Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2005. június 15. - 15:04
én láttam öcsi (vágod) pedálját, és nem olyan vót mint a bóti, és tél is volt, gondolom nem sósavval locsolgatta
Írta 2005. június 15. - 15:03
minek essek neked, nem vagyok buzi...
van itt arra más
csak kijavítottam amit közzétettél, tévesen
és mivel sokszor volt róla szó, ezért lol
van itt arra más
csak kijavítottam amit közzétettél, tévesen
és mivel sokszor volt róla szó, ezért lol
Írta 2005. június 15. - 14:55
LOL
nem mondtam hogy elolvad, kicsi málna
azt mondtam hogy megeszi
csúnya lesz, belemar, mittudomén
essél nekem
nem mondtam hogy elolvad, kicsi málna
azt mondtam hogy megeszi
csúnya lesz, belemar, mittudomén
essél nekem
Írta 2005. június 15. - 14:54
magnézium pedált szépen el lehet felejteni mert megeszi a sólé télen
igen tudom a teló is magnéziumból van, de az le van festve!
most gondolkodtam, hogy azt irjam e, hogy lol, vagy magyarázzam el.
utóbbi: ez NEM tiszta magnézium, hanem egy ötvözet. mellesleg a pedál is le van festve és ugyanúgy lejön róla használattól a festék, mint a telóról (ami nekem cirka 7 évés, teli karcokkal és nem ette meg még semmi...)
még egy "apró" részlet: egész télen ezzel mentem, városban, hegyen, a legnagyobb hóesésben sem fanyalodtam bkvra, mindig, mindenhova bringával mentem és lévén egy bringám van, ezt a pedált használtam. ugyan olyan, mint újkorában...
el kéne felejteni ezt a "magnéziumtól elolvad a holében" dolgot...
Írta 2005. június 15. - 14:47
magnézium pedált szépen el lehet felejteni mert megeszi a sólé télen
Írta 2005. június 15. - 14:28
Írta 2005. június 15. - 14:16
thx mindenkinek
kaptam egy b+ egy sractol mert nem forgott aztan elmentem a csapgyboltba vettem gorgoket 7ft/db aron mekkora
kicsereltem zsiroztam es amen faszan megy es nem kerult sokba.
a regi pedalhoz is kaptam olyan csapagyat ami szetmált és azt mondtak a boltba ,hogy kínai csapágynak ez az átka... pedig rá van írva hogy japan...
boltban azt mondtak hogy ez az nem az van rairva hogy made in japan
eleg vicces.
ugyhogy a regi pedalomat tartalekba helyeztem mivel a b+ erzesre is joval konnyebb es szebben forog hala nekem
kerdes 11 gorgo volt benne de szemmel lathato volt mind a 2 oldalon hogy 1.5 gorgo meg siman beferne igy inkabb tettem be meg1t az nem baj ? illetve miert van az hogy ekkora hezag van benne?
Rugalmassag miatt?
kaptam egy b+ egy sractol mert nem forgott aztan elmentem a csapgyboltba vettem gorgoket 7ft/db aron mekkora
kicsereltem zsiroztam es amen faszan megy es nem kerult sokba.
a regi pedalhoz is kaptam olyan csapagyat ami szetmált és azt mondtak a boltba ,hogy kínai csapágynak ez az átka... pedig rá van írva hogy japan...
boltban azt mondtak hogy ez az nem az van rairva hogy made in japan
eleg vicces.
ugyhogy a regi pedalomat tartalekba helyeztem mivel a b+ erzesre is joval konnyebb es szebben forog hala nekem
kerdes 11 gorgo volt benne de szemmel lathato volt mind a 2 oldalon hogy 1.5 gorgo meg siman beferne igy inkabb tettem be meg1t az nem baj ? illetve miert van az hogy ekkora hezag van benne?
Rugalmassag miatt?
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. június 15. - 13:10
primo magnézium pedál, kónuszos, 7-8 e
könnyû, viszonylag olcsó, jól tart, esõben kicsit csúszósabb, de amugy teljesen jó
nincs rajta macskaszem tartó és jól néz ki
könnyû, viszonylag olcsó, jól tart, esõben kicsit csúszósabb, de amugy teljesen jó
nincs rajta macskaszem tartó és jól néz ki
Írta 2005. június 15. - 09:53
Írta 2005. június 15. - 09:53
Hajjaj, megint kezdem elnyúzni a meghajtásom, ugrik a lánc a nagytányéron...de nem szeretném a teljes rendszert kicserélni, ha nem muszáj - mit javasoltok? A láncnyúlásmérõ még jónak mutatja a láncot (az még a legkevesebb), de a fogaskoszorú nem az igazi. Lánctányérok vannak újak, de nem merem õket felrakni, a gyors elkopás veszélye miatt. Fogaskoszorú kopását meg lehet mérni valami objektív módszerrel?
ojjektív módszer az hogyha 1 éves akkor cseréled?
persze lánccal együtt
Írta 2005. június 15. - 09:52
http://pix.bikemag.h...010007.jpg.html
ha kinagyítod se látszik semmi de asszem más a két pedál ami 5be kerül, szal ez jó
ha kinagyítod se látszik semmi de asszem más a két pedál ami 5be kerül, szal ez jó
Írta 2005. június 15. - 09:50
Hajjaj, megint kezdem elnyúzni a meghajtásom, ugrik a lánc a nagytányéron...de nem szeretném a teljes rendszert kicserélni, ha nem muszáj - mit javasoltok? A láncnyúlásmérõ még jónak mutatja a láncot (az még a legkevesebb), de a fogaskoszorú nem az igazi. Lánctányérok vannak újak, de nem merem õket felrakni, a gyors elkopás veszélye miatt. Fogaskoszorú kopását meg lehet mérni valami objektív módszerrel?
