Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Írta 2005. augusztus 23. - 08:18
68mm széles a monoblokkházad, nem? Ha megvan a 3 kis fekete karika, ami a csészék menetes részére passzol, akkor fel tudod rakni. 2 kell a tányérok felöli oldalra, 1 pedig (na hová?) a másikra.
Lánc: Elvileg tudod használni 8-as lánccal. Nekem amikor még régi LX-em volt (ugyan ezek a tányérok voltak rajta, csak más szinben) az simán ment 8-as lánccal. Bár csak akkortól váltott igazán szépen elöl, hogy megkapta a 9-est. Ja igen... Hátul csak 8-as sorom volt. És mûködött.
Ja! Van szerszámod a hajtómûhöz?????
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. augusztus 23. - 07:35
-túl sok a zsír a kazettában
-víz ment bele
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. augusztus 23. - 02:52
2. meg ezt a szettet
fel tom e rakni 1 gt vazra (69mm a csapi szelesseg) marmint hogy megvan e hozza minden? meg sose lattam htII-t +
3. ha kozelebb kerul a kereksor a vazhoz mint most, a valto belefog erni a 2.5os kulsobe. szoval van e lehetoseg szelessegallitasra? (most a legszelesebb alap shimano negyszogmono van bent es epp hogy ok a tavolsag)
koszi
Írta 2005. augusztus 23. - 01:20
de holnap kipucolom átzsérozom azt meglátjuk...
a váz nem lehet mert menet közben nem ad hangot csak ha fékezek hátul...
de azt is csak akokr ha elõre hátra mozgatom...
igen azt már hallotam hogy menyire szép hangot ad...
lehet beszerzek egy olynat...
illetve xt agyal dhzni frírájdolni.
szóval hogy bírja az!?
nem gáz hogy nem "iparis"
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. augusztus 22. - 21:49
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. augusztus 22. - 21:40
fékezés közben csikorog, akkor tárcsa+fékpofa, mert különben meghajtásnál is nyikorogna(ugyanaz az erõ, csak fordított irányú)
ha másik tárcsával is.. ezt én elképzelni sem tudom
a racsnit felesleges szétszedni, nincs hozzá köze
az agy csapágyait szedheted szét, tengely ki, csapágy bezsíroz, esetleg újat raksz bele, összerakod, és meglátjuk
Írta 2005. augusztus 22. - 21:35
hát majd megnézetem valahol...
ha esetleg agy,akkor azon belül mivel lehet gond!?
belemet nagyon a retek,vagy "elfogyott" a kenõanyag az agybol!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. augusztus 22. - 21:32
Írta 2005. augusztus 22. - 21:02
igaz csak 14-et ciripel
Írta 2005. augusztus 22. - 21:00
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. augusztus 22. - 20:53
az én zoggie iparisom is nagyon halk darab, direkt ezt szeretem benne
Írta 2005. augusztus 22. - 20:51
Írta 2005. augusztus 22. - 20:46
Biztos volt már ilyen bugyuta kérdés de nem találtam úgyhogy felteszem again:
hátsó agy kerómban shimano fhm-525 nem produkálja a szokásos racsni hangot guruláskor mitõl van ez és gáz-e ez?
Írta 2005. augusztus 22. - 19:43
talán annyit hogy shimano sor helyett inkább sramot akkor már
Írta 2005. augusztus 22. - 19:38
Sram PC-68 8s
Sram X-7 Trigger Shifter 24s
Shimano CS-HG30-I 11-32 fog
Sram X-7
+lx '05 htII hajtomu.
nem kell a 27 seb, eleg a 8 hatra, de nem tudom osszefernek e a valasztott dolgok pont emiatt. elore is kosz
Írta 2005. augusztus 22. - 16:15
tudja...:-)
márió, sztem nem azért mert béna vagy, hanem hogy õk is állítsanak fel egy diagnózist, szal vidd el egy szervízbe....
ne azért hogy megcsinálják, csak a diagnózisért. ha egyezik a 2-tök véleménye, akkor szedd szét, tényleg semmi munka. de addig amíg tutira nem mész, addig
vagy ez már tuti?
mert nagyon furán hangzik
Írta 2005. augusztus 22. - 16:11
Írta 2005. augusztus 22. - 15:56
vagy húzd meg a tárcsa csavarjait.
akkor agyhoz köze nincs, mert az iparis nem csinál ilyet, kazettatestnek köze sincs hozzá stb
hisz ha a féket behúzod agy meg sem mozdul.. csak a tárcsa és a fékpofák tudnak(ha nem erõbõl húzod a féket)
Írta 2005. augusztus 22. - 15:54
noh hát most hogy igy esik haza is biciglizek és akkor lehet szerelni
nem tudom hol lehet a gond.ha a féket behúzom(tárcsa)
akor elõre-hátra mozgatva adja ezt a hangot.
és ez nem jó..
tekerés,nagy erõkifejtés mellet nem csinálja CSAK ha fékezek...
hát hidd el már párszor átnéztem/tük
fölraktam másik féket azzal is ugyan ezt csinálja
erõböl huzom a kart akokr csinálja ha mozgatom elõre hátra.simán menet közben nem ad hangot(fékezés közben)
Írta 2005. augusztus 22. - 15:40
másnak hajtok, mások hajtanak"