Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Írta 2005. október 06. - 16:44
vendég_nhunor_*
Írta 2005. október 06. - 16:42
Na most akkor melyik a jobb egy merevvázba? 113 v. 118? 118 -at a 3 tányérosnál szoktak használni?
Írta 2005. október 05. - 08:33
Nem mindenki lakhat Budapesten vagy nagyvárosban, ahol van "élõ" bolt. Nekem pl. 80km-t kell utaznom, hogy belépjek egy bringás üzletbe... ráadásul nem is a legolcsóbba.
Egy példa: Deore váltót akartam venni... az említett live boltban megvehettem volna 11-ért, az eBIKE-on 7-ért. A live bolt meglátogatása jó esetben is több 2 ezer forintnál... az e bolt 1100Ft-ért házhoz hozza a GLS-sel (bár, ha 40000 felett vásárolok, akkor meg ingyen).
Ezzel nem azt mondom, hogy mindent és csak az eBIKE-on... de érdemes mérlegelni fõleg a vidékieknek... és fõleg olyan termék esetében, amit jól ismerünk, amiben nem igazán csalódhatunk (pl. DEORE váltó).
Írta 2005. október 05. - 08:19
szantocsa: szerinted nem lehet egy váltót úgy beállítani, hogy a kar szerint már a legkisebb keréken van hátul, valójában pedig egyel fentebb?
Írta 2005. október 04. - 22:48
vendég_nhunor_*
Írta 2005. október 04. - 19:40
2) azért a szerszám se semmi... letört egy "fog" a többi meg elgörbült- a mûanyagon!!
Írta 2005. október 04. - 19:28
Talán ott kellett volna kezdeni...
de próbáld meg egy kicsit ráhúzni..
szerintem inkább szervíz most.
menteni a menthetõt
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 04. - 19:26
Talán ott kellett volna kezdeni...Ha elviszem szervízbe ott tudnak még kezdeni vele vmit?
de próbáld meg egy kicsit ráhúzni..azt mindig könnyebb, és utánna kijön...olyan szerszámmal próbáld meg, mint a bbb, mert abban van egy csavar, amit a tengelybe bele tudsz csavarni, és akjkor nem fordul ki...ha más nincs,akkor jön az áztatás..
vendég_nhunor_*
Írta 2005. október 04. - 19:14
Mit lehet csinálni, ha egy négyszögtengelyes monoblokk beragadt... Az egiyk oldalát le tudtam szedni, de a másik beragadt, s sikerült egy kissé ledarálno ma menetét... :cry:
Mit tudok csinálni? Vhogy ki tom operálni a vázból? Már eleve szar, ugyhogy dobnám ki a kukába... de nemtom kiszedni...
Ha elviszem szervízbe ott tudnak még kezdeni vele vmit?
thhhx
Írta 2005. október 04. - 14:43
Írta 2005. október 04. - 12:31
jaa, meg még vasárnap van a faktor, de oda nem megyek.. a probike meg idáig nagyon magasan volt..
Írta 2005. október 04. - 11:39
Írta 2005. október 04. - 11:35
hát ez az " a boltos is ember".....amúgy pld probike szombat vasárnap is egész nap (legalábbis szezonban).....jó csak a boltok 90 százaléka úgy van nyitva, hogy az emberek akkor épp dolgoznak...azért (is) jó a Vizdi, mert õk sokáig nyitva vannak...
tehát nekem sokkal egyszerûbb netrõl rendelni, mert ha valamit akarok, akkor nem kell munka után sprintelnem, hogy zárás elõtt pár percel még foglalkozzanak velem. hétévgén meg mire összeszedem magam, már be is zárnak.., vasárnap meg pangás...tudom, hogy a boltosok is emberek, csak szerintem fura a nyitvatartási rend
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 04. - 10:17
jó csak a boltok 90 százaléka úgy van nyitva, hogy az emberek akkor épp dolgoznak...azért (is) jó a Vizdi, mert õk sokáig nyitva vannak...Sajna pedig a jövõ a netes boltoké...az emberek nagy része elgépiesedett...a csomó barom itt kérdezi a neten, hogy mennyi ez, meg az, és ha nem talál a neten, akkor az tuti nincsen....
Persze mikor garis baj van a kintrõl egyéb helyrõl rendelt cuccal, akkor meg futás az elsõ BOLT-ba, hogy oldja meg...
Szánalmas, de napi szinten találkozom ezzel...
tehát nekem sokkal egyszerûbb netrõl rendelni, mert ha valamit akarok, akkor nem kell munka után sprintelnem, hogy zárás elõtt pár percel még foglalkozzanak velem. hétévgén meg mire összeszedem magam, már be is zárnak.., vasárnap meg pangás...tudom, hogy a boltosok is emberek, csak szerintem fura a nyitvatartási rend
Írta 2005. október 04. - 09:19
Írta 2005. október 04. - 09:02
me ez az ebike egyébként mi a fene?Hogy olyan olcsó náluk minden?Szal akko inkább mondjam vissza a rendelésemet az ebikenál és keressek egy normális bicikli boltot?
ebike=RideBike, csak hasonlítsátok össze a két honlapot, pl. a telókat...
Írta 2005. október 04. - 08:43
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. október 03. - 21:40
Ez így ebben a formában nem igaz...a haszna az ebike-nak jó...a boltnak még jobb...
tudom:-D
de nem akarok minden szennyes kiteríteni:D
csak ugye az említett garis ügyek:P
Írta 2005. október 03. - 21:38
Írta 2005. október 03. - 21:35
az nem valami ezer éves országúti vagy milyen?
duálra és ilyenekre váltót vegyél ha nem probléma
az ilyen rx100-asat meg be a vitrinbe
olcsó és jó:
rövidkanalas SORA pl.
nem tom.. azért vált, csak néha idegesítö.. ma próbáltam állítani nem sok sikerrel
még kibirom tavaszig ezzel aztán ha lesz pénz akkor esetleg valami normál váltó vagy single speed csak ezt meg a térdem fogja bánni meg bármikor közbe jöhet 1 kis mászás