Ez így ebben a formában nem igaz...a haszna az ebike-nak jó...a boltnak még jobb...hogy midneki tölük vegyen mindent, így kisebb haszon, de sokkal többször kicsi.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2005. October 03. - 21:30
Posted 2005. October 03. - 21:29
Az igazság az, hogy ha elolvasod figyelmesen,akkor láthatod, hogy általánosságot írtam...a neten...ez nem egyenlõ a bikkmakk fórummal...a fotós fórumokon, a számítógépesen, meg az autósokon is ez megy...bocs h élek, ésh érdeklõdtem, egybarommal kevesebb lesz a forumon.Viszlát uraim
Ha magadra veszed....no comment
Posted 2005. October 03. - 21:27
az ebike egy bolt
vagyis egy bolt telefonos kirendeltsége.
semmi több!
azért oclsó hogy a boltokkal szemben meg tudjanak élni
vagyis ne.
hogy midneki tölük vegyen mindent, így kisebb haszon, de sokkal többször kicsi.
vagyis egy bolt telefonos kirendeltsége.
semmi több!
azért oclsó hogy a boltokkal szemben meg tudjanak élni
vagyis ne.
hogy midneki tölük vegyen mindent, így kisebb haszon, de sokkal többször kicsi.
Posted 2005. October 03. - 21:27
Sajna pedig a jövõ a netes boltoké...az emberek nagy része elgépiesedett...a csomó barom itt kérdezi a neten, hogy mennyi ez, meg az, és ha nem talál a neten, akkor az tuti nincsen....
Persze mikor garis baj van a kintrõl egyéb helyrõl rendelt cuccal, akkor meg futás az elsõ BOLT-ba, hogy oldja meg...
Szánalmas, de napi szinten találkozom ezzel...
bocs h élek, ésh érdeklõdtem, egybarommal kevesebb lesz a forumon.Viszlát uraim
Posted 2005. October 03. - 21:26
[quote name='zé rider']és te is tehetnéd ezt
felhívod holnap a nagykert, megkérded van e, ha van akkor bolt fog tudni hozni neked..
ebike ezért az 1 db-ért nem fog menni nagykerbe.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ha nem ismered a céget...ne alkoss véleményt!
felhívod holnap a nagykert, megkérded van e, ha van akkor bolt fog tudni hozni neked..
[/QUOTE]
Ha nem ismered a céget...ne alkoss véleményt!
Posted 2005. October 03. - 21:25
Sajna pedig a jövõ a netes boltoké...az emberek nagy része elgépiesedett...a csomó barom itt kérdezi a neten, hogy mennyi ez, meg az, és ha nem talál a neten, akkor az tuti nincsen....
Persze mikor garis baj van a kintrõl egyéb helyrõl rendelt cuccal, akkor meg futás az elsõ BOLT-ba, hogy oldja meg...
Posted 2005. October 03. - 21:16
közelse minden olcsóbb náluk, maradjunk ennyiben
akkor kérnék tõletek tanácsot h , ha gyõrben nem találnék olcsó boltot akkor honnan rendeljemmeg?<<<ez már nagyon off??
Posted 2005. October 03. - 21:14
közelse minden olcsóbb náluk, maradjunk ennyiben
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. October 03. - 21:13
és te is tehetnéd ezt
me ez az ebike egyébként mi a fene?Hogy olyan olcsó náluk minden?Szal akko inkább mondjam vissza a rendelésemet az ebikenál és keressek egy normális bicikli boltot?
me ez az ebike egyébként mi a fene?Hogy olyan olcsó náluk minden?Szal akko inkább mondjam vissza a rendelésemet az ebikenál és keressek egy normális bicikli boltot?
Posted 2005. October 03. - 21:09
yapp
ahol valamit nem hoznak meg vagy flegmák, ne menj többet oda, és a haverjaidat se engedd odamenni
ilyen egyszerü.
keress vmi kis boltot, ahol törõdnek az emberrel.... (nekem 2 kedvenc boltom van. minda2 viszonylag kicsi, de törõdnek pont ezért a vevõkkel... és olyan még nem volt hogy nem. rögtön telefon akár a nagykernek)
és te is tehetnéd ezt
ebike ezért az 1 db-ért nem fog menni nagykerbe.
ahol valamit nem hoznak meg vagy flegmák, ne menj többet oda, és a haverjaidat se engedd odamenni
ilyen egyszerü.
keress vmi kis boltot, ahol törõdnek az emberrel.... (nekem 2 kedvenc boltom van. minda2 viszonylag kicsi, de törõdnek pont ezért a vevõkkel... és olyan még nem volt hogy nem. rögtön telefon akár a nagykernek)
és te is tehetnéd ezt
ebike ezért az 1 db-ért nem fog menni nagykerbe.
Posted 2005. October 03. - 21:09
a teljse igazság az h az eladó szerelõ srác igen jó spanom , szal nem õ miatta nem lesz hanem csak fõnöke miatt aki az árubeszerzést bonyolítja:(A srác mondta h máshol sem kapnámmeg olcsóbbér, legalább is õ ugy tudja, és ingyen fel si szerelné nekem
Posted 2005. October 03. - 21:06
és boltba járj:P
ahol törõdnek is a vevõvel.
és ha valamelyikben nem törödnek veled, menj a másikba.
fogyasztói társadalom.
az eladó van a vevõért...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Posted 2005. October 03. - 21:05
Posted 2005. October 03. - 21:04
cseke most/vagy még nem jött meg
szal van még truva
de én boltban vásárolnék inkább.
ott olcsóbb.
és még lehet is van.
boltból rendeltem elõször de nem hoztak, és szarnak is rá, és gondoltam akkor megrendelem ebikeról, aszittem h az a legolcsóbb?!Tévedtem????
Posted 2005. October 03. - 21:03
az nem valami ezer éves országúti vagy milyen?
duálra és ilyenekre váltót vegyél ha nem probléma
az ilyen rx100-asat meg be a vitrinbe
olcsó és jó:
rövidkanalas SORA pl.
duálra és ilyenekre váltót vegyél ha nem probléma
az ilyen rx100-asat meg be a vitrinbe
olcsó és jó:
rövidkanalas SORA pl.
Posted 2005. October 03. - 21:02
simano rx100 mennyire komoly váltó?
érdemes erre költeni, vagy ruházzak be egy komolyabb váltóra?
érdemes erre költeni, vagy ruházzak be egy komolyabb váltóra?
Posted 2005. October 03. - 20:59
cseke most/vagy még nem jött meg
szal van még truva
de én boltban vásárolnék inkább.
ott olcsóbb.
és még lehet is van.
Posted 2005. October 03. - 20:51
Posted 2005. October 03. - 20:28
Noh megrendeltem a truva hussefelt rockguardomat:D, csak nem volt nekik raktáron:(Nem tudja vki h mennyi idõ mire beszerzik?jah ebikeról van szó
Posted 2005. October 03. - 20:12
Attól, hogy szarul van beállítva a váltó miért kéne egy nyomásra kettõt mutatnia? Szerintem a váltókarban van valami gubanc...
Eladnék egy komplett 21-es Alivio hajtásláncot egy pár ajándék kerékkel 15-ért... meg egy RST Capa CL-t 8-ért.