Itt megtalálod a kategóriákat.
http://www.fotoklikk.hu/kozvetites/
A 3. fordulóban a még versenyben lévök.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Digitális vs. hagyományos fotózás
Indította
thommey
, 2002. november 27. 18:05
Írta 2008. január 26. - 18:45

Írta 2008. január 26. - 18:26

Írta 2008. január 26. - 15:31

barátnõmnek a red bull metro ride-os képei vannak a 3ik fordulóban a sport sorozat kategóriában..
Öszintén gratulálok neki! Azon kevesek közé tartozik akiknek a képei ( sport ) valóban idevalóak. Nálam az ö anyaga teljesen konkurencia nélkül van az elsö helyen. Nehéz körülmények között készült éles és nagyon jól komponált képek müvészi igénnyel. Jóval több, mint a rengeteg ( sokszor életlen ) sportpillanat.
Írta 2008. január 26. - 15:10

közben megtaláltam a 6. feltöltött képem is 
a második fordulóig jutott...
hát egyébként csak nézd meg pld a sport (egyedi) kategória 3. fordulójában levõ 48 képet... fõleg vízilabda és boksz... oké, van egy-két jó kép, de nem az összes, sõt... na mind1...
nekem tetszik az összes általam feltöltött kép 8-)

a második fordulóig jutott...
hát egyébként csak nézd meg pld a sport (egyedi) kategória 3. fordulójában levõ 48 képet... fõleg vízilabda és boksz... oké, van egy-két jó kép, de nem az összes, sõt... na mind1...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2008. január 26. - 14:46

én egy sorozatot adtam be és a 3ik fordulóban van, pedig sztem nem nagy szám..
barátnõmnek a red bull metro ride-os képei vannak a 3ik fordulóban a sport sorozat kategóriában..
én onlány néztem tegnap este..és voltak sorozatok amit én símán tovább engedtem volna..mind1..
én onlány néztem tegnap este..és voltak sorozatok amit én símán tovább engedtem volna..mind1..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2008. január 26. - 14:27

ja...
sikerült a 6 feltöltött képembõl 5nek bejutnia az elsõ fordulóba, majd 3nak a másodikba, míg végül elvéreztek... :-/
hozzáteszem , van pár olyan kép, amirõl nem tudom elhinni, hogy nem kenõanyag-használata-segítette a harmadik fordulóba... :-/
mind1...
maj' jövõre...
pé
PS:
nincs szüksége vkinek egy SAMSUNG L700 fémházas, 7MP kompakt gépre, gyári dobozban, zsír újjonan? (tudom ez nem az apró, de...)
sikerült a 6 feltöltött képembõl 5nek bejutnia az elsõ fordulóba, majd 3nak a másodikba, míg végül elvéreztek... :-/
hozzáteszem , van pár olyan kép, amirõl nem tudom elhinni, hogy nem kenõanyag-használata-segítette a harmadik fordulóba... :-/
mind1...
maj' jövõre...
pé
PS:
nincs szüksége vkinek egy SAMSUNG L700 fémházas, 7MP kompakt gépre, gyári dobozban, zsír újjonan? (tudom ez nem az apró, de...)
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2008. január 25. - 18:07

nyuszik!
lehet nézegetni a www.fotoklikk.hu -n a sajtófotó zsûrizést onlány, tanulságos!
lehet nézegetni a www.fotoklikk.hu -n a sajtófotó zsûrizést onlány, tanulságos!
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2008. január 24. - 21:14

