Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2005. szeptember 08. - 21:13
asszeretném kérdezni a truvativ hussefelt rockring es?
hogy fellehet e rakni rá az acor láncterelõt
nem kérdeztem semmit
csak hogy ezt nem lehet megoldani vhogy hogy rajta maradjon?
hogy fellehet e rakni rá az acor láncterelõt
nem kérdeztem semmit
csak hogy ezt nem lehet megoldani vhogy hogy rajta maradjon?
Írta 2005. szeptember 08. - 18:15
speedmetalban volt tavasszal:D
de biztos tudnak hozni a nagykerbõl is
menj be a speedwaybe, és kérdezz rá
de biztos tudnak hozni a nagykerbõl is
menj be a speedwaybe, és kérdezz rá
Autist Team:)
Írta 2005. szeptember 08. - 18:13
Azt gondoltam, hogy ott kéne keresni, de eddig sehol nemtaláltam a sok fonal között, pedig a rõfösnél is megnéztem. Bolt név? ahol tutira van?
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2005. szeptember 08. - 18:03
inász: lehet, sõt 9-et is. a lánc leesését hivatott igazából megakadályozni extrém körülmények között. bõvebben a láncterelõk topikban, de ha gondolod tedd fel még egy pár helyen ugyanazt a kérdést
07aszp: mo-n csak és kimondottan fonal és gombolyag boltokban árusítják súlyadatok egész meglepõ módon: www.truvativ.com
07aszp: mo-n csak és kimondottan fonal és gombolyag boltokban árusítják súlyadatok egész meglepõ módon: www.truvativ.com
Írta 2005. szeptember 08. - 17:52
Hello!
Megtudnátok mondani, hogy hol lehet Magyarországon Truvativ Hussefelt Triple-t kapni?
esetleg holzi triple?
ha tudtok akkor súly adatokat is írhatnátok. köszi!
Megtudnátok mondani, hogy hol lehet Magyarországon Truvativ Hussefelt Triple-t kapni?
esetleg holzi triple?
ha tudtok akkor súly adatokat is írhatnátok. köszi!
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2005. szeptember 08. - 17:43
nemtudom hogy ez ide való e asse tom hova való. sok negatívat kevés pozitivat hallotam a láncterelökröl azt szeretném tudni hogy lehet vele váltani mind a 8 sebbeséget vagy csak párat lehet vele használni? jah és érdemes e ha csak arra kell hogy ne csapja szét a lánc villám ??? vagy még mi másra való?
Írta 2005. szeptember 07. - 12:15
Nekem is valami ilyesmi dereng elõ a múlt homályából... Meg hogy mondottam volt a srácnak, hogy írja meg a befoglaló méreteit a csapágynak, én meg megmondom, hogy van-e ilyen SKF-ben, ha igen melyik boltunkban, és mennyiért. De aztán nem jelentkezett. Biztosan nincs tolómérõje.
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. szeptember 07. - 12:03
nekem valami xtr mono rémlik..abban sem cserés?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. szeptember 07. - 11:59
Lámának néznének ha egy komplett bicajt szeretnék venni, és (elsõ)lánctányérok nélkül kérném? (rockguard) mert truvativ hussefelt dh hajtókar van benne. mert nem szeretnék elsõ váltót.
(ezt most biztos nem értette meg senki)
Normális boltban nem. De az a legegyszerûbb, ha megkérdezed!
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
Írta 2005. szeptember 06. - 22:56
agyba keresett vki, nem?
õõ nemtom milyen topik
de, amercian classic
(monoblokk nem megbontható sajna:-()
õõ nemtom milyen topik
de, amercian classic
(monoblokk nem megbontható sajna:-()
Írta 2005. szeptember 06. - 20:22
ki keresett csapágyat monoblokkba?
beszélgettem egy csapágyas kollegával, és megmondta, miért nem található saz skf katalógusban az a szám: kicsit más számmal, de létezik skf-ben is.
beszélgettem egy csapágyas kollegával, és megmondta, miért nem található saz skf katalógusban az a szám: kicsit más számmal, de létezik skf-ben is.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. szeptember 06. - 19:54
Lámának néznének ha egy komplett bicajt szeretnék venni, és (elsõ)lánctányérok nélkül kérném? (rockguard) mert truvativ hussefelt dh hajtókar van benne. mert nem szeretnék elsõ váltót.
Írta 2005. szeptember 04. - 20:24
Írta 2005. szeptember 04. - 17:01
Írta 2005. szeptember 04. - 16:58
Nemtudjátok hogy a streeeet es "single speed" re csinált bicok hajtókar nál mért recseg csattognak ropognak meg ienek ismerösöknél hallani;)(mtb)
Írta 2005. szeptember 04. - 13:31
de igen
nekem tökéletes.
és még nagyon sokaknak
csak páran sírnak amiatt mert recseg, de az nem a monoblokk hibája, hiszen rengeteg embernek hibátlan.....
nekem tökéletes.
és még nagyon sokaknak
csak páran sírnak amiatt mert recseg, de az nem a monoblokk hibája, hiszen rengeteg embernek hibátlan.....
vendég_nhunor_*
Írta 2005. szeptember 04. - 13:29
Írta 2005. szeptember 04. - 13:28
nem benne, hanem a monoblokk és a monoblokkház között
ergó retkes vázba betett monoblokk, vagy simán csak már közben ment be oda a mocsok.
miért van az, hogy ez nekem kb a 4.ik monoblokkom, gigapipe, és még egyik sem recsegett?!
nem azért lett cserélve, mert tönkrement, hanem mert másik bicó, abban is kaptam egy újat, így idõvel visszaadtam a régit a gazdájának, stb stb!
ergó retkes vázba betett monoblokk, vagy simán csak már közben ment be oda a mocsok.
miért van az, hogy ez nekem kb a 4.ik monoblokkom, gigapipe, és még egyik sem recsegett?!
nem azért lett cserélve, mert tönkrement, hanem mert másik bicó, abban is kaptam egy újat, így idõvel visszaadtam a régit a gazdájának, stb stb!
vendég_nhunor_*
Írta 2005. szeptember 04. - 13:24
Milyen monoblokkot ajánlotok a Truva Hussefelt DH-hoz? (gondolom sokan ezt használjátok)
A gigapipe dh-ról azt olvastam hogy hamar elkezd nyikorogni, recsegni...
Vagy ez csak kosz benne?...
A gigapipe dh-ról azt olvastam hogy hamar elkezd nyikorogni, recsegni...
Vagy ez csak kosz benne?...
Írta 2005. szeptember 03. - 16:35
Igen. De ha a kepek alapjan belegondolsz, akkor lathatod, hogy viszonylag erosnek kene ahhoz lenni, hogy mondjuk egy octalinkes tengelyre egy negyszoges hajtokart felrakj. Man ha erted a celzast. Hollowtech II powa :-)
És amilyen a hajtókar csak olyan lehet a monoblokk is, ugye?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak