen nagy csapattá duzzadtunk.
Elképzeltem, milyen lett volna itt nélkületek. Egyedül megérkezni, szálláson ücsörögni, reggel egyedül indulni a versenyen és aztán a cél után nézelõdni és hazaindulni. :-\
Igy viszont szuper! Azt hiszem vasárnap hajnalban aludtunk csak el, én 2 órára tippelnék... fél hétkor meg már keltünk. És mégis jól ment, az órám 2.55-öt mutatot és max. fél órát pihentem útközben.

Javasolom fórum lakók, aki még az arctalanság homályában leledzik, keressétek meg a csapatot. Jól fogjátok érezni ti is magatokat.

Gratulálok Thommey a 3. helyezésedhez a hillclimb-en - embertelen emelkedõ volt és Te úgy mentél felfelé, mint egy gép (és nagyon örülök, hogy nem lett komolyabb baleset abból a villatörésbõl - éppen elõzõnap beszélgettünk arról a srácról, akinek szintén eltört a villája és milyen szörnyû balesetet szenvedett.)
A többieknek mindenkinek, aki megtette a bevállalt távját. Kiváltképp a lányoknak (Juli, Körte, Jenõ), akik elsõ maratonjukat teljesítették.
És gyors gyógyulást kívánok mindenkinek, aki borult.

Olaf, köszönöm a váltóállítást, tökéletesen ment a gép a versenyen. :-*
És köszönjük a kerékpárszállító kocsit is, ahol jól elterülhettünk, szundikáltunk, beszélgethettünk.

Hát akkor legközelebb Mátra maraton és utána a Mecsek maraton, vagy ami lesz helyette.
:-*Era

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
na igen... amikor bors elhagyott engem, mindig olyan helyen tekert felfele, ahol már azt modntam, se tovább...

Gratula!

és gratula Julcsinak is, hogy végig nyomta az 50et...

meg persze mindenkinek aki végig tekerte... 8)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
És külön grat bors-nak, aki sok féfit megszégyenítõ módon (köztük engem is ;D ) végigtekerte az ördögoldal húzós emelkedõjét!!
Igaz kicsit kellett bíztatni ;)

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Szerintem a szervezés az elmúlt évekhez képest sokat fejlõdött, nekem nagyon tetszett a maraton.
Amit érdemes kiemelni:
- mindenhol jutott nekem is kaja, pia
- az útvonalvezetés igazi maratonos volt - széles, jól tekerhetõ dózerutakkal
- az út (a beton és a Nagy rét kivételével) szinte csak erdõben, árnyékos helyen ment
- az útkijelölés jó volt, nem nagyon lehetett eltévedni
- a póló jó minõségû
- jó ötlet, hogy a célterületen programokkal szórakoztatták az eredményhirdetésre váró versenyzõket és kísérõket

Gratulálok a szervezõknek! Csak így tovább!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D ;D
ehh... szóhattál volna... ha ennyire kellett, oda adtam volna a sajátom ;)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Mi az a U19???

Kiskemo: te meg csak a gumiért jöttél??? Mert azt olcsóbban is megkaphatod mint 3800 !! ;D ::) ;D

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 posts
Nekem teccett a maraton, de azért van negatívum is!
Nekem vasárnap sikerült nevezni egy kis protekcióval, és em kaptam a csomagba semmit csak a pólót meg a rajtszámot, gumi nuku, prospektus nuku, mondjuk az nem is érdekel de a gumi ....... :(
A pálya az isten volt, nekem még jutott innivaló mindenhol, mondjuk csak felkaptam egy poharat aztán mentem tovább......

A másik ami nem teccet, hogy megnyertem az U19-et 50 km-en, és nem kaptam csak egy érmet és egy mini üveg bort, 3800.- volt a nevezési díj, és még gumit sem kaptam a nevezéshez ez nem tetszett, de az éremcipelõ csajok ott voltak toppon, fõleg a mgasabb barna hajú, de hát ugye foglalt......

Egyébként a szervezés *-os 5ös

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Gratulálok Pálos István elvtársnak, csak így tovább.
Hogy mekkora egy se...., na mindegy úgy is tudjátok. ;D Szval Gabesz neked van igazad, te mindent megtettél.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
hm... aranyos... :(