jo kis boltod lenne iljics..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2003. augusztus 09. - 23:52
Írta 2003. augusztus 09. - 23:17
hat ja, elfogy a 700EZRes dh vaz, az nem sok embert erint, mert ezert mar siman kimegy kulfodre... vagy optikai tuningnak loghat a falon, kis nyalcsorgatas celjabol... es tok jo:)
mindig meg lehetne tapogatni, hiszen jo dolog:)
de hogy egy hajtokart, ami nagykerara nincs 8 k...
mindig meg lehetne tapogatni, hiszen jo dolog:)
de hogy egy hajtokart, ami nagykerara nincs 8 k...
Írta 2003. augusztus 09. - 22:45
Jah, hát azt én is úgy gondoltam, hogy tojnék rá hogyan fogy mondjuk egy 700e-res DH váz, ott van a boltban és szép..ennyi elég lenne...
Írta 2003. augusztus 09. - 14:21
Jajj! a 4szogtengelyes hajtokarok miert nem fogynak el???? pedig EZERszer jobban amortizalodnak hisz EZERszer tobb ember hasznalja oket...
csak az ISIS ennyire ellenszenves a nagykereknek???
titanvaz husz ev mulva? hol lesznek mar azok... ;D
csak az ISIS ennyire ellenszenves a nagykereknek???
titanvaz husz ev mulva? hol lesznek mar azok... ;D
Írta 2003. augusztus 09. - 12:54
iljicS:
Ez esküszöm nekem is eszembe jutott! ;D
De azért én árulnék is, csak épp szarnék rá, hogy majd az unokám fogja eladni a 2 millás titán vázat....
mondjuk 20e-ért ;D
Ez esküszöm nekem is eszembe jutott! ;D
De azért én árulnék is, csak épp szarnék rá, hogy majd az unokám fogja eladni a 2 millás titán vázat....
mondjuk 20e-ért ;D
Írta 2003. augusztus 09. - 00:19
A kereskedõkhöz:
Minidg ezzel szoktam traktálni a csajomat:
"Ha nyerek a lottón, akkor csinálok egy hatalmas bringaboltot, bringaklubbot, és CSAK a legelitebb DH/CC cuccokat fogom tartani és soha SEMMIT nem fogok eladni, de jó lesz a hangulat és lehet nyálatcsorgatni.."
Csak ahhoz hogy behozzam az elit cuccokat elõszõr meg kéne nyernem a lottót...
Minidg ezzel szoktam traktálni a csajomat:
"Ha nyerek a lottón, akkor csinálok egy hatalmas bringaboltot, bringaklubbot, és CSAK a legelitebb DH/CC cuccokat fogom tartani és soha SEMMIT nem fogok eladni, de jó lesz a hangulat és lehet nyálatcsorgatni.."
Csak ahhoz hogy behozzam az elit cuccokat elõszõr meg kéne nyernem a lottót...
Írta 2003. augusztus 08. - 23:32
rave-ace
olyan lessz ez mint amikor az ember kritizalja a focit, vagy a politikat a fotelbol sor,cigivel.. de hogy tenne valamit az orszagert ... jahh:) visszamegy az uvegvisszavaltoba a sorosuveggel.. de azt sem a kornyezet szennyezes miatt teszi , hanem kell az uj sorbe
megszoktuk hogy szankba ragnak , adnak mindent , es el is varjuk .. sok embernek lila goze mivel jar a tokes volagban az eletszinvonal,az hogy ott hogy kerult fel a polcra az aru ..? .. nem hiaba olyan a gazdasag amilyen , es a kereskedelem .. elnezzuk onlinen az ilyet es szidjuk a magunket .. az helyett hogy elgondolkozna az ember me van ez igy ..
olyan lessz ez mint amikor az ember kritizalja a focit, vagy a politikat a fotelbol sor,cigivel.. de hogy tenne valamit az orszagert ... jahh:) visszamegy az uvegvisszavaltoba a sorosuveggel.. de azt sem a kornyezet szennyezes miatt teszi , hanem kell az uj sorbe
megszoktuk hogy szankba ragnak , adnak mindent , es el is varjuk .. sok embernek lila goze mivel jar a tokes volagban az eletszinvonal,az hogy ott hogy kerult fel a polcra az aru ..? .. nem hiaba olyan a gazdasag amilyen , es a kereskedelem .. elnezzuk onlinen az ilyet es szidjuk a magunket .. az helyett hogy elgondolkozna az ember me van ez igy ..
Írta 2003. augusztus 08. - 18:15
Na még mielõtt vérre megy:
Lecseréltem az 5.0 Grip Shifteket X.0-ra, a hátsó 5.0 sort 9.0 Powerglide-ra (11-34), a láncot pedíg PC-59-re.
Kíváncsi leszek az összeállításra, mert ugye 8-as rendszert váltottam 9-re.
Ha valakinek van tapasztalata a cuccokról, így utólag is szívesen veszem.
És köszönet Thommey-nak!
Lecseréltem az 5.0 Grip Shifteket X.0-ra, a hátsó 5.0 sort 9.0 Powerglide-ra (11-34), a láncot pedíg PC-59-re.
