Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Amúgy az "érzem hogy elmozdul valami pici pattanás kiséretében" lehet attól a 36-os tányér legkívûl van(nem fekszik fel az alja a bakra, tehát csak a csavar tartja)és még mellé van alátétekkel meg hosszú csavarral rakva egy rockring?Arra gondoltam, esetleg az ilyen rögzítés nem tartja eléggé a tányért.Sajnos belülre nem lehetett tenni.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Igen, valószínûleg a kitakaritás a legjobb, csak nekem nem volt szerszám hozzá, emiatt meg smafu volt szerelõhöz menni..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
én kitakarítottam alaposan a menetet a vázban, meg a monoblokkon is, és elhallgatott.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Én az octás Lx-el voltam így.Lehet, hogy felaprítja a csapágy a koszt.Vagy fordítva.:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
vagy pedig megszokod.
Mondjuk én jártam már úgy, régen négyszögessel, hogy recsegett-ropogott aztán 2hét múlva semmi.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
ok nem rossz 5let
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
lehet hogy csak kosz ment a monoblokkház menetei közé
szedd ki, takarítsd le, zsírozd be, rakd vissza
el szokott múlni a recsegés, pattogás
Autist Team:)

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
negyszogtengelyes monoblokkot kõ vebnnem mert ami most van recseg ... sajnos a sarazast nem birta :(
milyet vegyek?
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

Thx az infokat, eddig nem mertem rafujni, de majd legkozelebb...

Fújjad csak nyugodtan, legfeljebb nem ér semmit :)

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

A spré jó szerintem de a gõzborotva helyett én inkább a sima folyóvizzel (mondjuk slagból) mosást, vagy vödörben öblítést javasolnám.

Thx az infokat, eddig nem mertem rafujni, de majd legkozelebb...

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Motorblokk-mosó sprét (Prevent és Motip) én is használok:
jó, és nem bántja a mûanyag/gumi alkatrészeket, DE a láncról a tömör dzsuvát nem szedi le, ahhoz tényleg be kell valamibe áztatni.
inkább az átlagos koszos-zsíros helyekre használom, és erõs vízsugárral kell lemosni, a "lötyi-lötyi" nem elég.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
SRAM 5.0: A tányérkák közti távtartók anyaga is eltér, asszem. Az 5.0 nehezebb. Nekem 7.0 van, és nem jött le róla semmi 300 km után... Nem is tûnik kopottnak, pedig hajtom sárban eleget.
Tisztítás: Vedd le a láncot, és áztasd be sima motorolajba. Kb. 20-30 perc alatt fellazítja a szmötyit. Utána száraz ronggyal áttörlöd, és akár már kész is lehet. Ha igazán tartós kenést akarsz, akkor befújod speckó lánc zsírral, és utána újra áttörlöd. És ha már egyszer levetted a láncot, a hátsó váltót is kipuccanthatod..
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
A spré jó szerintem de a gõzborotva helyett én inkább a sima folyóvizzel (mondjuk slagból) mosást, vagy vödörben öblítést javasolnám.
Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.

"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Meghajtastisztitas ugyben kerdeznek: motorblokklemoso spray hasonlo anyagank tunik mint a brigeciol, ezzel tisztithatom a lancot?

Ha kicsit feloldottam a szmotyit gozborotvaval lemosni rola a cuccost (az also reszen, hogy normal csapagyakba ne menjen a viz) mennyire jo neki? Vagy bemossa a lancszembe a homokot ez a modszer?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem tudja valaki Sram 5.0-as fogaskoszorúsor van 9 sebességesben?

Van 11-32 és 11-34 is (kb.5000-5500 Ft). Ugyanaz az alapanyaga, mint a 7.0 -nak csak más a felületkezelése, de a 7.0-ról lejön 300km alatt. Szóval az 5.0-nak jobb az ár/érték aránya.
Én is ilyet veszek.

A sebesség mindent megold.

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Nem tudja valaki Sram 5.0-as fogaskoszorúsor van 9 sebességesben?
Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.

"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

jó az acor, csak meg kell húzni :D :D

van fsa pawa pro 5 körül, talán jobb
de a drágább fsa egy kalap szar (volt nekem)

A kart vagy a monoblokkot, mert a monoblokkot én meg tudom úgy húzni, hogy meg se mozdul a tengely.

A sebesség mindent megold.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Mjani! Nem kerül többe a bordás tengely mint a jó minõségû négyszöges. Utóbbi ráadásul egyre ritkább!

Ride everywhere.

.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
kotyoghat, hivatalosan 5 mm-t a kar végénél nézve.. ez van

kíváncsi vagyok erre a truvára, még nem mentem vele sokat, azt is inkább városban, de ennyi idõ után a többi mind recsegett. lehet, nem hülyeség az az o ring.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ja, 1m-es erõkarral? mivel is? vízvezeték csõvel? :D:D

a rf evolve dh is egy kalap kaki. már kotyog es kezd hangoskodni. mondjuk volt hasznalva boven, de nem lehet tul oreg.