hát konkrétan egy polar-xbe kéne, mert olvastam hogy a hg-30-as elég nehéz és érdemes lecserélni egy országuti sortra.ha kicsit bõvebben is kifejtenéd, mégis mire vagy pontosan kiváncsi....amúgy meg mondjuk 11-23 dura-ace...tessék +felel
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2005. August 29. - 20:38
Posted 2005. August 29. - 12:34
nekem 70es shimano van, ami nemtom mi, de 11-28 pici sündisznó
Posted 2005. August 29. - 12:32
én sram 5öst fogok most épp venni országúti áttétellel...
azaz ninc sbenne EEEKKKORRRAAA 32-es és 30as lánckerék...
mondjuk merevgépre pont felesleges ezeket kihagyni.
azaz ninc sbenne EEEKKKORRRAAA 32-es és 30as lánckerék...
mondjuk merevgépre pont felesleges ezeket kihagyni.
Posted 2005. August 29. - 12:20
ha kicsit bõvebben is kifejtenéd, mégis mire vagy pontosan kiváncsi....amúgy meg mondjuk 11-23 dura-ace...tessék +felelmilyen országúti sort lenne ideális?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 29. - 12:14
Hmm azt hogy lehet nem észre venni? Ez kb olyan mintha, letörne a kormányod egyik fele, és nem vennéd észre
Mondjuk ha épp a seggedet vakarod, simán elsiklasz az ilyen apróságok felett...
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
Posted 2005. August 29. - 09:43
Posted 2005. August 28. - 10:13
Hmm azt hogy lehet nem észre venni? Ez kb olyan mintha, letörne a kormányod egyik fele, és nem vennéd észre
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Posted 2005. August 28. - 00:24
Hi,
Gondoltam belefer a meghajtas topic-ba:
ma volt Saalbach maraton, es 1 csoka a bal oldali Isis-es hajtokarjat elvesztette. Es nem vette eszre 1böl, rohant vissza keresni.
Gondoltam belefer a meghajtas topic-ba:
ma volt Saalbach maraton, es 1 csoka a bal oldali Isis-es hajtokarjat elvesztette. Es nem vette eszre 1böl, rohant vissza keresni.
Marci
Posted 2005. August 26. - 20:39
jah vegulis, meg szombaton eljottem erte. Igen konnyu lett a taliga vele, alurol verdesi a 17,5 kilot
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Posted 2005. August 26. - 20:08
vagy ragasztópisztoly, esetleg, aztán többet nem lesz vele gondod
najó, csak rossz vicc volt
jah kis menetrögzítõ segíthet
off
a rugót sikerült megoldani?
on
najó, csak rossz vicc volt
jah kis menetrögzítõ segíthet
off
a rugót sikerült megoldani?
on
Posted 2005. August 26. - 20:04
nah majd megprobalom menetrogzitovel osszerakni. igaz mar kiprobalni nem lesz ra eselyem
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
wannabe...
wannabe...
Posted 2005. August 26. - 20:02
hát szertem ilyen gyorsan nem megy szét a menet
mondjuk a lazulás furcsa
nekem nem recsegett sokat, eladtam, most meg istentelen hangja van, de lazulni esze ágában sincs... érdekes
mondjuk a lazulás furcsa
nekem nem recsegett sokat, eladtam, most meg istentelen hangja van, de lazulni esze ágában sincs... érdekes
Posted 2005. August 26. - 19:43
de minket cucc nincs ... szamolok...2 honapos...foleg a vaz...ez kicsit durvan hangzik...ilyen konnyen elnyalodna?
Akkor viszont lehet bele uj menetet is marni ha nagy a gaz nem?
Akkor viszont lehet bele uj menetet is marni ha nagy a gaz nem?
wannabe...
wannabe...
Posted 2005. August 26. - 19:41
Vagy a menet van elnyalódva kicsit, vagy a monoblokkház megnyúlva. Ez utóbbi értelemszerûen kellemetlenebb.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. August 26. - 19:23
az hogy lehet hogy a kozepcsapagy halalra megvan tepve (gumis oldal) es ugy dont hogy akkor elkezd kitekeredni es kb 4-5 menetnyit kitekeredik majd elkezd recsegni? ez gigapipe betegseg lenne?
nyah majd jol kiszedem es telenyomom menetrogzitovel... :S
nyah majd jol kiszedem es telenyomom menetrogzitovel... :S
wannabe...
wannabe...
Posted 2005. August 25. - 10:03
7200????? Anyjukat... Láttam a napokban valamelyik újságban valami más márkát 3xxx-ét. Szerintem BikkMakk. Nézz utána.
Posted 2005. August 23. - 23:33
Posted 2005. August 23. - 22:03
jol van na, mostmar 7200 a parktool es hajtokarleszedom sincs meg, ez meg igy nem atomolcso...
egyebkent ha a regi 7es altus hajtomure felrakom a 8as lancot 10-20 km erejeig amig lecserelik aztis 8 ra szetviszi a lancot? mongyuk nem tolnam neki nyilvan, csak a szelesebb fogak szetpattintyak e a vekonyabb szemeket?
egyebkent ha a regi 7es altus hajtomure felrakom a 8as lancot 10-20 km erejeig amig lecserelik aztis 8 ra szetviszi a lancot? mongyuk nem tolnam neki nyilvan, csak a szelesebb fogak szetpattintyak e a vekonyabb szemeket?
Posted 2005. August 23. - 12:55
Atomdrága....
Veszel egy LX05 hajtómûvet, és nem fussa már egy szerszámra hozzá? Pedig jól fog az még jönni. 3500,- Ft volt az enyém, ha jól emlékszem:
http://www.parktool....ols/BBT_9.shtml
Jól jön, ha van egy ilyened.
Veszel egy LX05 hajtómûvet, és nem fussa már egy szerszámra hozzá? Pedig jól fog az még jönni. 3500,- Ft volt az enyém, ha jól emlékszem:
http://www.parktool....ols/BBT_9.shtml
Jól jön, ha van egy ilyened.
Posted 2005. August 23. - 12:31
ja neztem hozza szerszamot de atomdraga uh inkabb leviszem speedwaybe aztan remenykedem h nem lesz vele semmi gond... kosz szepen a valaszokat