cindercone82 said
Nagyon köszönöm, örök hála!Macro Close-Up O Ring LED Flash Gun E2J Light Lighting - eBay (item 320641190305 end time Apr-09-11 19:36:11 PDT)
Alapvetõen én is ahhoz vettem, meg tárgyfotóhoz.
cindercone82 said
Nagyon köszönöm, örök hála!Macro Close-Up O Ring LED Flash Gun E2J Light Lighting - eBay (item 320641190305 end time Apr-09-11 19:36:11 PDT)
Alapvetõen én is ahhoz vettem, meg tárgyfotóhoz.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
TripleB said
Macro Close-Up O Ring LED Flash Gun E2J Light Lighting - eBay (item 320641190305 end time Apr-09-11 19:36:11 PDT)Kérhetnék hozzá elérhetõséget? makróhoz nagyon jól jönne.:-)
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
cindercone82 said
Nyócezer péz volt.
Az adapteres vakus megoldással az a gond hogy nincs rendszervakum.Az is kéne de az sok péz... Illetve ha a 70-300-ra ráteszek még egy Raynox DCR150-et akkor szerintem az adaptertõl jóval kijjebb érne, és az obi vége és árnyékolna. Így meg az egész cucc mozog elõre-hátra az obi elejével.
Meg azért tetszett meg mert tud folyamatos fényt és tud 1/100-al vakuként villanni.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Tommmas said
ez mennyibe került?
nem lett volna érdemes egy adapteres baszt venni a vakura? mi azzal szórakoztunk, h vakukábel+adapter:
37-palabech | Flickr - Photo Sharing!
megatron said
Nyisd meg az elsõ képet, és új rétegként másold rá a többit. Utána csak az átlátszóságot kell beállítani vagy radírozni.igen igen erre gondolok...de hülyüljek meg..sehogy nem rakódik ez egymásra...
feltettem a ps-t közbe
megatron said
Miféle sorozatot ? Ha ilyesmit szeretnél akkor simán PS vagy Gimp progiban rétegenként kell összerakni.milyen programmal tudok sorozat fotokat összerakni egy képpé?
megatron said
ez Buy HP V5560U, camcorder, DV, HP V5560U at Aliexpress.com pl 40e boltbó