Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
jeh, nekem is évek óta sram láncom van, de mindég mexopat, fõképp mikor meg kell találni ezt a gyorskütyüt a retkes láncon.
de amúgy télleg össze kell nyomni egy kicsit, aztán meg egymással szemben elcsúsztatni.
"Interperszonális relációban kollokválni" - Déri János

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
tapasztalatom, hogy ez elsõ néhány szétszedés-összerakás elég szenvedõs egy új lánc esetében, de utána valahogy "bekopik" a szem, és akkor már jóval könyebben megy...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
aha.. szóval oldalról is nyomni kell?
na, ma már nem olajozok, de holnap megprobáljuk..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
úgy kell hogy össze kell nyomni. meg közben össze fele kell nyomni a két lapot is oldalról. tudom, ez már szinte 3 kezes meló, de nekem mindig sikerült.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Sram lánccal kapcsolatban..
volt nekem régen egy sram láncom..
amig élt, csak kétszer kellett szétszednem. (nem most volt)
most újra sram van. újra patentszem.

MÉÉÉÉÉÉNEM tudom szétszedni?
valaki írja mán' le nekem a trükköt, esetleg egy rajz, fénykép vagy akármi... :(

looooser lama

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hö.
Ma vettem egy 7es kazit-zoggie vagy mi, 1500-é. CSak láncot akartam-sram pc 48- rakom fel ott helyben, szomorúan tapasztaltam, hogy a zempléni retek miatt megcsócsált lánc megette a 3 leggyakrabban használt fokozatot. Mivel nem volt hetes shimano/sram kazi per/pill. így muszáj voltam valamit gyógyítani..tiszta dekatlon vazze. kiváncsi vagyok, meddig birja, meglepõen jól nyomta ma a Lajosforrás-mátraháza-sárhegy gyöngyös etapot...

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
MG!

Az elõfeszító fekete szarból most azonnal vegyél még párat (490,- HUF). Fogyó eszköz... A kar meghúzása után kivenni nem lehet (a saját célszerszámával tuti nem), viszont simán kirázódik. :(
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Köszi az infókat.

Zolle: tegnap elõtt óta...

Ö gondoltam hogy kb ennyire kell meghúzni, me ha ettõl jobban megtépem akkor hülyén áll. A hosszabb csavar jó gondolat, szerzek majd. Azt az elõfeszitõ csavart meghúztam zéger fogúval mint az állat aztán rácsaptam ezt, szerintem jó lesz igy.
Köszi mégegyszer az infókat.
Aki eddig a sátor tetején lakott, annak a Sátoraljaújhely :D

"Amint az utolsó fát kivágtuk, az utolsó halat kifogtuk és az utolsó folyót is megmérgeztük, rájövünk majd, hogy a pénz nem ehetõ" - GREENPEACE :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egy hét alatt megszoktam a 175-rõl 170-re váltást. egy keskenyebb kormányt vagy egy másik nyeregpoziciót nehezebben szokok meg :)

MG: próbáld kicserélni a csavarokat hoszabbra, és tégy rá menetrögzitõt is, ne valami keményf*szut, hogy utána ne jöjjön le, de azért kell oda valami. amugy nagyjából jól lehet meghuzva, lényeg hogy soha ne huzd annyira, hogy összeérjen :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
MG egy mákos ember :)
két hétig kellett szoknom a 170-175-öt. 165- után egy ideig nem tekertem mert gépestül lopták el.

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
mióta van szénted?:)

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Nekem az LX05 kb. ugyanennyire áll szét, ha az elsõ pattanásig húzom.
No para... Mi baj történhet? Max. a lábadon marad a bal hajtókar... :)
Velem már volt ilyen, azóta húzom pattanásig...
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Haller!

Szerintetek ez eléggé megvan húzva?

http://moo.uw.hu/saint.jpg
Aki eddig a sátor tetején lakott, annak a Sátoraljaújhely :D

"Amint az utolsó fát kivágtuk, az utolsó halat kifogtuk és az utolsó folyót is megmérgeztük, rájövünk majd, hogy a pénz nem ehetõ" - GREENPEACE :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
az 5mm az terpeszben 1 centi
az még nem annyira gáz, de 175-rõl 165re az 2 centinyi ami azért tényleg sok

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én éreztem. Valahogy furcsa volt utána, de csak pár órát, hamar meg lehet szokni...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen erre én is emlékeztem tegnap hegyen hogy jobban lehet kanyarból kijönni vele mert hamarabb rá tudsz tekerni...

szóval eddig jó...

igazábol egy 180-160mm váltást lehetne csak megérezni,nem hiszem hogy az 5mm érzõdik

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nem feltétlen sziklára kell gondolni..
kanyarba bedölve és tekerve néha megsurolom a cipõorral a betont 175ös karral..
majd egyszer kiprobálom 170essel is.

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Háténnemtom, énse akarok vitatkozni, de szerintem a 170/175 a hajtókar beverése szempontjából olyan sokat nem játszik ... ha egy k*rva nagy szikla van, nem veszem észre és szarul áll a hajtókar, akkor úgy is bek*rom beléje

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
ne értsd félre, semmi baj nincs vele, ha te így szereted, akkor így jó! ...csak ilyen közönséges embernek a Föld nevû bolygóról, mint nekem, ez érdekesnek hat.
:D
"Interperszonális relációban kollokválni" - Déri János

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Mi a gond vele? pörgetõsen szoktam tekerni nem pedig nagymamistílusban. pedálcsapásszám nálam 120/sec körül van átlagban.

Ride everywhere.

.