Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Szuper, akkor még azt mondjátok meg, hogy milyen monoblokkot vegyek ami jobban bírja az ütést-vágást mint ez a truva gigapipe, mert jobban megvizsgáltam és lehet kuka lesz, de azért még szervíz hátra van.

Viszont újat nagyon nem akarok még venni, kérdés az, hogy ha nem lehet meghúzni, hanem cserélni kell, akkor ezzel a kicsi kotyogással adhatok az arcára azzal a nyugalommal, hogy csak a monoblokk megy tönkre (jobban), vagy felejtõs a dolog és szétcseszek még mást is így.

thx

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
xc felhasználásnál normál esetben mennyi km-t bírnak elvileg egy iparis agy csapágyai? (sram 9.0)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
pedig de:-D
vékony anyag, könyebb, hamarabb lefittyed
a team-ok jönnek (sllt) M15-el, a gigapipe DH pedig M12...:-)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
zolle: egy ideje minden truvativ gigapipe 15-ös menettel jön, nem attól lesz cc-s valami, hogy mekkora üreg van a tengelyben.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
CéCó:D:D:D

nekem a CéCós gigapipe van, amiben nem akkora a menet, hanem 2vel nagyobb
és azon kívül hogy vmi idióta felcserélte a két oldalát, semmi baj nem volt vele
a minap megijedtem, olyan hangja volt vminek mintha egy dohos ajtót nyitogatnának
de végülis csak a láncterelõ volt az

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Bazi jo a truva mono. Nekem ket honapot se birt ki recseges-ropogas es kotyogas nelkul. Pedig nem ugraltam, nem szadiztam es CeCo bringas vagyok ugye. Szal nekem tobbet nem lesz truva az mar fix.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

viszont
szakszerûen nem szakszerûen, szervízekben illetve nagykerekben úgy van megkülönböztetve, hogy nem bal meg jobb hajtókar, hanem van a hajtókar(a bal, csak a rúd) illetve van a hajtómû, az pedig a jobb, a tányérokkal

na de a monoblokkon elõbb a fix oldalt kell mindig megtépni, utána jöhet a leszedhetõcsésze.

bocs,igen,erre gondoltam
és így nézve a hajtómûoldali (ami a fix)
van olyan mono is,amin mindkettõ leszedhetõ,de akkor is ugyanígy kell

amúgy yó a Truva mono:)

CSAK VALAKI VEGYE MÁR MEG AZ ENYÉM!!!!:D

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

truva monoblokkhoz egy kuka kell.

de gondolom fém kuka, mert a mûanyag eltörik,

biztos úgy gondoltad, hogy a kuka - természetesen kicsi átmérõvel rendelkezzen - peremét valahogy oda illesztem a monoblokk valamiéhez és az illeszkedik benne, így meg tudom húzni. gondolom az is lényeges szempont, hogy a kuka pereme hogy van kialakítva, valószínû, ha kerekített akkor azt még elõbb ki kell fordítsam, hogy legyen éle ami kapaszkodni tud a meghúzandó dolog profiljába. Sõt talán kalapáccsal igazítani kell a kuka peremén majd.

ugye így gondoltad?

végül, ha felb*ssza az agyam, nem kell elmásznom a kukáig, hogy ki tudjam dobni a monoblokkot, máramennyiben a kuka szélével kitudtam tekerni.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
szerintem meg jó az
meg kell kínálni jó sok teflonszalaggal, és akkor nem recseg, nem ropog, nem megy be a kosz és nem lazul ki
Autist Team:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
truva monoblokkhoz egy kuka kell.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
truva monoblokkhoz truva szerszám kell.
a hajtókarhoz megy egy 8-as imbusz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Jaaj, meg tudom, hogy nem szép dolog a kucig-labor, de nem tudom, hogy eltudok e jutni egyáltalán kerékpár szervíz közelébe, viszont a vasat szeretném használni, de ilyen laza hajtómûvel nem egészséges, szóval nincs valami trükk amivel (lehet hiú ábránd) meg tudom otthon húzni anélkül, hogy szét kontárkodnám?

köfi

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
köszönöm, akkor valószínûleg csak utánna húzás kell, mivel gyárilag ez van a bringában, az pedig csak néhány hónapos, gondolom megérett az utánhúzás

köszönet

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
mind2 csésze lejön amúgy :)
tudom mivel nekem fordítva volt a kettõ a monoblokkon
szopás is volt vele rendesen

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
viszont
szakszerûen nem szakszerûen, szervízekben illetve nagykerekben úgy van megkülönböztetve, hogy nem bal meg jobb hajtókar, hanem van a hajtókar(a bal, csak a rúd) illetve van a hajtómû, az pedig a jobb, a tányérokkal

na de a monoblokkon elõbb a fix oldalt kell mindig megtépni, utána jöhet a leszedhetõcsésze.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
mindkétoldalt van hajtókar

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Üdvölet!

Segítség kellene nekem, remélem jó helyen vagyok, visszaolvasni abszolulte nincs idõm az információ viszont kellene, szóval bocs.

A gond ezzel van: Truvativ ISIS Gigapipe monoblokk van a verdában ha minden igaz,

tegnap észrevettem, hogy kotyog, mozog, holtjátéka van a hajtókarok síkjában kimozdul jobb - bal irányban kicsit, de érezhetõen (kézzel mozgatva).

a legnagyobb gond, hogy ugye nem ismerem a témát, szóval mi a teendõ?

- kuka,
- hajtókar leszed, valami meghúz, /szervíz által/

Segítséget köszönöm,

hasonló problémánál nekem az volt a gond,h nem volt elég erõsen ráhúzva a mono a vázban
elsõnek hajtókaroldalit kell bitang erõsen behajtani

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
a hajtókar rá van húzva az alu gyûrûkre?

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Üdvölet!

Segítség kellene nekem, remélem jó helyen vagyok, visszaolvasni abszolulte nincs idõm az információ viszont kellene, szóval bocs.

A gond ezzel van: Truvativ ISIS Gigapipe monoblokk van a verdában ha minden igaz,

tegnap észrevettem, hogy kotyog, mozog, holtjátéka van a hajtókarok síkjában kimozdul jobb - bal irányban kicsit, de érezhetõen (kézzel mozgatva).

a legnagyobb gond, hogy ugye nem ismerem a témát, szóval mi a teendõ?

- kuka,
- hajtókar leszed, valami meghúz, /szervíz által/

Segítséget köszönöm,

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ez igaz, sh!mano 105 vagy felette keress fogaskeréksort. 11-23, 11-21, 11-22, mittudomén mi van még belõle. egyfelõl a kisebb lánctányérok kisebb súlyt jelentenek, másfelõl a deore nem tartóbakos, és a tartóbakos országutik pluszba könyebbek.