Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok: elhasználódott a hajtómûvem.
Nem is ez a gon, hanem hogy nem tudom milyet vegyek... Nem akarok négyszögest, tehát vagy '03 LX, vagy vmi ISIS. Bár az LX nekem szimpibb, mert szép :) Ha monoblokk alá fogós láncterelõm van akkor mekkora mono kell kb? 113 van most és le kellett szakérteni a hajtókarból ('01 Alivio) mert beleért a mono házba.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Annyiból már simán lehet kapni Shimanot. Én BB-UN 51-et vettem 3ezer pénzért nem is olyan régen. Vagy vehetsz ACOR-t is, azok igen jó árban vannak, és ráadásul még asszem csapágyasak is.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
nem sok
max. 4-5 -bõl ki akarom hozni
mondjuk a legalapabb shimano 2700 vagy mennyi, és sztem eddig is vmi ilyen szintû volt

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
Mennyi pénzed van rá?

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
:( :( :( :(
:'( :'( :'( :'(

Nem jó. Vehetek új monoblockot is. A nagytányér nagyon kint van, és a váltó addig nem ér el :( :(
ismét várom a tippeket (árcentrikusan)
köszike

P

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Nyah.
Megvettem a kis drágát. 9600 pénzért. Jól néz ki, bár még nem raktam föl. Asszem szeretni fogom. :) :)
Majd írok a tapasztalatokról. köszi a segítséget

Prefix

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
9.900-ért láttam most Power Pro-t, annyiért max Aliviot lehet venni, annál meg szvsz jobb. Bár azért egy LX vagy egy XT jobban vált, mint a PowerPro, de ne legyünk telhetetlenek, igaz? ;)

Szerintem nem fogsz csalódni benne. És nem mellékesen szerintem királyul néz ki. :)

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás

köszi

(mondjuk a TestBike-on meg dícsérték)

vagy érdemesebb inkább egy használt LX-et v XT-t venni ??? ???

Nem hiszem! Nekem Power Pro van és azon kívül, hogy meglazult a monoblokk (állítólag az összerakásnál nem húzták meg megfelelõen)
, totál meg vagyok vele elégedve, igaz, még csak 700 km van benne!!
Én 78 kg vagyok és hát nem kímélem, de tényleg no problem!! Nyugodtan vállald be; inkább, mint a használt LX v. Xt!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem lesz bajod a powerrel!
de ha olcson tudsz akkor lehet megeri.
de annyira nem szertem!

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
köszi

(mondjuk a TestBike-on meg dícsérték)

vagy érdemesebb inkább egy használt LX-et v XT-t venni ??? ???

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
ezek a review-ek különben sem mindig megbízhatóak, pl egy oldalon az XT hajtókar volt 3,2 körül (5-bõl), mert a 3 beírkáló bringás közül az egyik kifogott egy anyaghibásat,s minden tulajdonságára 1-est osztott...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
prefi egy haver hasznalja mar egy ideje a powert es semmi baja nincs vele!
kb 75kg mostansag durvulgat is vele eddig eros cc hasznalatban vot.
nyugodtan veheted!!!

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
A monoblokkot kéne megnézni!! Nekem totál ugyanez volt a gondom és kiderült, hogy a monoblokk lazult ki!!

hanap

hanap

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Halihó!

Kezdõ vagyok a témában és lenne egy kérdésem.
Nemrégen vettem egy Mongoose Rcokadile PRO-t és kb. három hét múlva a hajtómû elkezdett kattogni, ami úgy néz ki, hogy ha a jobb hajtókarra rátaposok, akkor minden fordulatnál kattan egyet. A szervizes csóka csak széttárta a karját. Tudna valaki segíteni a témában? Lehet, hogy csak a szerkezet lazult meg? ???

THX

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Gabi ne aggódj, ISIS-es Shimano nem létezik ;)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
van vkinek FSA Power Pro-ról tapasztalata? Az mtbr-en nem nagyon dícsérik.
plz help vki

köszike
Pref

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Tesómnak is volt Truvativ MB-ja, kb. 6 hónap alatt /durva használat mellett ugyan/ teljesen szétment, kotyog, pattog, stb.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Gabi !

nem kell feltetlenul cserere gondolnod !

WD-40 es fujkald jol meg a monoblock /MB/ es a vaz menetes reszenel , szinten a hajtokar /HK/ csavarjait , 4 v. 5 db..

ha ez nem segit akkor szereles ..

.. probald meg kivenni a MB-t.. es tisztidsd meg a menetet a vazban is , es a MB-on is.Zsirozd at, es rakd vissza.Ha szerencsed van erre volt csak szukseged.

Ugyan ez a muvelet vonatkozik a HK es a MB talalkozasanal , es a HK 4 vagy 5 csavarja ami a lanckerekeket tartja egyben .

a sorrendet tartsd be .. faloszinuseg szerinti sorrendbe van allitva a muvelet .. azaz meg NE VEGYEL MEG uj monoblockot !!

remelem segit

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Hali!

Hát úgy tûnik, a TRUVATIV monoblokk nem sokáig bírta!
Iszonyatos hangok jönnek belõle idõnként és még alíg ment 1100 km-t! Teljesen oilyan hangja van, mint ha el lenne törve benne a csapágykosár és idõnként kattog, recseg, viszont kotyogást nem érzek. (legalábbis kézzel megrángatva)

Javasoljatok valamit, ami megbízható, ISIS drive-os és egy fontos kitétel: Nem SHIMANO! Azért árban se legyen elrugaszkodott!

Egyébként ezekre van garancia, vagy csak eldobós az egész?
Lehet benne csapágyat cserélni? Érdemes?

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ja, és használtan érdemes hajtómûvet venni? Mire kell figyelni? Van már vkinek ilyen tapasztalata?