Tehát ha jól értem, a 9-es agy a 8-astól csak a kazettadob hosszában különbözik?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2002. december 18. - 20:56
vendég__*
Írta 2002. december 18. - 20:51
mielött a kazetta dobra rátolod a lánckeréksort rá kell tolni egy távtartó gyürüt is................ilyet bármelyik bringaboltba tudnak neked adni.........
Írta 2002. december 18. - 20:34
vendég__*
Írta 2002. december 18. - 20:33
Írta 2002. december 18. - 20:26
Sziasztok!
Valaki meg tudná-e mondani,hogy s Deore hátsó agy kompatibilis-e nyolcas fogsorral is,vagy csak a kilencest lehet rátenni?
Valaki meg tudná-e mondani,hogy s Deore hátsó agy kompatibilis-e nyolcas fogsorral is,vagy csak a kilencest lehet rátenni?
Írta 2002. december 18. - 16:58
Ritchey WCS 2 tányéros monti hajtómûûûûûûûû!!!
Errõl ki mit tud???
Szeretnék egy ilyet venni, valaki tud szerezni??
Esetleg külföldrõl???
Errõl ki mit tud???
Szeretnék egy ilyet venni, valaki tud szerezni??
Esetleg külföldrõl???
Írta 2002. december 17. - 10:51
Valaki kérdezte, hogy mit csináljon a recsegõ RF Turbine LP DH-val. Nekem is ugyan ez volt a problémám ezzel a karral (ami egyébként 175-ös). Ha elolvasod a hajtókar "használati utasítását" ott is írják, hogy titán és Shimano BB-UN-52 monoblockra szerelve a négyszögkúpot be kell zsírozni, külömben szétb*ssza a hajtókart. És valóban. Mikor leszereltettem a hajtókart a monoblock tengelyén egy vékony alu réteg volt (itt inkább alu film-re kell gondolni). Mióta megzsíroztam a tengelyt nincs vele probléma. A Haroban BB-UN-52 van.
Írta 2002. december 17. - 10:49
A véleményem az, hogy talán a Race Face-t nem kellene erõltetni, legalábbis a Turbine LP-t nem. Egy ilyen drága karnak nem szabadna pattognia. Nem lóg, semmi baja, lehet, hogy még erõs is, de a Haro DSR-ben nekem pattogott. Most Hussefelt van helyette, az eléggé baró.
Bár a legdurvább szerintem az FSA 180-as BMX-stílusú ISIS-es karja. (cr-mo)
Bár a legdurvább szerintem az FSA 180-as BMX-stílusú ISIS-es karja. (cr-mo)
Írta 2002. december 17. - 01:39
jnincs mit
jaja patentszem rulla...
és hogy miért használom?
jaja patentszem rulla...
és hogy miért használom?
- patentszem
- ár
- tartósság
Írta 2002. december 17. - 00:58
Ezek a Sram láncok patentszemesek,ugye?
Sokan használtok ilyet... Jók is lehetnek.
Sokan használtok ilyet... Jók is lehetnek.
Írta 2002. december 17. - 00:43
Írta 2002. december 16. - 18:29
Bagi: nekem pc48-van és amelyik 8ra végzõdik az mind nyolcas, amelyik kilencre az kilences... (logice nemigaz? ;D)
Írta 2002. december 16. - 18:02
Es mi van a garival?
Amugy nem olyan csunya... de azert nem is tetszik...
Ha tenyleg 25 es abbol keszult ami oda van irva akkor megerheti...
A RaceFace NS inkabb... ha valakinek lesz elado fekete szoljon !
Az igazsag az, hogy egy bizonyos szinten tul az ember mar azt veszi meg ami szubjektiv okokbol kifolyolag tetszik.
Nekem pl a RF sokkalta jobban tetszik. Elkepzelheto hogy inkabb fel evvel tobbet sporolok mintsemhogy ne olyat vegyek ami tetszik. (Inkabb nem veszek semmit mert love az ugye sosincs)
Amugy nem olyan csunya... de azert nem is tetszik...
