Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
az lehet...
csak shimanot nem vennék fogsorban. only fék meg hajtókar

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Általában a shimanónál gyakoribb mostanában a 32-es.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
szinte minden 9es sor 34essel végzõdik... de pl sram 9.0

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Tudom, csak újonnan gondoltam, mert tudod vannak bótok ahol néha nagy akciókat csapnak.Aztán ha tud vki ilyesmit arra gondoltam.Jah, meg nem olyan gyakori a 34-es.Viszont akkor még egy talán normálisabb kérdés a mestereknek.Így fényképrõl, sztetek mennyire van elkopva?

http://www.cdmax.fw.hu/

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
esetleg láttad már az apróban a keres rovatot? ;)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Nem tud valaki 11-34 fogszámú Shimano koszorút occsón?Mondjuk LX legyen legalább.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Magvettem a 14000es Deoret épp az utolsó pillanatban mert mikor a Nyugatinál jártunk akkor vettem észre hogy annyira kitágult a négyszögkúp az STX-RCben hogy a pedálnál másfél centit lengett ki a kar.Van rá fél év gari,ha nyáron tönkreteszem akkor ki lesz cserélve ha nem akkor meg utána úgyis bírja még.Ja és 68 kiló vagyok.Egysebességes bringám van úgyhogy a váltás tök mindegy.A hogy tojást hajtasz egy karba az mit jelent?A tartócsillag görbül vagy csak a tányér?
NO OFF,USE SEARCH

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Kfcm572e422xg Hajtómü Lx 175-22/32/44 /octalink,arany/ '03 13690

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

Hát 23000 a honlapon.De inkább a Deorek különbsége felé szeretném terelni a szót mert max 15000bõl szeretnék vásárolni és ebben az árkategóriában a Deore tûnik a legjobbnak(nekem mert csak 68 kiló vagyok és nem akarok Hussefeltet)

Az 510-es Deore nagyjából egy az egyben a régi LX hajtómû(csak ennél acél a középsõ tányér, az LX-nél alu) . Az ócsóó Tesco Deore-k (4xx széria) elsõsorban abban különböznek, hogy a nagy tányér ezeknél acél, és persze ebbõl adódóan nehezebbek is, illetve a préselt kialakításuk miatt nem váltanak olyan szépen. A 440-es pedig egy az egyben az alivio, csak más név alatt. Egyébként érdemes beruházni egy LX-be (572-es ebike-on 20e alatt van, vagy ott az akciós gold). Én sem vagyok egy nagydarab állat (67kg) és csak lightos CC-re használtam, de sikerült az 510-es Deore-ba tojást hajtanom 1-2000 km után.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Valószinûleg az olcsobb az shimsno italy:) Ha van még az arany lx akkor az tényleg 15000ft kb!
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Hát 23000 a honlapon.De inkább a Deorek különbsége felé szeretném terelni a szót mert max 15000bõl szeretnék vásárolni és ebben az árkategóriában a Deore tûnik a legjobbnak(nekem mert csak 68 kiló vagyok és nem akarok Hussefeltet)
NO OFF,USE SEARCH

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
15 körül van a zarany LX a Speedmetalban ha van még
tán jobb egy kicsit

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Igen-igen én is ide mentem elõször és mostmár tudom:A Zöld Pontban is 14000.Te tudsz valamit a különbségekrõl?
NO OFF,USE SEARCH

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás
Valakinek rontom a "bótját", de csak azért mert árakat is írtál. Look: http://www.ebike.hu/...jtomu/octalink/

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Hello!

Úgy alakult hogy ma délután veszek hajtókart.Shimano Deoret szeretnék Octalinkeset.Eddig még csak a Speedmetal árait néztem és ott van mindenféle évjáratú Deore kar.16300-tól egészen 20000ig.namost mi a különbség ezek között.A fekete 2000es japán 20000 míg a 2003mas a 16000es.
NO OFF,USE SEARCH

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az elsõváltót sajnos igen, a hátsót nem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Az egyel ezelõtti BikeMag-ben volt egy BMC gép ("urbán sztrítrészing"), amin 3-as országúti hajtómû van. Ha ilyenre át akarnám építeni a bringám, akkor a váltókat is le kéne országútira cserélni?

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Nincs a helyi bringaboltnak. Egyébként igen olyan kéne. Valami ideiglenes megoldás esetleg létezik?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hajtókart a monoblokkba rögzítõ? 1500 huf a pár fsa. aluból van, és gumitömítéses, feketére eloxálva.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Hello!

Szeretnék kérni egy nagy szivességet valakitõl. Szóval elvesztettem a truvativ hussefeltem rögzítõ csavarját, és fehérváron egyetlen egy darabot nem találtam. Ha valaki lenne olyan kedves és a felesleges csavarját elküldené nekem azt megköszönném. Privátba írjatok légyszi. Vagy ha esetleg tud valaki valami más megoldást (csavarboltba lehet-e egyáltalán ekkorát kapni) azt ossza meg velem. Elõre is köszönöm.