Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

quarentine

quarentine

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
tehat aszongyatok1 hg fogas nem kompatibilis 1 srammal>?!

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Dt Onyx agyakról valami tapasztalat?Elõre kéne.

Zsol

Zsol

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Nem lehet külön racsni-dobot kapni..?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Másik agy?

az sok emberre ráférne :rolleyes:

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Másik agy?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
másik agy kell hozzá, de le tudod :D

quarentine

quarentine

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
ahoj, tok gagyi a kerdes de van egy shimano 7esfogsorom le akarom cserelni sram 8asra de a sram kulon fogaskerekekbol all, a shimano meg mintha egyben lenne hogy tom lecserelni?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
a mûanyagoshoz nem sok reményt fûznék, ha jól emléxem a csapágykosár a mûanyag csészére fekszik fel, szal NC, de télleg könnyü.
a másik bombproof téma az igéretesebb lehet
de én truvativot vennék, ahogy vettem is ;)

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
A b+??? Arról asszem kala írta feljebb, hogy nagyon könnyû, egyértelmûen ccre van.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nekemhasonló monos poblémám van méghozzá hogy a tegnely rövid...
kb eg yfél-fél centi ami hiányzik hogy teljesen végigérjen a karban a menet végéig...

de igen nehéz jó isises monot kapni
most b+ van tesztelésen eddig semmi baj nincs vele..
majd tavaszal ha még bírja kkor bevásárlok párat blõle...
bár kissé nehéz,tõkesulynak való...

van abbol egy muanag közepû alig pár grammos meg van egy full acél bombproof kivitel...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Asszem arra gondolok:) Amibõl általában cak a kart lehet megvenni és télleg baromi nehezek, mert cromo-k. 38ezer? Huh, hát szerintem inkább ilyet veszek mint holzfeller, már a név miatt is;)

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
a kar olyan 38körül volt ha jó emléxem. kicsivel nehezebb mint a holzfeller, de élettartam garis! a 65 kilóm alatt 240 út mellett csak nem adja meg magát. :)
A háromrészes alatt a bmx-tipusúra gondolsz? Azok baromi nehezek mivel acél a kar is.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Jaj csorog a nyálam amikor ilyen gyönyörû mestermûveket látok. Mennyibe került ez a hajtás kompletten joda? z RF karok is jóval drágábbak mint amennyit kellene fizetni érte? Az ilyen 3 részes egyedi DH karok, amik elég ritkák, azok nem érik meg jobban?

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
RF monohoz csak annyi hogy ígényes cucc, de töbszöröse az ára mint amenyit érne. Nekem a v10be a mérete miatt 128/73 kellett ilyen sajna /signature dh/, gyönyörûen fut, most lassan 2 év után kezdi megadni magát a csapágy.
http://pix.bikemag.h...000018.jpg.html
Bár vinnie kolléga 2darabot tett tönkre egymás után. Érthetetlen hogyan!?De gairs csere volt!!! Truvánál megnézem hogy kicserélik-e neked!!!!!
Érdemesebb FSA-t venni, de mivel ilyet sem kaptam itthon ilyen méretben ezért marad a Truva ami olcsó és ez is bír 1 évet biztos.Amellett az RF árából 5 ilyet kapok!!!

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Off:van tiszta,nem bozótos nekiguruló csak nem látszik szépen
NO OFF,USE SEARCH

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
no egen, monoblokkból (isis) nincs jó választás
acorból 2 jutott el a centis kotyogásig, kb úgy, hogy már éreztem, ha tekerek. fsa meg beállt, alig forgott 1 hónap után...
truvával mentem keveset (gigapipe go big vagy mi) és addig jó volt, bár nem forog szépen. de menet közben nem zavart igazán...

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Ez most off, de arra a dirtre hol kell rámenni? A bozótosban?

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Nem a vita miatt,vagy hogy esetleg nem mondok igazat,de itthon tényleg gond van a Truva Monoblokkokkal:a 2 csapágyas ISIS recseg is meg el van hajolva a tengelye,a 4 csapágyasnak ugyanezek a bajai,a másik 4 csapágyas meg csak recseg mint az állat.Az egyik azért haldoklik mert elég sokat kapott míg eddig eljutott vele Lacika:
http://img361.images...imgp12001bo.jpg
Jó kép:)

UI:tényleg holnap megyünk fel Pestre a hegyekbe 10kor érkezünk a Nyugatiba,nincs kedve valakinek velünk tartani?
NO OFF,USE SEARCH

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
én legtöbbször magamat szoktam megkérdezni
használom a kart meg a monot már 2002 óta folyamatosan,mindenféle körülmények között,ugrálni is akár? (nem rendeltetésszerû használat,Prodigy XC és SRX)
igen
és gond nélkül bírja
igen
drágább annyival,h a minõséget ne érje meg megfizetni?
nem
szubjektív szempont volt,tény,de a kar ráadásul bombayól néz ki:D

ha yössz be hozzál Firexet!:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
kala: RF-rõl kérdezd a 2 V10-es egyedet:-D
h mekkora egy lol és hogy miért is nem éri meg megintcsak a név miatt kialakúlt kb 250%-os árnövekedést
de aki ilyet akar, soksikert!