Ha tenyleg 25 es abbol keszult ami oda van irva akkor megerheti...
A RaceFace NS inkabb... ha valakinek lesz elado fekete szoljon !
Az igazsag az, hogy egy bizonyos szinten tul az ember mar azt veszi meg ami szubjektiv okokbol kifolyolag tetszik.
Nekem pl a RF sokkalta jobban tetszik. Elkepzelheto hogy inkabb fel evvel tobbet sporolok mintsemhogy ne olyat vegyek ami tetszik. (Inkabb nem veszek semmit mert love az ugye sosincs)
Írta 2002. december 16. - 17:49
noigen, elég gyakran említi ez az Andix gyerek a Holzfellert... ;D gyanús... fölöttébb gyanús.... ;D
Én akkor is jobban akarok RF-et, mint akármi mást. Sznobi szörpöt ittam reggelire...
Én akkor is jobban akarok RF-et, mint akármi mást. Sznobi szörpöt ittam reggelire...
Írta 2002. december 16. - 17:40
Hát sajnos nem szponzorál.. ;D
Fáj is az én szívem nagyon a te Receficédre, különösen azzal az MRPvel.. Szép darab.. De a Holzfeller 25e Ft körüli ára szerintem elég meggyõzõ. Meg persze a sznobarany színe, az is jó! 8)
Fáj is az én szívem nagyon a te Receficédre, különösen azzal az MRPvel.. Szép darab.. De a Holzfeller 25e Ft körüli ára szerintem elég meggyõzõ. Meg persze a sznobarany színe, az is jó! 8)
Írta 2002. december 16. - 17:14
Andix: Szponzorál a Truvativ? ;D
Szerintem a Hussefelt sem volt egy rossz darab, de abból is jópár tört/tönkre ment! (pl az enyém is) A mostani RF karomban jobban bízok, hiába négyszöges!
Viszont tuti olcsóbban kijössz egy Holzfellerrel, mint egy durva RészFésszel!
Szerintem a Hussefelt sem volt egy rossz darab, de abból is jópár tört/tönkre ment! (pl az enyém is) A mostani RF karomban jobban bízok, hiába négyszöges!
Viszont tuti olcsóbban kijössz egy Holzfellerrel, mint egy durva RészFésszel!
Írta 2002. december 16. - 16:59
Tamaskaa: Lehet ebben vmi, de azért ilyenbõl én láttam már párat törni..
Ettõl függetlenül csak nagy csendben említeném a 2003 Truvativ Holzfellert... Amely könnyebb, mint a RaceFace Northshore DH! Sõt mostmár a Santa Cruz V10est is evvel szerelik (a Gigapipe monoblokkal, amelybõl már van 100as is a 68/73 mellett)! Úgyhogy ha nem csal a szimatom, akkor egy szuper holmi lesz ez...
Ettõl függetlenül csak nagy csendben említeném a 2003 Truvativ Holzfellert... Amely könnyebb, mint a RaceFace Northshore DH! Sõt mostmár a Santa Cruz V10est is evvel szerelik (a Gigapipe monoblokkal, amelybõl már van 100as is a 68/73 mellett)! Úgyhogy ha nem csal a szimatom, akkor egy szuper holmi lesz ez...
Írta 2002. december 16. - 16:46
Tamáska: köszi.
A PC58-as az Sram ugye? És 8-as,vagy 9-es?
Jó a váltás,nincs sehol bibi?
A PC58-as az Sram ugye? És 8-as,vagy 9-es?
Jó a váltás,nincs sehol bibi?
Írta 2002. december 16. - 16:18
Andix: Az a Haro-n lévõ RF hajtókar Turbine DH... sokáig az volt az egyetlen alternatíva DH felhasználásra... tehát nem szar.
Írta 2002. december 16. - 16:14
Mûködni fog, én is azt használok. Mármint 9es XT-t, meg 8as Suntour fogkoszorút, meg PC58as láncot. Nem gáz.