Jelentkezz be Regisztrálj
KRESZ Táblák
Posted 2006. November 22. - 09:22
Már két napja keresem nem találok a neten kamionmosó kresz tábláról képet.
Már írtam a közútkezelõnek is de nem küldtek eddig.
Vmi ötlet?
sharonstone1@gmail.com
Posted 2005. November 11. - 09:20
Hello!
Valaki mondta nekem, hogy van Bp.n is táblabolt, csak az illtõ nem tudja helyileg és nagyon meköszönném ha valaki megmondaná hogy hol van....ha van 1általán.....
Igazából nekem olyan tábla kéne, ami ilyen elsõbbség adás kötelezõ kinézetû, csak úgy áll, mint egy piramis, tehát az egyik oldala van alúl és nem pedig a csúcsa és egy bringa van benne...........ha valaki látott már ilyet Bp-n azt is megköszönném, ha leírná, hogy hol........
VIII. ker Baross utca 107. A hentes, és a török bolt között.
Posted 2005. November 11. - 09:15
és a fogót is fel le7 venni a listába mert itt van 1 ami egész 1szerûen bele van szögelve a fába :-/
Posted 2005. November 11. - 05:37
semmit sem tudtok. :-p
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. November 11. - 02:09
Hi!
Lehet, hogy fanatikus vagyok, de sokat túrázok/o.utizok és annyi sebességkorlátozás (40,50) táblát láttam, hogy elgondolkodtam rajta otthonra is szerezni kellene egyet dekorációnak ;D
Hol lehet ilyet akasztani? A 40-es tábla a szívem csücske, de 50-is megteszi
Tudom van az elhagyatott út, sötét éjszaka, 12-es villáskulcs megoldás, na de az mégsem a legtisztességesebb
vBalu
eredeti topikhoz;
vagy csavarhúzókészlet v drótvágó rögzítéstõl,azaz a tábla tipusától függõen ;-)
én anno szerváltam 1et haza vkinek a szülinapjára,utcatáblát... még a házszámozás is stimmelt :-)
h milyen utca volt azt a fogasozók talán ki tudják találni,de ha mégsem csekk térkép Fogas végácsitól utcanevek az Eötvös útig.Nem,nem Mr. Ordas szülinapi ajándéka volt :-D
Posted 2005. November 11. - 02:02
Posted 2005. November 10. - 23:42
Posted 2005. November 10. - 23:36
Valaki mondta nekem, hogy van Bp.n is táblabolt, csak az illtõ nem tudja helyileg és nagyon meköszönném ha valaki megmondaná hogy hol van....ha van 1általán.....
Igazából nekem olyan tábla kéne, ami ilyen elsõbbség adás kötelezõ kinézetû, csak úgy áll, mint egy piramis, tehát az egyik oldala van alúl és nem pedig a csúcsa és egy bringa van benne...........ha valaki látott már ilyet Bp-n azt is megköszönném, ha leírná, hogy hol........
Posted 2005. November 08. - 09:18
megnéztétek, hogy milyen feliratok vannak a táblákhoz? szerintem ez a baja
De a képek ott vannak.
Posted 2005. November 08. - 07:41
Posted 2005. November 07. - 20:54
Ride everywhere.
.
Posted 2005. November 07. - 20:39
(meg a fejebol is)
bazze meg az en kurv@ anyamat amiert nem irok neki mailt?
f@szomat azt!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. November 07. - 20:28
Edit:
No ezt nem vártam:
Katkamolya vagy ki írta priviben:
Most ide egy frappáns káromkodást óhajtottam volna kigondolni, de Te ahogy látom olyan leleményesen tetû vagy, hogy ki tudsz találni ilyet saját magad számára. Rám nincs is szükséged. Úgyhogy jó szórakozást magadba. És kívánom, hogyha neked lenne szükséged információra majd egy munkához, akkor Veled is ilyen kedvesek legyenek!
kösz szép, milyen jó, hogy szóltam neki mélben!
Tudod mit :kissmyass
Ride everywhere.
.
Posted 2005. November 07. - 20:20
Posted 2005. November 07. - 13:59
GEci leszek és elküldöm neki e-mailban, hogy a megoldás a fómon van
Végülis ez nem levlista
Ride everywhere.
.
Posted 2005. November 07. - 13:21
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. November 07. - 12:57
Lenne egy számomra (!) fontos kérdésem! Mivel itt a kresz táblákról beszéltetek, ezért gondoltam akár ebben is tudtok vmi okosságot. Nekem a kresz táblák képére lenne szükségem. Akár cd-n és kazettán - vagyis digitális virzióban. Nem akarnám sehogyse a kresz könyv képeit egyessével bescannelni. Ha tud vki vmi okossat az légyszi küldjön már nekem egy emilt (katau@citromail.hu). köszke
Posted 2002. December 01. - 01:23
Ha már úgy is dekorcégnél csináltatom, mi lenne ha pl. 42,5 sebességkorlátozást csináltatnék? Ilyen fix nem sok van! ;D
vBalu