Kíváncsi leszek az összeállításra, mert ugye 8-as rendszert váltottam 9-re.
Ha valakinek van tapasztalata a cuccokról, így utólag is szívesen veszem.
És köszönet Thommey-nak!
Írta 2003. augusztus 08. - 17:54
Én erre csak azt tudom mondani, aki kritizálja a boltokat:
Csinálj jobbat!
Könnyü otthonról anyu ölébõl azt mondani: "ez miért nincs az miért nincs?"
Viszont be kell látnunk ezt itt Magyarország ahol az átlagfizetés cirka 70e forint...
Így azért akkora kereslet nincs ezen a piacot a drága cuccokhoz, tehát egy kereskedõtõl sem várható el, hogy 10-20 milliója álljon olyan cuccokban amik ráadásul avulnak is rendesen, mert ugye 2000 vázakat pl idén már nem trendi venni...
És ugye azért egy hajtókar nem lehet megetetni a gyerekkel...
Persze ettõl függetlenül a rendelésnek müködnie kéne....
Szóval a kánaán még odébb van, és ahogy vinnie példájából is látszik mindent meg lehet oldani.
Csinálj jobbat!
Könnyü otthonról anyu ölébõl azt mondani: "ez miért nincs az miért nincs?"
Viszont be kell látnunk ezt itt Magyarország ahol az átlagfizetés cirka 70e forint...
Így azért akkora kereslet nincs ezen a piacot a drága cuccokhoz, tehát egy kereskedõtõl sem várható el, hogy 10-20 milliója álljon olyan cuccokban amik ráadásul avulnak is rendesen, mert ugye 2000 vázakat pl idén már nem trendi venni...
És ugye azért egy hajtókar nem lehet megetetni a gyerekkel...
Persze ettõl függetlenül a rendelésnek müködnie kéne....
Szóval a kánaán még odébb van, és ahogy vinnie példájából is látszik mindent meg lehet oldani.
Írta 2003. augusztus 08. - 11:11
Rás igaz, hogy kékjeink közül a legtöbbet szól a szétOFFolás miatt, de azért sokszor igaza van...
jelen esetben mivel vhogy Jorus gondolat menetet követve Én sem szólok bele... meg amúgy sem vagyok erre házigazda : bár ez nem kifogás
jelen esetben mivel vhogy Jorus gondolat menetet követve Én sem szólok bele... meg amúgy sem vagyok erre házigazda : bár ez nem kifogás
vendég__*
Írta 2003. augusztus 08. - 11:04
hát én is így vagyok vele, csak Rás tesó szokott mindég kínozni ezzel minket... :'(
Írta 2003. augusztus 08. - 11:01
A jó dolgok mindig spontán jönnek. Ha nyitunk neki egy másik topicot, vagy áttereljük egy már létezõ, kapcsolódó topicba a beszélgetést, akkor elhal. Számtalan péda volt rá. Én viszont kíváncsi vagyok, kinek, mi a véleménye errõl a kérdésrõl, azért szabad folyást hagyok a véleményeknek, indulatoknak, még akkoris, ha OFF.
vendég__*
Írta 2003. augusztus 08. - 10:48
semmi bajom azzal, hogy itten szétoffoljátok a topicot, mer én is mindég ezt csinálom ;D de nem értem az admin bácsik gondolkodásmenetét, hogy itten lehet máshol meg nem? ???
Írta 2003. augusztus 08. - 10:39
Kicsit belekontárkodnék a párbeszédbe!
A kereskedõ viszont úgy gondolkodik, hogy neki nyereség kell. Ha egyet rendel, akkor nincs rajta 50% nyeresége, csak 20%. 10et meg nem fog rendelni, amikor egy-egy jó évben kettõt visznek a cuccból.
Pótalkatrész és egyéb: azt is sejtik, hogy nem fogsz visszamenni, ha meg tudod venni, olcsóbban(lopott, használt)
Persze ez negatívan érinti azokat, akik visszajárnának. Biztos külföldön is meg lehet venni használtan/lopottan, de ott már rájöttek, hogy a vevõ Úr.
Egyszer talán eljutunk ide is.
A kereskedõ viszont úgy gondolkodik, hogy neki nyereség kell. Ha egyet rendel, akkor nincs rajta 50% nyeresége, csak 20%. 10et meg nem fog rendelni, amikor egy-egy jó évben kettõt visznek a cuccból.
Pótalkatrész és egyéb: azt is sejtik, hogy nem fogsz visszamenni, ha meg tudod venni, olcsóbban(lopott, használt)
Persze ez negatívan érinti azokat, akik visszajárnának. Biztos külföldön is meg lehet venni használtan/lopottan, de ott már rájöttek, hogy a vevõ Úr.
Egyszer talán eljutunk ide is.
Írta 2003. augusztus 08. - 10:10
Egy újabb adalék a kiskereskedõkrõl:
én anno azért vettem Caprine-t az egyik boltban, mert a másikban azt mondta a fõnök, hogy õ nem fog sorbanállni a Csekénél egy órát azért, hogy hozzon egy alu Cratert...
