Jelentkezz be Regisztrálj

Digitális vs. hagyományos fotózás
Posted 2011. April 09. - 18:30

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. April 09. - 18:22

Ez jóadapter adapterezésének az adapterezése.

Külön is nézegettem a gyûrûket, de sokkal az sem olcsóbb és a többit el lehet adni

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. April 09. - 17:46

Én csak egyet veszek egy 49-52 átalakítót.Elég vizuális típus vagyok.
Mi mibe fog kapaszkodni?
Ilyesmit veszel?
Az 49-52-55-58-62-67-72-77 mm Step Up Rings SET 7pcseBay Nemzetközi Piactéren a kedvenc kategóriájának legjobb ajánlatait megtalálhatja a világon bárhol. Minden szállítható az Ön országába!
Szóval a Raynox-nak van egy rúgós adaptere, az kapaszkodik a Sigma elejébe, a Raynox eleje viszont 49-es szûrõmenet ide jön a step up gyûrû, és ennek az 52-es menetébe(ez a legkisebb a sok közül) megy bele az az adapter amire a körvaku csattan rá.

Nyilván jobb lett volna esztergányoltatni valami szakemberrel egy olyan adaptert ami a sigma szûrõmenetét szûkíti le a Raynox átmérõjére és közben még lenne egy pereme amire a körvaku rácsatlakozik. De se szakember se anyag...pedig az ötlet itt van a fejemben.
Még most van egy DIY projectem ami régóta húzódik. akarok csinálni egy jóféle hajtogatható babzsákot. Most lett 1 hónapon belül 2 szakadt farmerom is, így van hozzá anyag

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. April 09. - 17:45

Hétfõn beszélek az emberemmel. Megtennéd, hogy leméred a vakusarudat? Hátha nekem sem kell az olympus-hoz farigcsálni.
hát ilyen precíziós mérõeszközzel nem rendelkezem, úgyhogy most hagyjuk, majd alkotok magamnak fizetõsbarátságot és akkor rendelek. Addig is spórolok

Posted 2011. April 09. - 15:35

Elég vizuális típus vagyok.Én pont tegnap este rendeltem egy 49-52 step up gyûrût hogy a raynox-ra is rá tudjam tenni.
Így már tudom rendesen rekeszelve használni (f11-f16) a raynox-ot, mer annak igen szûk a DOF-ja. elég fura látvány lesz így a setupK100D->Sigma 70-300 macro állásban->Raynox DCR-150->LED-es körvaku.

Ilyesmit veszel?
Az 49-52-55-58-62-67-72-77 mm Step Up Rings SET 7pcseBay Nemzetközi Piactéren a kedvenc kategóriájának legjobb ajánlatait megtalálhatja a világon bárhol. Minden szállítható az Ön országába!
-=B.B.B.=-
Posted 2011. April 09. - 15:02

Hétfõn beszélek az emberemmel. Megtennéd, hogy leméred a vakusarudat? Hátha nekem sem kell az olympus-hoz farigcsálni.erre bizony
-=B.B.B.=-
Posted 2011. April 09. - 15:01

Azért írtam, hogy nem egyszerû, de nem lehetetlen. Viszont az állványom még mindig kering a "szorgos" postáskezek között valahol február vége óta. De talán már az országban van.
Bálint, meg tudjuk oldani a rendelést, kérek Neked is egyetEgyébként az defy akkuk is az országban vannak, csak még nem mentem el értük.
Hú most nekem amúgy rendes vaku kell, nem makrohoz körvaku. Egy legalább egy vonalon mozgatható ~60°-os tartományban, meg ami elvisz minimum 15m-re. Szóval no, ilyen kellene nekem, de még nem találtam meg mi kell nekem.
Hja, nem én Bálint. :'DD
Posted 2011. April 09. - 13:45

Posted 2011. April 09. - 13:33

-=B.B.B.=-
Posted 2011. April 09. - 11:35

Posted 2011. April 09. - 08:45

Azért írtam, hogy nem egyszerû, de nem lehetetlen. Viszont az állványom még mindig kering a "szorgos" postáskezek között valahol február vége óta. De talán már az országban van.Akkor vetesd meg valakivel akár innen, akár ismerõsi körödbõl. Én is így ebayezek, nincs kedvem regelni sajátot, mivel úgy sem használom 'olyan gyakran'. Konkrétan eddig 1szer történt meg a ~2-3 év alatt.

Bálint, meg tudjuk oldani a rendelést, kérek Neked is egyet

-=B.B.B.=-
Posted 2011. April 08. - 21:46

á, most látom, hogy csak paypallel lehet fizetni, olyannal meg még nem élek. :/
Posted 2011. April 08. - 21:21

Sajnos nem olyan egyszerû, mert nincs ebay acc-om és még a visa kártyámat sem fogadta el a paypal.:/
Akkor vetesd meg valakivel akár innen, akár ismerõsi körödbõl. Én is így ebayezek, nincs kedvem regelni sajátot, mivel úgy sem használom 'olyan gyakran'. Konkrétan eddig 1szer történt meg a ~2-3 év alatt.
Posted 2011. April 08. - 20:56

Sajnos nem olyan egyszerû, mert nincs ebay acc-om és még a visa kártyámat sem fogadta el a paypal.:/Akkor vegyed megfele!
-=B.B.B.=-
Posted 2011. April 08. - 20:26

Megtaláltam a márka alapján
Keresse az eBay Nemzetközi Piacon elérhetõ Meike LED Macro Ring Flash FC100 For Canon Camera cikkeket, és az Ön által leginkább kedvelt kategóriákba tartozó ajánlatokat.
Akkor vegyed megfele!

Én pont tegnap este rendeltem egy 49-52 step up gyûrût hogy a raynox-ra is rá tudjam tenni.
Így már tudom rendesen rekeszelve használni (f11-f16) a raynox-ot, mer annak igen szûk a DOF-ja. elég fura látvány lesz így a setup

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. April 08. - 20:17

Megtaláltam a márka alapjánBeszabehu! Tényleg! akkor ezek szerint ez valami új dolog lehetett és szondázták hogy hogy fogy...most meg vérszemet kaptak gondolom.
28 ezret már nem adnék érte..de 8 ezret simán megért.

http://global.ebay.c...0721390640/item
-=B.B.B.=-
Posted 2011. April 07. - 23:56

és elég jó képeket lehet ezekkel csinálni. nekem amióta megvan a 35mm, az van rajta a gépen.
Posted 2011. April 07. - 17:09

http://www.edigital....tiv-p18062.html ez
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2011. April 05. - 15:14

Vaterán amúgy kinéztem egyet, ami 5ezer és 20m-t írnak hozzá (használt és elvileg mûködik is), de a 20-at sokallom, addig azért az újonnan 15-20ezres vakuk se visznek el sztem.. Szóval az ilyen alsó-közép kategóriásak...
Ki kellene próbálni. :/
Posted 2011. April 05. - 15:06

Megtörtént, azt írták, hogy zargassam a magyar postát, de még nem ért az országba. Kivárom ezt a hetet és lépni fogok.Reklamáld meg, ha nem reagálnak, akkor Pay-pal-en keresztül vissza a pénzt.
Akkor körvaku storno sajnos .

-=B.B.B.=-