Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Digitális vs. hagyományos fotózás

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5372 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na akkor most jöhet a windows. Kártyaolvasóba bele, és megpróbálni úgy leformázni (ne FAT32-re, meg NTFS-re ;) ). Van, hogy segít, van hogy nem. De most már úgyis mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Megvolt...:(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kivesz betesz
torol formaz dolgokat probalj

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Azert formaztam le( amikor a fenykepezoben volt a kartya), mert ajanlotta. Meg tele is volt. Meg a kepek sem kellettek.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Eddig nem tudtad használni a kártyát, és azért formáztad le, vagy csak kiváncsiságból?
És hol formáztad le? Mert ugye lehet windowson is, és az nem biztos, hogy nyerõ (van amikor meg az segít...).
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Hello again!

Megint egy kis segitsegre lenne szuksegem. A multkori akku formazas jol sikerult. Azota minden alkalommal zseblampas merites es csutkafeltoltes:)
Most egy uj hiba allt elo. A gep tanacsara leformaztam a 128as kartyat. Na de a muvelet ota azt irja ki hogy "this card cannot be used".
Arra gondoltam hogy geprol teszek at a kartyara valami kepet, hatha az elinditja a helyes uton. Valami jobb otlet? Ugye nem kell kidobnom egy ilyen kartyat?:) Elore is koszi. bye

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Zsolo!
Szerintem egy nyílt ujjtörésre emlékeznél :) konkrétan az lett lefényképezve.
Azért megnézem, köszi!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Az ok amiért keresem, mert akkor volt egy esésem és lefényképezte az ujjamat, vagyis az eredményt.

Nem rémlik, hogy én voltam, de nézz szét itt...

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Azt a fotóst keresem aki a 2005.május 15-én ott volt a mátrai versenyen. Pontosabban az elsõ nagy ugratónál az útátugrásnál 15óra után pár percel.
Az ok amiért keresem, mert akkor volt egy esésem és lefényképezte az ujjamat, vagyis az eredményt.
Ezekhez a képekhez szeretnék valamilyen módon hozzájutni.
Elõre is köszi a segítséget!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Garancia / vásárláskérdés:
Magyarországon az olcsóbb áron dolgozó cégek külföldrõl hozzák be az árút. Ebben semmi illegális nincsen (EU). De! A magyarországi képviseletek nem fogadják el ezeket a garikat, csak az adott bolt intézheti pld külföldön. A gépekhez nem jár eredeti magyar leírás sem.

tehát igazából két alternatíva marad: vagy hivatalos viszonteladótól vásárolsz itthon (drágán) és lesz rá gari itthon. Vagy megveszed kint olcsóért magad így nem fizeted ki a beszállító hasznát... (ráadásul ha az EU garipapír a te nevedre van kitöltve akkor még a magyar szervíz is foglalkozik veled)

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Olympus E10/E20-at használ(t) valaki közületek? Elvileg majdnem SLR, nem cserélhetõs 4/5 MP, 3 évesek, viszont 100 körül van extrákkal több ajánlat. Sõt nagylátó/tele elõtéttel, cf-el, uv/polárrral, fl 40 vakuval 180 körül
Vélemény? Az A2 Minoltáról letettem...

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
túl sokat fotózol :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Azt mondták nem fordult még ilyen elõ, de külföldi fórumokon az egyetlen 300D szériahibaként emlegetik...bár csak ritkán fordul elõ, de én azért örültem, hogy nálam:D
Egyszer csak E99-és kész...csak úgy beragadt, azaz ferdén öszeszorultak a lamellák

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
és mi volt a sztori?
egyszer tsak beragadt?
arra mit mondtak? mézet evett a kinai kislány mikor összeberhelte?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
tök flegmák voltak...kérdezem, hogy cseréltek zárat, vagy csak visszállították?erre a csávó:mit tudom én...nekem nincsen feltüntetve alkatrészcsere...de megnéztem:D kicsrerélték a zárat

Zárszerkezetnek ugyanaz a szar van a 350D-ben is, mint a 300D-ben...a 20D nyerõ, ha van zs rá.
Meg a 350D akksija egy kaki, mert kisebb lett a mérete, meg a tartalma...

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás

extreme digital ne.....ha garis baj van mint nekem,akkor 1 hónap a jav...nekem is most lett kész:(
Csak canon hungáriás garis boltban vegyél...

mondjuk én is csak azért mertem ajánlani mert még nem volt garis problémám de ha tényleg ez van akkor kerülni kell õket. köszi amúgy az infót ;o)
mostanában érdekesen alakulnak amúgy náluk a dolgok de ez egy hosszú és nem idevágó sztori.
Gyalogkakukk ha van rá pénzed akkor 350D-t vegyél. igencsak megközelíti a 20D-t ami ugye már ütõs darab.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
akkor kész lett? :)
van öröm..mit mondtak mitõl volt a mumus? a rendõny rakatt fenn?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
extreme digital ne.....ha garis baj van mint nekem,akkor 1 hónap a jav...nekem is most lett kész:(
Csak canon hungáriás garis boltban vegyél...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
szerintem a 155 jó ár obistul áfástul a 300d-re.

ami "figyelmeztetésképpen" mondanék, hogy ha ezt megveszed, és erre elköltötted sok pénzed, akkor jönnék még a pluszköltségek: cf, állvány, vaku, szûrõ meg majd az obik... és ezek is fontosak (és drágák), a költségszámításnál figyelj rá - már amennyire lehet.

persze imho, ugord át nyugodtan ezt az egész hozzászólást :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
igen mert a jogszabályok valahogy úgy szólnak ,hogy valami 5 évig az itthoni forgalmazónak jogában áll eldönteni azt ,hogy elfogadja -e az eu garit vagy sem és a canon nem egyezett ebbe bele. én is akartam kintrõl hozatni egy 350D-t (amit egyébként erõsen ajánlok a 300D helyett) de aztán a gari miatt nem. utána pénzem sem volt annyi és maradtam egy Pana FZ20-asnál. mondjuk ezzel tökéletesen meg vagyok elégedve és hirtelen nem is igen vágyom már egy belépõ szintû dslr-re. na bye.
300D-t szerintem az extreme digitaltól. azért onnan mert nekem jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. bár mostanában érdekes helyekrõl szerzik be a cuccost :)

http://depo.hu/?page...lid=10&csid=245