Írta 2005. június 15. - 09:46
kisebb!
ha arra gondolsz,aminek olyan lépcsõs a széle - képet nemtok linkelni,mert rossz a cseke honlap,fotóm meg nincs róluk yó
a mono-n az a B+ van,a Geminin az "Author" és a medvetalp minden tekintetben brutálisabb.Illetve nem egészen,mert bár nagyobbak a pöckök,de nem olyan éles a szélük,szal nem tépi szét a cipõdet (teljesen:D )
amúgy nem is biztos,h elõny,ha nagyobb...én a B+ t yobb' szeressem
ha arra gondolsz,aminek olyan lépcsõs a széle - képet nemtok linkelni,mert rossz a cseke honlap,fotóm meg nincs róluk yó
a mono-n az a B+ van,a Geminin az "Author" és a medvetalp minden tekintetben brutálisabb.Illetve nem egészen,mert bár nagyobbak a pöckök,de nem olyan éles a szélük,szal nem tépi szét a cipõdet (teljesen:D )
amúgy nem is biztos,h elõny,ha nagyobb...én a B+ t yobb' szeressem
Írta 2005. június 15. - 09:40
nem sok pedál van ami b+ és platform és 5e
asszem 2:D na ebbõl a jobbikat válaszd.
bike+ sztem jobb mint a wellgo mert 2x akkora a felülete, és a pöckök is nagyobbak rajta
tart mint ezer
asszem 2:D na ebbõl a jobbikat válaszd.
bike+ sztem jobb mint a wellgo mert 2x akkora a felülete, és a pöckök is nagyobbak rajta
tart mint ezer
Írta 2005. június 15. - 09:31
semi CNC néven fut asszem
de a Wellgokkal is yó yársz
én Author felirattal vettem 1 nagyon finom darabot ~3e-ért a ZP-ben,tüskéket is adtak hozzá
de a Wellgokkal is yó yársz
én Author felirattal vettem 1 nagyon finom darabot ~3e-ért a ZP-ben,tüskéket is adtak hozzá
Írta 2005. június 15. - 09:29
nem tudod a nevet pontosan ? sok b+ pedal van
ez a BBB meg 18 e ft (kaptam ) iparis es megis kalap fos.
ez a BBB meg 18 e ft (kaptam ) iparis es megis kalap fos.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Írta 2005. június 15. - 09:10
Platform, vagy SPD?
Ha platform akkor az 5e forintos fekete b+ istenkirály. Nem cseréhetõ csapágyas, hanem ien olcsóféle bele van, de kapott hideget meleget és bírja. Meg még elég nagy is emellé.
Ha platform akkor az 5e forintos fekete b+ istenkirály. Nem cseréhetõ csapágyas, hanem ien olcsóféle bele van, de kapott hideget meleget és bírja. Meg még elég nagy is emellé.
Írta 2005. június 15. - 09:03
de 2 szemnel se... valto feszito rugo kompenzalja a hianyt.
(gepkocsiknal 99% ban nem vesznek ki szemet a hajtaslancbol.) A lancfesziton allitanak maximum.
Nah tegnap elugrottunk Egerbe meg vissza Miskolcrol szep tura ajanlom mindenkinek.Lass csodat a 118km utan a monoblokk felul jovo recseges elment sörért valoszinuleg en is felapritottam Jah ami az elozo bikkmakk ban volt reklamozva 18e BBB pedal ne vegye senki ,mert egyszer mar csapagycseresvolt tegnap meg Miskolc tablanal szétmált a csapágy így tengelyen jöttem a házig
tud valaki ajanlani egy jo pedalt ?
(gepkocsiknal 99% ban nem vesznek ki szemet a hajtaslancbol.) A lancfesziton allitanak maximum.
Nah tegnap elugrottunk Egerbe meg vissza Miskolcrol szep tura ajanlom mindenkinek.Lass csodat a 118km utan a monoblokk felul jovo recseges elment sörért valoszinuleg en is felapritottam Jah ami az elozo bikkmakk ban volt reklamozva 18e BBB pedal ne vegye senki ,mert egyszer mar csapagycseresvolt tegnap meg Miskolc tablanal szétmált a csapágy így tengelyen jöttem a házig
tud valaki ajanlani egy jo pedalt ?
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Írta 2005. június 14. - 18:56
Ne kunyerálj egyet, hanem kiveszel a sajátodból egy (azaz 1 ) darab láncszemet, és ott rakod össze ahol már van ilyen görgõ. Egy láncszem hiányával nem lesz eszrevehetõ különbség.
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 14. - 18:48
Na akkor holnap benézek zépébe, azt kunyerálik egyet. Thx!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.