Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
113 jobb, és a láncterelõkhöz azt is szokták ajállani, meg mindenki olyat használ

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Visszatérve a monoblokk mérethez: 113 / 68 vagy 118/68 lehet (Truva Gigapipe DH) .... nem?
Na most akkor melyik a jobb egy merevvázba? 113 v. 118? 118 -at a 3 tányérosnál szoktak használni?

szantocsa

szantocsa

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Az e-boltról annyit... ha olcsóbb akkor miért ne.
Nem mindenki lakhat Budapesten vagy nagyvárosban, ahol van "élõ" bolt. Nekem pl. 80km-t kell utaznom, hogy belépjek egy bringás üzletbe... ráadásul nem is a legolcsóbba.
Egy példa: Deore váltót akartam venni... az említett live boltban megvehettem volna 11-ért, az eBIKE-on 7-ért. A live bolt meglátogatása jó esetben is több 2 ezer forintnál... az e bolt 1100Ft-ért házhoz hozza a GLS-sel (bár, ha 40000 felett vásárolok, akkor meg ingyen).
Ezzel nem azt mondom, hogy mindent és csak az eBIKE-on... de érdemes mérlegelni fõleg a vidékieknek... és fõleg olyan termék esetében, amit jól ismerünk, amiben nem igazán csalódhatunk (pl. DEORE váltó).
Eladnék egy komplett 21-es Alivio hajtásláncot egy pár ajándék kerékkel 15-ért... meg egy RST Capa CL-t 8-ért.

szantocsa

szantocsa

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Elvileg be lehet. Tedd le a legkisebbre... kösd ki a bowdent... válts a karral is totál le és elvileg akkor minden zéró. Innen már tökéletesen kéne mûködni... de ha nem akkor a kijelzõvel van gubanc... ha garis, akkor vissza a boltba... ha nem...

szantocsa: szerinted nem lehet egy váltót úgy beállítani, hogy a kar szerint már a legkisebb keréken van hátul, valójában pedig egyel fentebb?

Eladnék egy komplett 21-es Alivio hajtásláncot egy pár ajándék kerékkel 15-ért... meg egy RST Capa CL-t 8-ért.

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás
Nekem is csak áztatásos módszerrel jött ki.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
1) szar vagyok
2) azért a szerszám se semmi... letört egy "fog" a többi meg elgörbült- a mûanyagon!!:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Talán ott kellett volna kezdeni...
de próbáld meg egy kicsit ráhúzni..

szerintem inkább szervíz most.
menteni a menthetõt ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Ha elviszem szervízbe ott tudnak még kezdeni vele vmit?

Talán ott kellett volna kezdeni...
de próbáld meg egy kicsit ráhúzni..azt mindig könnyebb, és utánna kijön...olyan szerszámmal próbáld meg, mint a bbb, mert abban van egy csavar, amit a tengelybe bele tudsz csavarni, és akjkor nem fordul ki...ha más nincs,akkor jön az áztatás..

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Üdv!

Mit lehet csinálni, ha egy négyszögtengelyes monoblokk beragadt... Az egiyk oldalát le tudtam szedni, de a másik beragadt, s sikerült egy kissé ledarálno ma menetét... :D :cry:
Mit tudok csinálni? Vhogy ki tom operálni a vázból? Már eleve szar, ugyhogy dobnám ki a kukába... de nemtom kiszedni...

Ha elviszem szervízbe ott tudnak még kezdeni vele vmit?

thhhx

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
De most közel van a fogashoz!!! :D

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
éljen, szorgalmazom az ötletet..:)

jaa, meg még vasárnap van a faktor, de oda nem megyek.. a probike meg idáig nagyon magasan volt..:D
Van állásom...:bananadan

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A probike is olyan lesz, mint Rave-ék tékája...már a kulcs sincsen meg, mert sosem zárnak be:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

jó csak a boltok 90 százaléka úgy van nyitva, hogy az emberek akkor épp dolgoznak...azért (is) jó a Vizdi, mert õk sokáig nyitva vannak...
tehát nekem sokkal egyszerûbb netrõl rendelni, mert ha valamit akarok, akkor nem kell munka után sprintelnem, hogy zárás elõtt pár percel még foglalkozzanak velem. hétévgén meg mire összeszedem magam, már be is zárnak..:D, vasárnap meg pangás...tudom, hogy a boltosok is emberek, csak szerintem fura a nyitvatartási rend

hát ez az " a boltos is ember".....amúgy pld probike szombat vasárnap is egész nap (legalábbis szezonban).....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Sajna pedig a jövõ a netes boltoké...az emberek nagy része elgépiesedett...a csomó barom itt kérdezi a neten, hogy mennyi ez, meg az, és ha nem talál a neten, akkor az tuti nincsen....
Persze mikor garis baj van a kintrõl egyéb helyrõl rendelt cuccal, akkor meg futás az elsõ BOLT-ba, hogy oldja meg...
Szánalmas, de napi szinten találkozom ezzel...

jó csak a boltok 90 százaléka úgy van nyitva, hogy az emberek akkor épp dolgoznak...azért (is) jó a Vizdi, mert õk sokáig nyitva vannak...
tehát nekem sokkal egyszerûbb netrõl rendelni, mert ha valamit akarok, akkor nem kell munka után sprintelnem, hogy zárás elõtt pár percel még foglalkozzanak velem. hétévgén meg mire összeszedem magam, már be is zárnak..:D, vasárnap meg pangás...tudom, hogy a boltosok is emberek, csak szerintem fura a nyitvatartási rend
Van állásom...:bananadan

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
keress egy normálisat, mert a ridebike egy sz*r :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

me ez az ebike egyébként mi a fene?Hogy olyan olcsó náluk minden?Szal akko inkább mondjam vissza a rendelésemet az ebikenál és keressek egy normális bicikli boltot?

ebike=RideBike, csak hasonlítsátok össze a két honlapot, pl. a telókat...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
szantocsa: szerinted nem lehet egy váltót úgy beállítani, hogy a kar szerint már a legkisebb keréken van hátul, valójában pedig egyel fentebb?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Ez így ebben a formában nem igaz...a haszna az ebike-nak jó...a boltnak még jobb...

tudom:-D
de nem akarok minden szennyes kiteríteni:D

:P

csak ugye az említett garis ügyek:P

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
de az a szar h eladni se igen lehet, elsöváltómat árulom tök olcsón még 1 érdeklödö nincs!!!!:(

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

az nem valami ezer éves országúti vagy milyen?

duálra és ilyenekre váltót vegyél ha nem probléma
az ilyen rx100-asat meg be a vitrinbe

olcsó és jó:
rövidkanalas SORA pl.

nem tom.. azért vált, csak néha idegesítö.. ma próbáltam állítani nem sok sikerrel
még kibirom tavaszig ezzel aztán ha lesz pénz akkor esetleg valami normál váltó vagy single speed csak ezt meg a térdem fogja bánni meg bármikor közbe jöhet 1 kis mászás