Jelentkezz be Regisztrálj

Digitális vs. hagyományos fotózás
Posted 2011. January 13. - 02:35

Posted 2011. January 13. - 01:43

Panasonic DMC-FS30 digitlis fnykpezgp, fekete - eBolt Mszaki ruhz
Casio Exilim EX-H15 digitlis fnykpezgp, fekete - eBolt Mszaki ruhz
elolvastam több tesztet - a Panasonic mellett a kisebb méret szól, meg a kicsit szebb képek, de gyenge akkut -300-310 kép -mondanak hozzá. (1-2 videót is szeretnék készíteni pl. síeléskor, az eléggé leszívja az ilyet) a Casio mellett a nagyobb zoom, illetve hogy videózás közben is tud zoomolni (ez nem utolsó szempont), és hogy egy nagy akku van benne -1000 képet mondanak-. megapixelek nem érdekelnek, úgyis csak monitoron meg max egy FullHD tévén nézzük vissza a képeket...
van esetleg tapasztalatotok ezzel? esetleg más alternatíva? nagy zoom, utazógép, erõs akku, optikai zoom videó közben is, és azért kis méret. (canon-t kilõttem, van egy Canon bridge gép a családban és nagyon sz*rul lehet kezelni..)
Posted 2010. December 31. - 12:39

olyan kozelrol senki nem fotozott meg pokot.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. December 31. - 12:12

Ne örülj elõre!Eltûnt(megdöglött?) a bogár, szóval öröm van meg bodottá'
Csak elment bulizni..majd szilveszter után hazatér és jól széthéánnya neked a mattüveget.
Vagy beköltözik a zárszerkezet mögé. És akkor a világon egyedülálló problémával fosz szembesülni: pókpixel
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. December 31. - 11:28

Posted 2010. December 28. - 00:54

Posted 2010. December 28. - 00:08

Abszolút hobbi célra lesz, ha látok valamit, akkor azt megörökíthessem magamnak, semmi komoly.
Üdv!
Mik a szempontjaid gépválasztáskor?
Egyébként a Kodak és a Fuji is elég nívós márka, viszont a kompakt gépek piacán ebben a kategóriában elég nagy a minõségi szórás.
Egy pár tanács a gépvásárláshoz:
- ne a pixelszám vezéreljen (ha csak nem a gigantposzter piacra akarsz betörni)
-igyekezz olyan gépet választani amiben van optikai képstabilizátor (nem digitális!)
- a kiválasztott gépekre keress rá képmegosztó oldalakon és nézd meg milyen képeket csinálnak vele tényleges felhasználók.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2010. December 27. - 23:24

Srácok!
Nem szeretnék off lenni, de azt hiszem itt van a legnagyobb esélye, hogy kompetens embert találjak.
Ha valakinek van tapasztalata az alábbi gépekkel/márkával, annak a segítségét szeretném kérni.
Az alább két fényképezõgép közül kellene választanom, de nem tudom, hogy melyik a jobb, megbízhatóbb:
- Kodak EasyShare M580 digitális fényképezõgép, ezüst :: Kompakt fényképezõgép
- Fujifilm FinePix AX250 digitális fényképezõgép, fekete :: Kompakt fényképezõgép
Ha valaki tudna segíteni, az nagyon sokat segítene!
Köszönöm!
Üdv!
Mik a szempontjaid gépválasztáskor?
Egyébként a Kodak és a Fuji is elég nívós márka, viszont a kompakt gépek piacán ebben a kategóriában elég nagy a minõségi szórás.
Egy pár tanács a gépvásárláshoz:
- ne a pixelszám vezéreljen (ha csak nem a gigantposzter piacra akarsz betörni)
-igyekezz olyan gépet választani amiben van optikai képstabilizátor (nem digitális!)
- a kiválasztott gépekre keress rá képmegosztó oldalakon és nézd meg milyen képeket csinálnak vele tényleges felhasználók.
Posted 2010. December 27. - 22:48

Nem szeretnék off lenni, de azt hiszem itt van a legnagyobb esélye, hogy kompetens embert találjak.
Ha valakinek van tapasztalata az alábbi gépekkel/márkával, annak a segítségét szeretném kérni.
Az alább két fényképezõgép közül kellene választanom, de nem tudom, hogy melyik a jobb, megbízhatóbb:
- Kodak EasyShare M580 digitális fényképezõgép, ezüst :: Kompakt fényképezõgép
- Fujifilm FinePix AX250 digitális fényképezõgép, fekete :: Kompakt fényképezõgép
Ha valaki tudna segíteni, az nagyon sokat segítene!
Köszönöm!
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2010. December 27. - 19:26

Befújok valami bogárirtót...
De hihetetlen, minden nap volt használva a gép, még ha x hónapja csak bent állna... Meg egyik képrõl a másikra hogy kerülhetett a keresõ közepére most meg nem hajlandó elmenni? Na mindegy most várok, csak megdöglik a köcsög
Vagy beszövi neked a keresõt...akkor meg jössz itt a fárasztással hogy olyan mintha be lenne törve a mattüveg

Azért csak ki kéne onnan szedni valahogy.....
Posted 2010. December 27. - 16:50

Posted 2010. December 27. - 12:52

Zárj be a tüköraknába egy rigót az majd kiszedi
Behalok mik vannak!
Ha még pár hónapig a táskában hagyod akkor kifejlõdik benne a civilizáció
Befújok valami bogárirtót...

Posted 2010. December 27. - 10:03

Zárj be a tüköraknába egy rigót az majd kiszediMa nézegettem megint mi lehet az, fényfelé fordítottam erre látom mozog picit és van neki 4-4 lába. Hogy a francba tud bemászni oda egy bogár?:confused: Fújni próbáltam de nem akar kijönni. Most várok hátha kimászik magától...

Behalok mik vannak!
Ha még pár hónapig a táskában hagyod akkor kifejlõdik benne a civilizáció

Posted 2010. December 26. - 17:34

mivel kajat nem fog odbent talalni, ugyis elpusztul, akkor meg majd kiesik mert mar nem kapaszkodik.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. December 26. - 13:57

Ezen be..arok:)
Hogy mászott oda be?
Fogalmam nincs...:confused: Táskában volt tartva.
Posted 2010. December 26. - 13:29

Posted 2010. December 26. - 13:19

Posted 2010. December 25. - 22:13

Posted 2010. December 25. - 22:04

Egybõl nem kell szerelõhöz szaladgálni. Ha a keresõben látod, akkor látszani kell annak, nézd meg jobban minden szögbõl a tükrön, mattüvegen. Próbáld meg kifújni belõle labdás/ecsetes fújóval.
Tommas, Szentgotthárdon lakik.
Mattüvegen megtaláltam, próbáltam fújni majd törölni is de hiába. Mintha belül lenne(a mattüveg felett) lehetséges ez?
Posted 2010. December 25. - 17:58

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.