Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

félelemleküzdés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
375 hozzászólás a témában

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Igaz, hogy kicsit divat lett, de nem kell az hogy mo-n csak 5-10 arc van aki ezt csinálja... (ugye rob?)
Én ugy érzem, hogy csakazér eröltetitek ezt a "divat" szot, hogy mindenki azt gondolja, hogy csak ti vagytok a fasza csáávók, az igazi freeriderek! wow!
és ez tuggyuk, hogy igy van(gunyon kivül...) de attol még más is élvezheti anélkül, hogy valaki, aki sokkal jobb nálla, beszoljon neki, hogy te BIZTOS csak divatbol csinálod... nemcsak ti vagytok a hegyen!Engem is zavar, hogy soha nem férek be a fogasba, de el kell fogadni, a hegy közterület...
amennyiben nem ezér hoztátok fel a "divatozást", bocs, de akkor nem értem, hogy miért. mer azt nem hiszem el, hogy "csak".
Most haragszotok rám, mi? bocs.

Más: egyébként ismerlek BrotheR és többször láttalak, és engem zavarna, ha valaki olyan ismer akit én nem ismerek :-[... szal érted...
Tehát szürke rst-vel+elég cifra szinü nx 7.0-val nyomom. az én vagyok.
ja!! és kék BUKÓBA! 8)

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás

Azt nem tudom, egyesek miért büszkék arra, hogy tudnak gyorsan lefelé gurulni (DH).

Én meg azt nem tudom, hogy mér vagy te büszke arra, hogy buko nélkül nyomod. Nevezz hülyének, ok, de majd megjön az eszed, ha lesz vmi komolyabb baleseted... (neagy Uristen)
Lehet nézegetni, hogy mekkora az esélye annak, hogy pont te fogsz esni, meg pont veszélyes(sziklás) helyen, meg pont a fejedre... De ha egyszer bekövetkezik, akkor b@szhatod, hogy mennyi is volt az esélye...
Ezt vedd jótanácsnak, :) eszemben sincs téged kioktatni.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
meg esni se árt tudni ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
van erkezo!
csak sik!

egyszer meg kell tanulni ugrani meg erkezni is!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
A csõrös sehogy nem tesz jót de nem kéen garázstetõrõl ugrani úgy, hogy nincs érkezõ!!! Ha van érkezõ ott sokkal nehezebb csõröst ugrani, mint síkra. Bár lejtõbe is lehet 90fokos csõrõst és láttam már olyat és nem egy szép látvány volt.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
csoroset ne ugorjal mert feléhajtjak neked az ujra tablat!
a segget rakd le utana pedig szepen fokozatosan a tobbit

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Most vettem észre hogy van ilyen topic ;D
Végigolvastam és vannak okosságok.
Én például mindig kesztyûbe nyomom hogy a kezemen maradjon bûr. Városi ugráláshoz eddig nem vettem fel fullfacet mert a csajok........ De a hegyen mindig. A történtek után mondjuk 2m-es lépcsõugráláshoz ezután már fel fogom venni a fullfacet. Meg idén lex már SIXSIXONE felsõtestvédõm+térdsípcsont. Úgyhogy jó lex. Hogy kell csõröset ugrani????????? Meg garázstetõrõl hogy tegyem le ha nincs leérkezõ?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
rob igazad van bár a letöréseknél el kell érni egy szintete vagyis le kell ugrani egy elég nagyot sztem, mert abba az egybe amibe nem kell nagy rutin csak kirántani egy kicsit a gépet és én még azért a letöréseknél parázom csak azt nem tudom mért. Storm és sose votl azhogy vmit le akartál ugrani és a Milán cikkere gondoltál és mégse merted?

Octadrive

Octadrive

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Szerintem is elöbb jó elõre tudni, h. mi a helyzet, de én imádom a meglepetéseket is idegen utekon, ekkor már nem ajánlott megijedni, tuti h. elbaszid.
Nekem az a gáz a letörésugrásnál, h. elkap párszor a tériszony azt akkor gáz van, de még pár ugrás után szerintem eltûnik ez, vagy a lejtõzéskor"No Para!"" érzés aztán ágyõ.

