Sziasztok!
Nagy gondban vagyok: elhasználódott a hajtómûvem.
Nem is ez a gon, hanem hogy nem tudom milyet vegyek... Nem akarok négyszögest, tehát vagy '03 LX, vagy vmi ISIS. Bár az LX nekem szimpibb, mert szép Ha monoblokk alá fogós láncterelõm van akkor mekkora mono kell kb? 113 van most és le kellett szakérteni a hajtókarból ('01 Alivio) mert beleért a mono házba.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2003. május 14. - 09:46
Írta 2003. május 13. - 22:28
Annyiból már simán lehet kapni Shimanot. Én BB-UN 51-et vettem 3ezer pénzért nem is olyan régen. Vagy vehetsz ACOR-t is, azok igen jó árban vannak, és ráadásul még asszem csapágyasak is.
Írta 2003. május 13. - 22:25
nem sok
max. 4-5 -bõl ki akarom hozni
mondjuk a legalapabb shimano 2700 vagy mennyi, és sztem eddig is vmi ilyen szintû volt
max. 4-5 -bõl ki akarom hozni
mondjuk a legalapabb shimano 2700 vagy mennyi, és sztem eddig is vmi ilyen szintû volt
Írta 2003. május 13. - 21:12
Írta 2003. május 13. - 19:51
:'( :'( :'( :'(
Nem jó. Vehetek új monoblockot is. A nagytányér nagyon kint van, és a váltó addig nem ér el
ismét várom a tippeket (árcentrikusan)
köszike
P
Írta 2003. május 13. - 13:38
Nyah.
Megvettem a kis drágát. 9600 pénzért. Jól néz ki, bár még nem raktam föl. Asszem szeretni fogom.
Majd írok a tapasztalatokról. köszi a segítséget
Prefix
Megvettem a kis drágát. 9600 pénzért. Jól néz ki, bár még nem raktam föl. Asszem szeretni fogom.
Majd írok a tapasztalatokról. köszi a segítséget
Prefix
Írta 2003. május 13. - 13:34
9.900-ért láttam most Power Pro-t, annyiért max Aliviot lehet venni, annál meg szvsz jobb. Bár azért egy LX vagy egy XT jobban vált, mint a PowerPro, de ne legyünk telhetetlenek, igaz?
Szerintem nem fogsz csalódni benne. És nem mellékesen szerintem királyul néz ki.
Szerintem nem fogsz csalódni benne. És nem mellékesen szerintem királyul néz ki.
Írta 2003. május 13. - 07:45
köszi
(mondjuk a TestBike-on meg dícsérték)
vagy érdemesebb inkább egy használt LX-et v XT-t venni ??? ???
Nem hiszem! Nekem Power Pro van és azon kívül, hogy meglazult a monoblokk (állítólag az összerakásnál nem húzták meg megfelelõen)
, totál meg vagyok vele elégedve, igaz, még csak 700 km van benne!!
Én 78 kg vagyok és hát nem kímélem, de tényleg no problem!! Nyugodtan vállald be; inkább, mint a használt LX v. Xt!!
Írta 2003. május 13. - 01:09
nem lesz bajod a powerrel!
de ha olcson tudsz akkor lehet megeri.
de annyira nem szertem!
de ha olcson tudsz akkor lehet megeri.
de annyira nem szertem!
Írta 2003. május 12. - 21:14
köszi
Írta 2003. május 12. - 20:41
ezek a review-ek különben sem mindig megbízhatóak, pl egy oldalon az XT hajtókar volt 3,2 körül (5-bõl), mert a 3 beírkáló bringás közül az egyik kifogott egy anyaghibásat,s minden tulajdonságára 1-est osztott...
Írta 2003. május 12. - 16:04
prefi egy haver hasznalja mar egy ideje a powert es semmi baja nincs vele!
kb 75kg mostansag durvulgat is vele eddig eros cc hasznalatban vot.
nyugodtan veheted!!!
kb 75kg mostansag durvulgat is vele eddig eros cc hasznalatban vot.
nyugodtan veheted!!!
Írta 2003. május 12. - 12:43
A monoblokkot kéne megnézni!! Nekem totál ugyanez volt a gondom és kiderült, hogy a monoblokk lazult ki!!
Írta 2003. május 12. - 12:39
Halihó!
Kezdõ vagyok a témában és lenne egy kérdésem.
