Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Digitális vs. hagyományos fotózás

- - - - -

• Please log in to reply
5372 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Hehehe, hát ti hülyék vagytok.
Az összes kép Pécsen és a környékén készült. Ez pl. a Kis Tubesrõl, és a nagy hegy a Jakab hegy.

hehehe, mi hetente legalább 3x megyünk fel ide a budaörsi hegyekbe, mivelhogy itt lakunk!, és teljesen ugyanilyen a városra a rálátás, mint ezek a képek. a lakótelep elhelyezkedése is totál stimmel a bal szélen látható kis dombhoz képest (ami pedig a Törökugrató lehetne).

te persze egybõl felismerted, mert ott laksz a közelben, és valószínûleg millióegyszer láttad már Pécset és környékét felülrõl, mi pedig csak 2x eddigi életünkben...hát gratulálok! :clap:

na peace.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hehehe, hát ti hülyék vagytok.
Az összes kép Pécsen és a környékén készült. Ez pl. a Kis Tubesrõl, és a nagy hegy a Jakab hegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

http://www.zaperture...-50hdr-pano.jpg

Zap, ez (meg a többi kép errõl a helyrõl) nem Budaörs véletlenül? havernak mutattam, egybõl rávágra, hogy ez Budaörs, és szerintem is hasonlít...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
pana dmc-fx07-rõl van valakinek tapasztalata? :)
köszi!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kösz. :)
Fuji S20Pro. Nem nagyon ismert, de gyakorlatilag ~S7000.

Aktuális civil

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
szép képek! http://www.zaperture...-50hdr-pano.jpg mordor hehe:) milyen gépet használsz?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
jaja lor, látom kezdesz ráérezni.

Én is csináltam ma kettõt:
Egy
Kettõ

Lassan kéne új gépet vegyek, ez olyan zajos, hogy sötétebb képeknél mindig kell Neatimagezni....

Aktuális civil

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
csinaltam egy hdr kepet
http://img523.images...1080910sms9.jpg
hogy kiprobaljam mikent is megy ez a photomatrixos dolog

aranyos
ha nagyobb ala fole expot toltam volna akkor latszodna is, hogy mivan.
de mivel szeretek megmaradni a valosag talajan ezert en megnyugodtam. :-)

most ilyet bamulok
http://www.canon.com...nt/f_index.html

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

Ilyet nem, de egy Canon 10-22 -est tudok mutani :)

Az sajnos EF-S, ami nem megy fel a 10D-m re.

Azért köszi szépen
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
a közeljövõben szeretnék váltani egy filmes parctikáról egy bridge gépre.. utána jártam a dolognak és a legesélyesebb eddig 6500fd. sok fórumot végig olvastam sok mindent megtudtam, de személyes tapasztalatokat keveset találtam. Ha esetleg van valakinek gyakorlati tapasztalata ezzel a géppel akkor megírhatná.. ha bármely más vélemény van az is jöhet :)

Piszkos Fred

Piszkos Fred

vendég

• fórumtag
  • 21 posts

Hali!
Valakinek nincsen véletlenül egy EOS bajonettes Sigma 10-20 HSM obija? Örömmel kipróbálnám, mert szeretnék venni egyet.

Igazából az lenne a legjobb, ha pár napra kölcsönkaphatnám :) mondjuk úgy csötörtöktõl vasárnapig :D

Tudom sok az igény, de talán...

Köszi

Ilyet nem, de egy Canon 10-22 -est tudok mutani :)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Mit veszel? 17-40?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Canonosok: ha vkit érdekel vadiúj hete Mo.-n vásárolt Sigma 17-70, számlával, mindennel szóljatok. Bp-en kipróbálható, és sûrgõsen elvihetõ.:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Néztem Nikont is.

Nikon Coolpix L5

A Fuji S5700 nekem nagynak tûnik. Bringázni is el-elvinném idõnként.

Szóval más esetleg?

Panasonic DMC-LZ7
Panasonic DMC-LS75
Canon PowerShot A550

Akkor ezen 4 közül, ha nincs más ötlet, akkor melyik lenne a befutó?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Viszont, ha már s5700 akkor s5600 legyen. szebb képeket csinál és valamivel olcsóbb. (az 5700nál több a színzaj pont a + 2 megapixel miatt, nincs raw, nagyobb LCD--> jobban zabálja az aksit. az egyetlen elõnye az SD és az inteligens vaku cucc. szvsz

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
khmmm 5700-ba van SD kártya olvasási lehetõség is!
de szerintem az túl babrálós gép neki.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
õõ hogy belebeszéljek
fuji szerintem is jó csak valamért az xd kártya jóval többe kerül mint egy azonos méretõ,segességû bármilyen más elterjedt kártya tipus...

amúgy az s5500öt eladom :D

no de ovlass bõszen teszteket,véleményeket aztán szûkítsd a kört

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hmmm, nekem nagyon szerencsém volt ezek szerint, mert egyszer volt gondom csak kártyával, de akkor is megúsztam egy gépben való újraformázással, meg érintkezõ tisztogatással. Shoshi-nak meg jópárszor kellett visszahoznom képeket a kártyáiról.
Mondjuk a HP-k azok nagyon furcsa gépek. Jó ideig használtam egy nagyon alap C200-ast, az annyira egyszerû volt, hogy szinte semmi gond nem volt vele, de amelyik komolyabb az valahogy szar is.
Ja, amiket az elõzõ postban nyomtam, azok bármelyike jó lehet.
Még esetleg a Fuji-k, Nikon-ok között érdemes nézelõdni. Ha esetleg még 3-4e belefér a keretbe, akkor talán a Fuji S5700 is jó lehet.
Csak az ugye xD kártyás, az meg picit drágább.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Gondoltam, hogy ez így kevés lesz, de majd kérdeztek helyettem is :D

Igen, kicsi kéne. Most egy HP Photosmart 635-öm van, még 2 percig kb. Utánna repül a bal vállam felett. Azért veszek újat, mert az elmúlt 5 nap alatt készített ~450 képembõl kerek 61 maradt meg. A többit elvesztette. A kártya meg tönkre is ment :) De ugyan ezt tette az elmúlt 3-4 nyaralásom alatt is. Szóval xar.
Nem kell nekem feltétlen HP, kiigazodok én ezeken a dolgokon, csak épp nem vagyok profi fotós, nem tudom, mi a piacon jelenleg a "jó" kategória.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Új fényképezõt szeretnék venni. 40-50k-t szánok rá.
Mit tudtok javasolni nekem?
Annyi márka, annyi típus, kipróbálni meg nem lehet õket mind...és nem is értek hozzá oly' nagyon:)

De azt azért tudod, hogy mire szeretnéd használni?
Pl. kicsi legyen, hogy mindenhova el tudd vinni, vagy a méret annyira nem számít?
Volt már elõtte valamilyen géped? Mert célszerû azonos márkánál maradni a kb. azonos menü miatt (szerintem).
Meg ilyenek...

Pl. edigital-tól:
Panasonic DMC-LZ7
Panasonic DMC-LS75
Canon PowerShot A550
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök