esetleg mert mas piac?!
europaban mindenkinek sz@r.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2004. november 06. - 01:48
Írta 2004. november 06. - 00:27
az mtbr-t is fenntartásokkal kell ám kezelni. Szerintem. Én ha olvasom is, arra vigyázok, hogy ne befolyásoljon túlzottan... Csak cizellálja az adott cuccról kialakított képemet. Nem kell komolyan venni õket se, csak mert amerikaiak. szerintem.
Írta 2004. november 06. - 00:01
jó nem támadásképpen kérdeztem...
én elhiszem hogy sok baj van vele...
Csak nemértem hogy miért van az hogy az mtbr-en halálba fikáznak mindent, a hussefeltet meg éppenhogy nem, sõt...
???
én elhiszem hogy sok baj van vele...
Csak nemértem hogy miért van az hogy az mtbr-en halálba fikáznak mindent, a hussefeltet meg éppenhogy nem, sõt...
???
Írta 2004. november 05. - 23:57
Szolj a ket haverodnak hogy szedjek le a pedalokat es tegyenek fel masikat.
:-X
:-X
Írta 2004. november 05. - 23:43
van egy dolog amit nem értek:
van a hussefelt kar.
Testbike-on, mtbr-en istenítik.
Itt a fórumon mindenki fikázza...
2 haveromnak van, mind2 tökéletesen mûködik.
Hogyisvanez? ???
van a hussefelt kar.
Testbike-on, mtbr-en istenítik.
Itt a fórumon mindenki fikázza...
2 haveromnak van, mind2 tökéletesen mûködik.
Hogyisvanez? ???
Írta 2004. november 05. - 19:09
a hollotech II csak egyfele tengelyhosszal van.
es kapsz hozza tavtartot.
amit akkor kell hasznalni ha 68-as hazszelessegu a kozapcsapid a vazban
vagy ha lancvezetot hazsnalsz.
sajna az ezevi xt-nel is eleg sokszor eppen, hogy bent van a vazban a csesze ha 68 szeles a vazad.
jovo evi lx aranyos amugy 36eft-ert.
mondjuk 73 szeles vazhoz meg lancfeszitove nemtom hogy birja.
bar remelhetoleg a saintnek szelesebb a cseszeje.
es kapsz hozza tavtartot.
amit akkor kell hasznalni ha 68-as hazszelessegu a kozapcsapid a vazban
vagy ha lancvezetot hazsnalsz.
sajna az ezevi xt-nel is eleg sokszor eppen, hogy bent van a vazban a csesze ha 68 szeles a vazad.
jovo evi lx aranyos amugy 36eft-ert.
mondjuk 73 szeles vazhoz meg lancfeszitove nemtom hogy birja.
bar remelhetoleg a saintnek szelesebb a cseszeje.
Írta 2004. november 05. - 18:50
köszi a válaszokat.
a hussefeltrõl én is sok rosszat hallottam, inkább a deore felé hajlottam.
Meg elvileg jó állapotban XT monoblokkal meg cserélhetõ szegecses b+ pedállal tudnám venni 14-ért, ami szerintem egész jó.
a hussefeltrõl én is sok rosszat hallottam, inkább a deore felé hajlottam.
Meg elvileg jó állapotban XT monoblokkal meg cserélhetõ szegecses b+ pedállal tudnám venni 14-ért, ami szerintem egész jó.
Írta 2004. november 05. - 16:46
igen, a sh!mano sokkal kockázatmentesebb, könyebb, és szerintem van olyan erõs, mint a hussefelt.
edit: mit tudunk arról, hogy ha az új sh!mano kivülvana monoblokk rendszert akarom láncterelõvel jhasználni, akkor a 68-as monoblokkházamhoz egy 73-mas tengelyût kell venni? vagy elég a sima is? eléri rendesen a kar a másik oldalon a tengelyt? hogy a p*csába van ez?
edit: mit tudunk arról, hogy ha az új sh!mano kivülvana monoblokk rendszert akarom láncterelõvel jhasználni, akkor a 68-as monoblokkházamhoz egy 73-mas tengelyût kell venni? vagy elég a sima is? eléri rendesen a kar a másik oldalon a tengelyt? hogy a p*csába van ez?
Írta 2004. november 05. - 16:19
a hollótek 1 még octalikel kapcsolódik, a 2 meg már rendesen. szoval ezt már nehéz csavargatni.
de deore vs husi... husirol sok rosszat hallani, de haverok közül van a régi meg új fajtábol is és jó. de acor monoblokkot ne vegyél hozzá! nekem is az vót, mindig le is lazult a kar, most fsaval meg fasza... én meg aszittem, hogy a hajtókarom szar. így már merem ajánlani az rf prodigyket is. csak az talán frágább. a deore meg egész egyszerûen jó. nincs vele kockázat. talán inkább õ...
de deore vs husi... husirol sok rosszat hallani, de haverok közül van a régi meg új fajtábol is és jó. de acor monoblokkot ne vegyél hozzá! nekem is az vót, mindig le is lazult a kar, most fsaval meg fasza... én meg aszittem, hogy a hajtókarom szar. így már merem ajánlani az rf prodigyket is. csak az talán frágább. a deore meg egész egyszerûen jó. nincs vele kockázat. talán inkább õ...