Erre mondom én azt, hogy az ilyen ne nyisson üzletet.
Aztán telóvétel. Nincs magyar nyelvû leírás, pedig már lassan a 180 Ft-os körömreszelõnél is kötelezõ. Pótalkatrész? Mit képzelek én? Pedig egy 40-120 ezres alkatrésznél azért ilyesmire is adni kellene.
Szóval egy igazi boltosnak az üzlet nem akkor ért véget, mikor az aktuákis vevõ kilépett a bolt ajtaján. Erre kéne sokaknak itthon is rájönnie
én anno azért vettem Caprine-t az egyik boltban, mert a másikban azt mondta a fõnök, hogy õ nem fog sorbanállni a Csekénél egy órát azért, hogy hozzon egy alu Cratert...
Erre mondom én azt, hogy az ilyen ne nyisson üzletet.
Aztán telóvétel. Nincs magyar nyelvû leírás, pedig már lassan a 180 Ft-os körömreszelõnél is kötelezõ. Pótalkatrész? Mit képzelek én? Pedig egy 40-120 ezres alkatrésznél azért ilyesmire is adni kellene.
Szóval egy igazi boltosnak az üzlet nem akkor ért véget, mikor az aktuákis vevõ kilépett a bolt ajtaján. Erre kéne sokaknak itthon is rájönnie
Írta 2003. augusztus 08. - 03:28
Írta 2003. augusztus 08. - 03:15
...
Nem az a baj, hogy itt Hajdúszoboszlón nincs Hussefelt meg Doublewide meg mittomén, de a nagykerben sincs. A vinnie (remélem így írja a nevét) fiúnak meg két héten belül (vagy hogy) hoztak egy V10-et. Hussefeltet viszont legfeljebb elfekvõben lehet kapni. Ez a szopi.
Így írom
Nyugi, én is sokat szívtam a monoblokkal. Egy RF Signature DH-ról volt szó, és mivel egy kicsit még széles is kellett (128-as), már egybõl nem volt olyan egyszerû. Sõt miután bedöglött, a garanciális csere még szebb dolog volt. Olyannyira nyûgös itthon ilyesmit rendezni, hogy most csak és kizárólag ezért áll egy tartalék itt a polcomon, mert elõre tudom hogy ha megint elmegy a monoblokk, akkor tuti hónapokig nem lenne bringa megint.
És ezt a legtöbb alkatrészre el tudom mondani, szóval hozzá kell szokni, hogy itthon ez van.
Ezért csodálkoztam én is a két hetes váz szállításon, abban kellemesen csalódtam.
És akkor még tegyük hozzá, hogy ezek az alkatrészek itthon elvileg kaphatók, vagy van forgalmazó, vagy legalább árlistában szerepel meg ilyesmi. Mennyi minden van ami még csak így sincs az országban.
Nem ragoznám tovább, ha nagyon nincs sehol, és nem bírsz várni, tudom ajánlani a külföldrõl való rendelést netrõl, vagy más módon.
Vagy egy másik alternatíva: amennyiben magyar forgalmazó van valamibõl, de nincs nála az adott cucc, és még igérete szerint is csak nagy sokára lehet, talán, elképzelhetõ hogy estleg tud hozni, akkor egy megoldás lehet még a külföldi fõ gyártó illetve forgalmazó megpiszkálása mail-ben. Ha normális cégrõl van szó, esetleg szerencséd lesz, és még eredményt is érhetsz el. De ez változó. Pl nekem a DT Swiss <-> Mali esetében negyon jól bejött, de mondjuk egy Marzocchi-val meg sem próbálnám.
Általában igaz az, hogy nagyrészt azért szopsz te itthon, és nem kapsz alkatrészt, mert a forgalmazói lánc vége felé trehány és nemtõdöm, de fõleg sóher valaki(k), és a lánc legelején lévõk ezt nem szokták szeretni, ezért lehet így akár egy kis dorgálást is intézni. ;D
Írta 2003. augusztus 08. - 01:00
Írta 2003. augusztus 08. - 00:32
..hhhat gondolom a vini ugyvolt vele hogy kell neki es utanna jart , de asszem O tudna elmondani a tortenetet ..
hoppa ez miost jut eszemebe ..en sem kaptam teliszalamit a sarki boltba , es utaztam erte 1,5 oda 1,5 vissza .. mer kellett !!!!
hoppa ez miost jut eszemebe ..en sem kaptam teliszalamit a sarki boltba , es utaztam erte 1,5 oda 1,5 vissza .. mer kellett !!!!
Írta 2003. augusztus 08. - 00:28
Mióta nem gyártunk Audi TT-t? Nincs egy hónapja, hogy egy cikket olvastam a gyárról/összeszerelésrõl. (Népszabadság, Hétvége c melléklet)
Nem az a baj, hogy itt Hajdúszoboszlón nincs Hussefelt meg Doublewide meg mittomén, de a nagykerben sincs. A vinnie (remélem így írja a nevét) fiúnak meg két héten belül (vagy hogy) hoztak egy V10-et. Hussefeltet viszont legfeljebb elfekvõben lehet kapni. Ez a szopi.