Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

félelemleküzdés

- - - - -

• Please log in to reply
375 replies to this topic

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Raersz??? nah, akkor johetsz hozzank havatlapatolni draga Revi baratom!!! ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
innentõl kezdve minden felesleges hozzászólást ki fogok szedni! >:(
Én egész éjjel itt vagyok ráérek!
a folytatás privátban pls!
Itt hagyom mert lássák mások is, hogy tanulság legyen!

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Hát lehet, hogy nem én vagyok itt a hülye... AZ ELÕZÕ HOZZÁSZÓLÁST NEM A TIEDRE ÍRTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Lor-éra....
Nem tudom, hogy ha nem tudod, mire írok, érdemes-e csakazért is belémkötni mert nem tudod elviselni, hogy nem tudsz biciklizni... és innen TÉNYLEG lezárva

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
ember érted azt a szót hogy sötét, hogy köd, hogy csúszik az út és hogy kifogyott a lámpából az elem ???

te nem félnél ilyen helyzetben egy lig fogóképes fékkel a közúton közlekedni lefelé egy hegyen, ahol ha elszállsz lehet csak másnap jön érted mentõ... de addigra meg összefagysz a hidegtõl...

érted már ??? ??? ??? >:(

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
Brother te nem vagy komplett

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Na jó, de szerintem nem kell leküzdeni a félelmeidet, hogy gyorsan menjél

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts

Pontosan, én pedig leírtam, hogy SZERINTEM az nem félelemleküzdés, aztán TE kezdted el a freerideos napot, meghogy én tuti nem vágtam volna neki...

kekec: nem láttam sehol hogy SZVSZ vagy szerintem...

és nem azt mondtam hogy ez freeride... és megnézném hogy te hogy manuálozol les töksötétben egy csúszós úton...

amúgy meg kekec 2:
"Ezt nem inkább valahova az "értelmetlen félelemleküzdés" topicba kéne írni??? Nem tudom, én ilyenekre nem lennék büszke. Poén, ennyi, de miért ide írtad mmmm? "

ez nem volt értelmetlen... hazajutni te is akarsz...
és te írtad hogy a félelemleküzdés topikba való... ez az nem ???

NO COMMENT.. téma részemrõl lezárva

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
bazz!!!... OFF
ismeros a helyzet amit irtal!!! csak nekem lampam sem volt csak egy ongyujto a batyamnal es a villogom a hatizsakjan! no meg a javorkuti szerpentin, okes nem???
vagy savos volgy ejszakai FREERIDE es a lampam egy pillanatra abba maradt miutan eszre vettem, hogy egy qrva nagy ronk figyel az uton keresztbe!!! ekkor nyomtam 46km/h-t lefele!
lefele mindenki tud valoban gyorsan menni! de a sebbesseg relativ, tehat a gyorsasag is!!!
csumi!

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Back:
Már bocs, hogy kötekszem, de a Freeride mindenkinek az, amit õ gondol róla, és nem az amit mondanak róla neki, legalábbis szerintem. :P Most hirtelen nem jut eszembe annak a BMX-esnek a neve, aki kitalálta a fékek nélküli Flatlandet. Most akkor neki azt kellett volna mondani, hogy: "hé húzz mán a gájnba, ez nem Flatlandezés." Különben is szerintem mindenfajta bringázás segít nagyobb rutint szerezni, még a "lemegyek tejért" típusuak is,

opa

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Pontosan, én pedig leírtam, hogy SZERINTEM az nem félelemleküzdés, aztán TE kezdted el a freerideos napot, meghogy én tuti nem vágtam volna neki...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
mi az hogy oltani?...
és szerintem neked volt gondod velem miért nem jöttél privátba hozzám... mostmár én ezt itt végigfolytatom...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
B: most direkt kötözködsz?
félelemleküzdés errõl volt szó eddig nem? én meg leírtam egy szitut, amikor le kellet küzdeni a félelmet...

kapis?

egyébként meg ennyire eltérni a témától korábban is eltértünk nemde?

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Ha akarsz még valamit, akkor viszont inkább privátban beszéljünk, nem akarlak ITT oltani, hogy aztán én kapjak érte a fejemre...

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
De akkor meg miért térsz el a témától mmmmmmmm????
Nem arról volt szó, meg nem az volt a lényeg, hogy mit csináltatok azon a napon, hanem ezekszerint az, hogy mi volt a "finálé"... akkor meg csak azt akartad, hogy még több ember megtudja, hogy te olyan istenigazi freerider vagy?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
brother szerintem ne szólj bele ha nem érted mirõl van szó... azt sem tudod hol ki és mit csinált... amit leírtam az volt a finálé...
és a freerideról szerintem sokkal pontosabb elképzeléseim vannak mint neked...

szóval:
"Most beszólsz vagy kiszállsz?!?!?!" (from Subb Bass Monster)

az dézetet kéretik NEM komolyan venni...

UFF Ras voltam...

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
bro: szerintem te kutyául félreértettél valamit.
mind1 én ott se voltam, de nagyon szúrta a szemem a beszólás :-\

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Freeride az, amikor lejössz ilyen körülmények között???????
Úr isten.... nem akarok tényleg senkit sem megsérteni, meg agresszulni, de ez annyira tud basztatni, amikor emberek ilyen szánalmas dolgokra mondják rá, hogy freerideos nap, mert most ez a divat ... a freeride. Szerintem ez semmi félelemleküzdést nem igényel. Pusztán az alap technikásságot, annak is egy töredékét, DE SEMMIKÉPPEN NEM F R E E R I D E ! ! ! !

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
lehet poén de amikor fent vagy a hegyen este és haza kéne menni (konkrétan a Mátrában esett meg...), és fázol és enni kéne, akkor nincs sok választásod...

és szerintem az a 15 ember büszke hogy végigcsinálta azt a napot.. lehet te neki se vágtál volna... de szerintem az a nam egy igazi freerideos nap volt igaz srácok? 8)

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Nem. Hátsó fékkel még bõven jól lestreetelnék (manual, kiállások...), én is voltam ilyen körülmények közt fenn a hegyen, csak nem este...mazochista azért nem vagyok. Azt nem tudom, egyesek miért büszkék arra, hogy tudnak gyorsan lefelé gurulni (DH).

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
te tolnád hazáig, mi?!