Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

Mészike

Mészike

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Én sem átverésrõl beszéltem azt elfelejtettem írni.
Egy roppantmód szimpatikus srác volt abban a szombathelyi üzletben, ahol ezeket vettem. Csodálkoztam is, hogy ilyen olcsó volt a neten nézett árhoz képest. Mindenesetre jólesz nekem ez a Deore monoblokk is, hisz az 50 kilóm nemfogja agyonterhelni asszem :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
semmi atveres, mert deore aron adtak el neked ;)
ha egymas inverze a csatlakozas, akkor tokeletes lesz!
telleg.
octalinkes hajtokarok szoktak szetcsoffadni? ill tengelyek letorni? van olyan xtRÉM arc itt, aki ilyet nyuz? irhatnatok rola egy piciket, ha esetleg van valami..!

Mészike

Mészike

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Úgyemléxem, hogy 8szög.
De megnézem nemsoka.
Most mennemkell ajándékotcsomagolni :D

Amúgy olcsó volt, mert 6500 volt a monoblokk. De nemszóltak, hogy nemaz :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hát attol függ. a mono négyszöges vagy octalinkes? egy négyzet alakú a tengely, vagy 8 szög? ha az utóbbi, akkor menni fog, de én visszamennék a boltba, hogy ne adjanak már el xt néven deoret.. ;)

Mészike

Mészike

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Hali!

Vettem kb múlt hónapban egy Shimano XT hajtómûvet, és hozzá monoblokkot. A bringám csak talán nyárra készül el, ezért még a polcon pihennek a cuccok. Viszont most néztem utánna, és kiderült, hogy Deore monoblokkot kaptam. Mûködni fog ez így együtt? Nem lesz gondom vele?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nálunk a boltban egy 600ft-os szerszámmal szerelik az ilyen bordás rögzítésû cuccokat. Nem kell spéci szerszám, elég, ha csak simán nagyobb a luk a közepén, és átszalad rajta az octa/isis tengelye.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
o ize, nagyobb boltokban tuti lehet. de NEM hiszem h megerne. a boltokban odaadjak ingyen h mexereld. ha meg nem, sztem a mali-nal, esetleg valamelyik nagyobb velotrade-s boltban(kerekvar?)

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

és azt tudja valaki hogy hol lehet oktalinkes középrészhez szerszámot kapni. már amivel berakom. hm?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem lehet az isis kozepreszekben csapagyat cserelni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
sztem mono nem cserelheto csapagyas. dobd ki es vegyel ujat. es amnikor legkozelebb osszerakod, akkor TAKARITSD KI, es rendesen huzd ra... nem fog recsegni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
abban LEHET csapágyat cserélni? :o

mrdert

mrdert

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Üdv!Nem tudja valaki, hogy a truvativ gigapipe-os középcsapágyat hogyan kell szétszedni,vagy leszedni az alu távtartó gyûrût, ha csapágyat akarok cserélni benne?

DJ Benya

DJ Benya

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
És én FALLOSZ a felette lévõ BB-522-est sasoltam,
(mármint a bike disconton) ;D
és ez mennyi is?

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
talán egy ilyen:http://www.bikediszk...SA/Euro_Pro.jpg

DJ Benya

DJ Benya

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Lehet, hogy most orbitális péniszséget fogok kérdezni, de milyen extrem felhasználásra való monoblock jó a napalm st2-es és egy FSAWild Child hajtómû duójához??????? :D

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Köszi szépen!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Szerintem nem lesz gáz, ha lereszelsz egy kicsit a csavar fejébõl. De ne sokat! Inkább csavart kelljen utánna majd cserélni, mint vázat....

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Volna egy kérdésem: a kistányért rögzítõ csavar beleér a vázamba minimális "csak" a festéket szedte le egy picit, de akkor is...
Ha a csavar fejébõl lereszelnék egy kicsit az nagyot gyengítene a csavar erején? Nem ütöm a gépet. Más monoblokkot nem szertnék mert eddig megfelelt, meg tök jó, hogy nem kell spárgában tekerni, de ez mégsem frankó. Már van alatta egy távtartó alátét is, még1 meg már nem fér el.

Köszönöm elõre is a válaszokat! :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Namjad elõásom a webcamem és megmutatom akkor ;)
De szerintem csak az lehetet a patentszem, szal azon volt ijen ööö csúsznitudórész ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hmmm?Mit ütögettél ki?! Akkor sztem nem a patentszemet szedted szét ;)