Nemrégen vettem egy Mongoose Rcokadile PRO-t és kb. három hét múlva a hajtómû elkezdett kattogni, ami úgy néz ki, hogy ha a jobb hajtókarra rátaposok, akkor minden fordulatnál kattan egyet. A szervizes csóka csak széttárta a karját. Tudna valaki segíteni a témában? Lehet, hogy csak a szerkezet lazult meg? ???
THX
Kezdõ vagyok a témában és lenne egy kérdésem.
Nemrégen vettem egy Mongoose Rcokadile PRO-t és kb. három hét múlva a hajtómû elkezdett kattogni, ami úgy néz ki, hogy ha a jobb hajtókarra rátaposok, akkor minden fordulatnál kattan egyet. A szervizes csóka csak széttárta a karját. Tudna valaki segíteni a témában? Lehet, hogy csak a szerkezet lazult meg? ???
THX
Írta 2003. május 11. - 16:27
Írta 2003. május 10. - 21:55
van vkinek FSA Power Pro-ról tapasztalata? Az mtbr-en nem nagyon dícsérik.
plz help vki
köszike
Pref
plz help vki
köszike
Pref
Írta 2003. május 10. - 17:58
Tesómnak is volt Truvativ MB-ja, kb. 6 hónap alatt /durva használat mellett ugyan/ teljesen szétment, kotyog, pattog, stb.
Írta 2003. május 10. - 17:47
Gabi !
nem kell feltetlenul cserere gondolnod !
WD-40 es fujkald jol meg a monoblock /MB/ es a vaz menetes reszenel , szinten a hajtokar /HK/ csavarjait , 4 v. 5 db..
ha ez nem segit akkor szereles ..
.. probald meg kivenni a MB-t.. es tisztidsd meg a menetet a vazban is , es a MB-on is.Zsirozd at, es rakd vissza.Ha szerencsed van erre volt csak szukseged.
Ugyan ez a muvelet vonatkozik a HK es a MB talalkozasanal , es a HK 4 vagy 5 csavarja ami a lanckerekeket tartja egyben .
a sorrendet tartsd be .. faloszinuseg szerinti sorrendbe van allitva a muvelet .. azaz meg NE VEGYEL MEG uj monoblockot !!
remelem segit
nem kell feltetlenul cserere gondolnod !
WD-40 es fujkald jol meg a monoblock /MB/ es a vaz menetes reszenel , szinten a hajtokar /HK/ csavarjait , 4 v. 5 db..
ha ez nem segit akkor szereles ..
.. probald meg kivenni a MB-t.. es tisztidsd meg a menetet a vazban is , es a MB-on is.Zsirozd at, es rakd vissza.Ha szerencsed van erre volt csak szukseged.
Ugyan ez a muvelet vonatkozik a HK es a MB talalkozasanal , es a HK 4 vagy 5 csavarja ami a lanckerekeket tartja egyben .
a sorrendet tartsd be .. faloszinuseg szerinti sorrendbe van allitva a muvelet .. azaz meg NE VEGYEL MEG uj monoblockot !!
remelem segit
Írta 2003. május 10. - 17:21
Hali!
Hát úgy tûnik, a TRUVATIV monoblokk nem sokáig bírta!
Iszonyatos hangok jönnek belõle idõnként és még alíg ment 1100 km-t! Teljesen oilyan hangja van, mint ha el lenne törve benne a csapágykosár és idõnként kattog, recseg, viszont kotyogást nem érzek. (legalábbis kézzel megrángatva)
Javasoljatok valamit, ami megbízható, ISIS drive-os és egy fontos kitétel: Nem SHIMANO! Azért árban se legyen elrugaszkodott!
Egyébként ezekre van garancia, vagy csak eldobós az egész?
Lehet benne csapágyat cserélni? Érdemes?
Hát úgy tûnik, a TRUVATIV monoblokk nem sokáig bírta!
Iszonyatos hangok jönnek belõle idõnként és még alíg ment 1100 km-t! Teljesen oilyan hangja van, mint ha el lenne törve benne a csapágykosár és idõnként kattog, recseg, viszont kotyogást nem érzek. (legalábbis kézzel megrángatva)
Javasoljatok valamit, ami megbízható, ISIS drive-os és egy fontos kitétel: Nem SHIMANO! Azért árban se legyen elrugaszkodott!
Egyébként ezekre van garancia, vagy csak eldobós az egész?
Lehet benne csapágyat cserélni? Érdemes?
Írta 2003. május 10. - 16:56
Ja, és használtan érdemes hajtómûvet venni? Mire kell figyelni? Van már vkinek ilyen tapasztalata?