Én úgy vagyok vele hogy egy jókis lejtûzéskor szinte bármit beválalnék, beválalok is.
Az a lényeg nekem hogy legyen meg a megfelelõ adrenalin szint és akkor aztán.....

De ehez azért kell tudás is, legalább csak egy kis triáltudás, hogy aztán az akadályok gondnélkül eltünnyenek.

RobScabRóka

RobScabRóka

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Hát ja...Ride oszt csá.Elõbb utóbb eljut mindenki a nagy jumpokig,nemkell azt sürgetni.
Rutin kérdése az egész.Ha nagy para beugrani vmit,akkor az szerintem baj,ha nincs meg hozzá a kellõ magabiztosság,akkor pedig meggondolatlanság.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
OFF

OPA: És mennyire igazad van... :-X

ON

Félelemleküzdés...

Hát nálam szerencsére ez elég gyorsan szokott menni. Mindig a BikeMagban lévõ Milán cikkre gondolok, mert onnan sok hasznos tanács segített már letörések leugrása elõtt. Elõször odatolom, oldalról megfogom, és kb. megtervezem egy szûk 10 másodperc alatt az ugrást, feltolom a cuccost, kicsit várok, adig míg lenyugszom, oszt hajrá!

Bár szerintem nem mondtam sok újat... :-X

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Felnyitottam, hogy azért vissza lehessen térni a témára!
Most megint ismétlen önmagam:
innentõl kezdve minden felesleges hozzászólást ki fogok szedni! >:(
Róka,brot:olvassatok privit!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
félelemleküzdés topik ideiglenesen lezárva...
további intézkedésig...

Bro meg rob bigyulácska...

privátba jöhetnek az anyázások...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ras nyugodtan törölhetnéd azonnal is...Nem hiszem,h bárkinek is pont ezek a hozzászólások hiányoznak majd,de így legalább csak a te idegeidet borzolják majd ezzek a szösszenetek,és mi kimaradunk belõle... :)Arról nem is beszélve,h nem lesz anyázás,ha nincs olyan hozzászólás,amire reagálni lehetne...De a gyökerénél is meg lehetne ragadni a problémát,azaz lezárni a félelemleküzdést,mert sztem már kimerítettük a témát... :P

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
he ta rob bizgenytyu izeke!!!
nagyon felvagodott a szad!!!
annyira dobalozol ezzel a divat szoveggel, hogy nem veszed eszre, hogy te meg a haverod vagytok a legnagyobb divat papagajok!!!
no nem akartam belegazolni senkinek a 4eva lelkebe!
ha igy kezdesz akkor ne csodalkozz ha esetleg ralepnek a farkadra!!!

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Ras, szerintem enyhíts a viszketésen ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
viszket a törlés link a monitoromon de én már nem merek ehhez a két nemistudommihez hozzányúlni... majd jönnek a nyugodtabb kollégák...

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás

Nem akarok fikuszolni senkit, de ez a freeride mánia már egykicsit divat lett... 8)
Komolyan kb. 5-10 ember csinálja ebben az országban...
Sajna, nem vagytok még benne... ::)
Nna heló.

Miért te benne vagy?
És ha te benne vagy, az ki a f@... érdekel?
Csak tudod te is elkezted valahol.És ha másnak nem megy akkor mi van, le kell nézni??

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

Viszont ez az érzelmi és intellektuális takony ami itt ömlik,attól hánynom kell. :o

hát, te gyerek!
erre való a fórum, ezt már elmagyaráztam értelmesebb haverodnak...
ha rájdolni meg tökösködni akarsz, takarodj le a grundra és lökjed a rizsát meg nyomd a bájkot.

ide akkor gyere, ha van értelmes mondanivalód >:(

rájdolni meg jót baromkodni mindenki máshova jár, nem ez a helye, te lökött!
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Érdekes,arra senki nem gondol,h a freeride a neve alapján a trialhoz áll a legközelebb.Nem az kéne h legyen a lényege,h ki tud magasabbról leugrani,hanem h ki az,aki bármilyen terepen végigmegy oda-vissza,és ennek sztem leginkább a trialosok felelnek meg,kár,hogy pont õk vannak legkevesebben jelen a Fórumon :-X