akkor valahonnan beszerzek egy PS-t elsõ lépésben:)
Nekem a 8 f/sec-es váz nagyobb gondot okozna

akkor valahonnan beszerzek egy PS-t elsõ lépésben:)
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
ilyen fotót hgy lehet készíteni?
http://www.powdermag...pestyle-d-2.jpg
köszi
tamron 100-300 items - Get great deals on Cameras Photo, tamron 100 items on eBay.com!
70dolcsi
RAUH-Welt
B E G R I F F
obit most egy ideig biztos nem lesz kedvem($) venni, addig meg mégsem kérhetem el az obit. Na mindegy akk lehet nem veszek gépet:/
Akkor vegyél egy értelmes vázat használtan és amíg nem lesz pénz kérj kölcsön hozzá egy obit.
Akkor vegyél egy értelmes vázat használtan és amíg nem lesz pénz kérj kölcsön hozzá egy obit.Csak Canon játszik, családban van kettõ is, így néha tudok kölcsönkérni obikat.
Ez a különbség a két obi között.
És hogy haza beszéljek. Szerintem vegyél egy Pentax K200D-t használtan! A vázban benne van a stabi. EZ például elég jó vétel! /még markolat és tele nélkül is jó vétel/ Ha lenne annyi pénzem amennyi most nincs akkor megvenném tüstént.
Ez a különbség a két obi között.1-1 eddig, még bizonytalanabb lettem:D Am csak annyi a különbség az IS-es és a nem IS-es között hogy van, ill nincs stabilizátor vagy másban is különböznek?
Canon-hoz ajándékba szokás adni ezt az obit vázsapka helyett
Nem IS-es 18-55ös Canon kitobi mennyire használhatatlan? Van kint osztrákoknál új Eos 1000D ilyen obival 275Eur-ért(75e ft). Elsõ DSLR-em lenne, ez mennyire jó választás?
Nem IS-es 18-55ös Canon kitobi mennyire használhatatlan? Van kint osztrákoknál új Eos 1000D ilyen obival 275Eur-ért(75e ft). Elsõ DSLR-em lenne, ez mennyire jó választás?
RAUH-Welt
B E G R I F F
[highlight] The bike way of life [/highlight]