"a 3 CCD amúgy szebb képet ad, mint az 1 darab magas felbontású?"
Igen, föleg gyengébb fénynél. Panasonicot javasolnék. Nekünk van 4-5 filmes 3 CCD-s tölük és nincs velük gond. Az aku is jó. Nagylátószögü elötétet mindenhez kapsz.
Igen, föleg gyengébb fénynél. Panasonicot javasolnék. Nekünk van 4-5 filmes 3 CCD-s tölük és nincs velük gond. Az aku is jó. Nagylátószögü elötétet mindenhez kapsz.
Írta 2008. január 24. - 20:29

kamerát veszünk a suliban.
ami fontos:
- szép kép, de ne HD
- nagy tárhely -> HDD-s kamerát akarunk mindenképp, az, hogyk onvertálni kell az MPEG2-t, amit kidob, részletkérdés, egy tanítási nap alatt végez a gép vele.
- minél nagyobb akkut lehessen hozzá venni, illetve az alappal is sokáig bírja
- AV in (bár ez nem olyan fontos, de jó lenne)
- és a legfontosabb: lehessen rá nagy látószöget kapni (0.5-0.7x)
és mindezt 1 héten belül kellene, szóval nem baj, ha itthon is forgalmazzák. ár az legyen olyan 200-220k optikával együtt.
a 3 CCD amúgy szebb képet ad, mint az 1 darab magas felbontású?
ami fontos:
- szép kép, de ne HD
- nagy tárhely -> HDD-s kamerát akarunk mindenképp, az, hogyk onvertálni kell az MPEG2-t, amit kidob, részletkérdés, egy tanítási nap alatt végez a gép vele.
- minél nagyobb akkut lehessen hozzá venni, illetve az alappal is sokáig bírja
- AV in (bár ez nem olyan fontos, de jó lenne)
- és a legfontosabb: lehessen rá nagy látószöget kapni (0.5-0.7x)
és mindezt 1 héten belül kellene, szóval nem baj, ha itthon is forgalmazzák. ár az legyen olyan 200-220k optikával együtt.
a 3 CCD amúgy szebb képet ad, mint az 1 darab magas felbontású?
Írta 2008. január 23. - 23:57

Írta 2008. január 23. - 23:43

Én ezen a héten fogok összerakni egy infrás vezérlésû vakurendszert ha minden igaz. Ha összejött, írok róla.
Írta 2008. január 23. - 23:01

halló.
sikerült már infrás vakuvezérlõt szerkeszteni, v még senki nem próbálkozott vele? kérdéseim lennének, nekem nem olyan világos az a leírás. pontosabban véletlenül sem szeretném megsütni a gépem.
kösz
sikerült már infrás vakuvezérlõt szerkeszteni, v még senki nem próbálkozott vele? kérdéseim lennének, nekem nem olyan világos az a leírás. pontosabban véletlenül sem szeretném megsütni a gépem.
kösz
The Sensual Woman
Írta 2008. január 23. - 21:31

Praktikus, ha nincs félszûrõd vagy nem tudsz fényképezni.
Amúgy az én ízlésemnek is sok egy kicsit. Sokszor jól jönne egy kis plusz dinamika, de az agyonhúzott HDR-eket nagyon hamar meg tudom unni. Csínján lehet értelme sztem.

Amúgy az én ízlésemnek is sok egy kicsit. Sokszor jól jönne egy kis plusz dinamika, de az agyonhúzott HDR-eket nagyon hamar meg tudom unni. Csínján lehet értelme sztem.
Írta 2008. január 23. - 21:21

Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2008. január 23. - 18:55

Írta 2008. január 23. - 13:25

nem csak layerezve lehet..
szokták tudni a gépek..általában..layerezve max kontrolláltabb a történet..
szokták tudni a gépek..általában..layerezve max kontrolláltabb a történet..
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2008. január 23. - 12:19

enyem viszi
/ha azt hivjuk annak/
/ha azt hivjuk annak/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
vendég_Charon_*
Írta 2008. január 23. - 10:55

Írta 2008. január 22. - 20:00

Nem, eltén van egy speci. Az a feladat, hogy a csoportnak félév végére össze kell dobni egy kiállítást. Kötetlen a téma. Valószínûleg a szimplában lesz. A színvonal nem tudom milyen lesz.

Írta 2008. január 22. - 19:53

milyen vizsga téma? vmi fotóssuli?
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.