Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
855 hozzászólás a témában

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
Ivászat? Ha már TI is elmondtátok én sem hagyom ki, nekem összesen 2 db powergél és 7 dl volt a fogyasztásom az 50 km alatt és elég jól is mentem, szerintem, 13. összetettben junior létemre kezd jó lenni, de majd jövõre összetettben meg kéne nyerni.....

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nos ez a vízfogyasztás is embere válogatja...
Én ugye iszok mint gödény, szüksége is van a szervezetemnek, míg mások annyira kívánják a vízet menetközben mint az egy hónapja vízbefulladt szárazföldi emlõs...

::)

eredmények vannak, meg NEM VÉGLEGES LISTA felirat is...

PéeF

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Sziasztok!

Ez a maraton megint jól sikerült.
Jövõre lehet, hogy még jobb lessz? Lehet még fokozni.

Az hogy ki mennyit iszik az magánügy. Szerintem 2-3 liter víz minimum kell egy ilyen maratonra, persze csak akkor ha az ember haladni is akar.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
A 70 kg bringával 1ütt sokmindenre megadja a választ!!!

Amúgy már van kint lista az eredményekrõl!!
Egyenlõre eléggeé hiányos :) (legalábbis a 100-as táv-é) http://www.bukkmaraton.hu/

Bzmot

Bzmot

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Értem, hogy nem a verseny alatt fogyasztotta a 20 litert. Az én 9-em is teljes napra vonatkozik.
A 3. frissítõ elõtt volt egy napsütéses szakasz, a többi részen csak annyira volt meleg, hogy ne fázzak.

Kis fogyasztásomra talán az lehet a magyrázat, hogy bringával együtt 70 kg vagyok.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
a 20 litert sem a verseny alatt értette hanem egész nap: elõtte, utána meg közbe...

hiába hitetlenkedsz szerintem 30 fokban simán kiizzad az ember ennyi idõ alatt 10-12 liter vizet... (bár ehhez azért kérném néhány biológiában jártas személy utánanézését ::))

Bzmot

Bzmot

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

Mekkora kulacs volt az??
10literes?

Ha beférne a 16-os vázba, akkor sem cipelnék ennyi nehezéket. Tehát egy szabvány 0.7 körüli kulacsot vittem.

20 liter?!
Vagy rossz helyen töltötted be, vagy rossz helyen jött ki!
Én 9-et fogyasztottam 100-on. (vegyes használat)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Érdekesek ezek a folyadék adatok!
Én két kulacsot vittem, mindkettõben Gatorade. Az egyik majdnem teljesen elfogyott, a másik is kb háromnegyedig maradt.
A frissítõ pontokon egy-egy pohár lötyi, majd nyomás tovább. Becsúszott még mellé az elsõ frissítõn egy Powerbar gél is és összesen ennyi.
Igaz, a célban én is pótoltam a veszteséget, de szerintem ahogy számolgatom, bõven 10 lityi alatt volt a fogyasztásom.
Van viszont olyan, hogy iszok mint a kacsa, izzadok mint a ló és nem megy a tekerés. Hogy miért? nem tudom.

Rás!
El tudod képzelni Beef-et bõr nélkül? ;D
Még bele gondolni is rossz.
Mindegy, keresgélünk.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
most kaptam biztos kézbõl (Beef) az infót, hogy a neten még ma fent leszenek az eredmények (amint Beef tengernyi melójával végez)...
tehát délután már tessék keregélni 8)
ha meg nincs megnyúzzuk ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Bakony200 után egy ültõ helyemben megittam egy 5literes TGalmalét ::)
pedig akkor még nem is volt nagyon meleg csak uszkve 25 fok és 200km a lábamban aznap ittam én is vagy 15-18 litert...
és meg sem éreztem... amúgy a minimum ajánlott vízfogyasztás aktív mozgáshoz egy liter per óra, és utána a fogyást is pótolni kell ekvivalens vízmennyiséggel, tehát ez még nem is olyan sok ha azt nézzük

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hát Én isszonyat tudok inni tekerés közben, fõleg ha még 25 fok felett is vna a hõmérséklet, ami jeles napon szvsz legalább 10fokkal felette volt ::)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Uhhhh ... Para akkor te még brutálisabban fogyasztasz mint én ;D
Nekem a maraton alatt kb 8 litykó, és egész nap volt összesen olyan kb 12-14 litykó ... :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
EGY KULACCSAL??
Ember!

Mekkora kulacs volt az??
10literes?

Kiszámoltam: a hazaúton elfogyasztott 1liternyi és a élban kapott fél liternyi teával együtt aznap 20liter!!! felett volt a fogyasztásom, míg este a wc-n, aznap elõször végezve dolgom, max ha egy decinyi kicsöpögött... ::)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
1 kulacsal meg lehet csinálni ... feltéve, ha van mellete egy legalább 3 litykós CamelBack -ed !!!

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Para, Ano: olyan jó volt olvasni a beszámolóitokat! :D

Bzmot

Bzmot

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Nem tudom, mit problémáztok a frissítõpontok miatt. Egy kulaccsal végig lehetett vinni a 100-ast.

HKT

HKT

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
http://www.extrem.hu...k/extrem.hu/873

itt a www.extrem.hu alatt képek és anyag
illetve ha az elsõ kép alatt rákattintasz galéria is

hkt

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Para: nagyon szívesen ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D köszike... ::)

írói vénám meg majd ha végre elkészül a honlapom (hallod Bruce??) más irányba is megnézhetitek ;)

amúgy meg az a szerencsés helyzet van, hogy nagyon könnyen, és egész pontosan emlékszem vissaz túra útvonalakra késõbb is... ::)

8) PéeF
u.i.: azért remélem nem volt gond, hogy kicist ::) hosszúra sikeróültem... ;)
ANo: kössz a nagydarabállatot ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Na, ez a verseny is megvolt! Az eleje jól kezdõdött nem volt túl meredek az emelkedõ de azért a végére eléggé elfáradtam, jól jött már az elsõ frissítõ (ja, egyébként 50-et nyomtam) de az utána következõ lejtõ na, az nagyon cool volt ;D De amikor leértem Felsõtárkányba akkor már nagyon nem hiányzott az az emelkedõ :(! összeségében azért király volt a pálya, meg a verseny is soha rosszabb ne legyen!