Én most sterilizátor gépeket fotózok

A másik márkát fikázos emberekre én mindig azt mondom, h nem látja be h szar a sajátja és ezért a másikat próbálja lehúzni

Amúgy mi bajod vele? Canon?
A felsoroltak pedig tönkre mennek egy év alatt?Mert tartós, nem a belépõ kategóriába tartozik, hanem tényleges használatra tervezték(fémváz, zár). Mondj még egy ilyen gépet ennyiért.
A nikon D200-at nem tudom megfizetni, de nem is biztos, hogy akarom. A többiek; D70, D80 az meg kb a 350D, 400D vetélytársai.
A lényeg, hogy tartós gépet szeretnék, a lehetõ legolcsóbban. Nincs pénzem évente újat venni.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Le vagy maradva...Egy jobb dslr veri az 50-es diát is manapság. De a 100-as filmeket egy közepes is. Max dinamikában jobb a film. A kisfilmes gépek már nem konkurálnak a felbontást illetõen a digittel.
Le vagy maradva...Egy jobb dslr veri az 50-es diát is manapság. De a 100-as filmeket egy közepes is. Max dinamikában jobb a film. A kisfilmes gépek már nem konkurálnak a felbontást illetõen a digittel.Ennek ellenére egy 35mm-es filmre exponált kép részletgazdagságban még mindig veri a dslr ccd-ket.
Szeretem a 6x6os képeket is, fõleg amik tüköraknás géppel készültek.