De ezt most le tudnád írni magyarul is? :cool2:
Segg hülye vagyok a fényképezéshez. [még]
Na jó azér annyira lehet nem, de az ilyen szakszavakat legközelebb légyszi hagyd ki

Köszi!!!
olyan, h nem mûanyag dobozos,csak fóliás és kurva lassú ( pedig a matrica és az eladó nem ezt ígérte )
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
hat de elvileg nagobb a seb nem?
tan duplaja vmi 20/20 remlik
az ultra II meg 9/10
Én sem vagyok egy canon-fan, csak nekem valamiért ez volt a szimpatikusabb..Sõt a 70-200 4L is jó!
De a 400D grip nélkül egy kis tökmag+a kezelése nekem furcsa. De canonos kollégák dicsérték a nikon felépítését, h kézre áll ( "Minek erre markolat?" ) + szebb a zárnak a hangja. És mivel nem csinálunk méteres nagyításokat így képminõség egyelõre egál.
Nem szidtam, amúgy soha a canon-t. Anno nikon-ba ugrottam bele, és mivel az utolsó kacatig nikon kompatibilis mindenem, nem hinném h rendszert váltanék. Meg nem is akarok. De látni/tudni kell, h nem viccbõl vannak a szerkesztõségekben canon 1ds-ek 90%ban...
Persze, hogy tudja (580EX) de egy tele esetén nem biztos, hogy elég az infra...De már oan második és harmadik vakut szerzel be ami ezt tudja. ( pl. nikon sb800-sb600, és vezérelni is tudod õket 4csatornán, gondolom canonnál is van ilyesmféle okosság )
De ha már nem pofán vakuzás: sokat segít egy vakukábel is..legalábbis pár embert megleptem már vele és most irigykednek/vásárolnak