Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Hehe 40 kilónál pont kicsit több vagyok mondjuk 2 szer meg egy kicsi. Egyébként cc-re kellene csak az xt k***a drága.

Éppen pár napja rendeltem XT-t németorszégból. Haver behozza így 30eHUF lesz. Az azért már barátibb nem? Szerintem érdemes megfontolni.
Ha nincs kint ismerõsöd akkor is kijön 35-bõl postaköltséggel.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Hehe 40 kilónál pont kicsit több vagyok mondjuk 2 szer meg egy kicsi. Egyébként cc-re kellene csak az xt k***a drága.

akkor lx...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

viszont cc-re a stylo tökéletes.

40 kilós ember alá ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás

Mennyire természetes, hogy a Truvativ Firex Team hajtókarom lelazul, pedig nem is ugrálok vele??? Csak a bal oldalival van gond, a jobb oldalit még után sem kellett húzni. Eddig kb. 2500km-en keresztül nem volt vele semmi baj, most meg 100-150km-enként nekiáll lötyögni. Tán kikopott? Menetrögzítõ megoldja a problémát? :help:

Jah, húzd meg bikára + menetrögzítõvel kicsit kenegesd meg.Nekem is segített, nálam az Lx játszott ilyeneket.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
viszont cc-re a stylo tökéletes.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és kétszer olyan merev is, mint a stylo ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Van valakinek tapasztalata a truvativ Stylo hajtomüvekkel, mert most gondolkozom hajtomüben és a Stylot nézegettem meg XT-t,de az Xt joval drágább.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Mennyire természetes, hogy a Truvativ Firex Team hajtókarom lelazul, pedig nem is ugrálok vele??? Csak a bal oldalival van gond, a jobb oldalit még után sem kellett húzni. Eddig kb. 2500km-en keresztül nem volt vele semmi baj, most meg 100-150km-enként nekiáll lötyögni. Tán kikopott? Menetrögzítõ megoldja a problémát? :help:

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Igen, de azon kevésbé fogod látni a hajlást, mivel jóval kisebb a kerülete.

de a csavarnak mi köze a lánctányérhoz?Nah asszem nagyon tudatlan vagyok, inkább elviszem szerelõhöz:(

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Igen, de azon kevésbé fogod látni a hajlást, mivel jóval kisebb a kerülete.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
:)

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Biztos, hogy a tárcsa? Létezik, hogy a monoblokk csavarja hajlott meg. Egyébkén extra igénybevételtõl lehet. Pl.:ugrálás.

Ugrálás az lehet, mert szoktam dirtözni.A monoblokk csavarja???Akkor a kisebbik lánkerékben is 8asnak kéne lenni ugye?!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Biztos, hogy a tárcsa? Létezik, hogy a monoblokk csavarja hajlott meg. Egyébkén extra igénybevételtõl lehet. Pl.:ugrálás.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Te. De az a hajlás csak a nagy igénybevétel miatt van.

de mégis mit csinálhattam h 8as legyen benne?Az egy fém tárcsa, hogy tok bele 8ast csinálni???Ezt nem értem:(

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Te. De az a hajlás csak a nagy igénybevétel miatt van.
White Horse

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Lehet:) Ilyenkor ugrálhat a lánc és recseghet ha jól tudom

és az hogyan lehet h 8as keletkezik benne?Vagy akkor az gyárilag olyan?Vagy vmi én basztam el?:(:(

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Lehet:) Ilyenkor ugrálhat a lánc és recseghet ha jól tudom

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
az lehet h 8as van a nagytányéromban???3 hete vettem az ebike-on (truva. huss. rockguard)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha gondoljátok van két szett X9-em eladó...triggerrel, vagy X.O karral:)
olcsón...