Írta 2004. november 05. - 14:41
köszönöm, amúgy én sem értem
még egy kicsit fejlesztgeti ezt a hollóteket, kb a hollótek 4 felé már egy kifordított hajtókar lesz, belül anodizálva, és belül lesz a felirat is...
elég megnézni pl a saintot. böszme nagy. mondjuk igaz, cserébe elég erõsnek tünik.
még egy kicsit fejlesztgeti ezt a hollóteket, kb a hollótek 4 felé már egy kifordított hajtókar lesz, belül anodizálva, és belül lesz a felirat is...
elég megnézni pl a saintot. böszme nagy. mondjuk igaz, cserébe elég erõsnek tünik.
Írta 2004. november 05. - 14:32
A Hollowtech 2-ben nagyobb a luk, nagyobb a kar, erosebb, konyebb.
Nem tudom hogy tekereted meg a Hollowtech-es kart, de gratula
Van egy Holzim olcson ha erdekel, de DH, ugyhogy ha 3 tanyer kell targytalan.
Nem tudom hogy tekereted meg a Hollowtech-es kart, de gratula
Van egy Holzim olcson ha erdekel, de DH, ugyhogy ha 3 tanyer kell targytalan.
Írta 2004. november 05. - 14:26
hollótek 2 az jó?
mert az egyeset már tekertem körbe a saját tengelye körül... : (meg még egy két részén)
még fel kéne boncolnom õnagyságát mert érdekel a felépítése.
én spec ha már shimano hajtókar, akkor leginkább a saint.
mást nem vennék meg.
ez van.
maradok a truvatívnál. nem hajlik, nem lazul le, egy éve bír mindent. és sztem tovább is bírni fogja.
mert az egyeset már tekertem körbe a saját tengelye körül... : (meg még egy két részén)
még fel kéne boncolnom õnagyságát mert érdekel a felépítése.
én spec ha már shimano hajtókar, akkor leginkább a saint.
mást nem vennék meg.
ez van.
maradok a truvatívnál. nem hajlik, nem lazul le, egy éve bír mindent. és sztem tovább is bírni fogja.
Írta 2004. november 05. - 14:22
Deore. Egyértelmûen...
Vagy spórolj még (vidd vissza az üvegeket) és vegyél egy 2004-as LX-et. Az új kissé drága, bár Hollotech II-es, meg minden...
Vagy spórolj még (vidd vissza az üvegeket) és vegyél egy 2004-as LX-et. Az új kissé drága, bár Hollotech II-es, meg minden...
Írta 2004. november 05. - 14:18
Hussefeltet semmikepp.. korabban mar irtam, hogy az osszes szar. A pedalnal amelyikben nem volt betet, abbol kiszakadt a menet, amelyikben van betet, annak meg kicsavarodik a betet ha le akarod szedni a pedalt, es rajta marad a pedalon. Iszonyat szenvedes leszedni.
Ha Truva, akkor Holzfeller. Amugy szerintem a ketto kozul szinte mindegy, en azert ajanlanam a Deore-t mert XT monoblokkot eleg olcson lehet kapni, es a Truva monokrol hallottam mar sok rosszat. XT-m nekem is volt, sosincs baj vele.
Ha Truva, akkor Holzfeller. Amugy szerintem a ketto kozul szinte mindegy, en azert ajanlanam a Deore-t mert XT monoblokkot eleg olcson lehet kapni, es a Truva monokrol hallottam mar sok rosszat. XT-m nekem is volt, sosincs baj vele.
Írta 2004. november 05. - 14:10
Szerintetek melyik az erõsebb?
mert az alivio karom most éppen megérett a cserére, csak nemtom melyiket válasszam:
Deore octalink?
vagy Hussefelt?
szal szerintetek melyikkel lesz kevesebb baj?
mert az alivio karom most éppen megérett a cserére, csak nemtom melyiket válasszam:
Deore octalink?
vagy Hussefelt?
szal szerintetek melyikkel lesz kevesebb baj?
Írta 2004. november 02. - 11:14
link=board=5;threadid=3668;start=3975#msg216487 date=1099349840]
hone = fekete lx. (mármint a hajtókar legalábbis)
Meg az átdobó... :-\
Mondjuk arra biztosan jó lesz, amire való.
Ezt aztán megaszondtam.
Írta 2004. november 02. - 10:18
Írta 2004. november 02. - 09:48
Írta 2004. november 02. - 00:57
Írta 2004. november 02. - 00:56
irigyellek a problémáért....
a hone engem is érdekelne!!
ár még nincs?valami osztrák boltba sem jött még meg?korán van még az uj cuccokhoz?
miben fog külömbözni a saint töl?
a hone engem is érdekelne!!
ár még nincs?valami osztrák boltba sem jött még meg?korán van még az uj cuccokhoz?
miben fog külömbözni a saint töl?