Nekem Sram 7.0 11-34-es fogsorom lesz és DEORE hátsó váltóm. +connex lánc, hogy lehetõleg semmi se legyen azonos márkájú...

Mellesleg szerintetek Deore LX, vagy SRAM 7.0 fogsor??? Melyik a tartósabb?
noh akkor, kigondoltam: sram x.9 , sram 7.0 11-34 (PG-970) 9s. , xg elsõ váltó, meg egy sram PC-69 9s lánc + sram x-7 trigger shifter 27s. Asszem ez igy a rendszer?!Vélemény?
Amíg itt mindenki irogat errõl-arról, addig én válaszolnék: Jó lesz.noh akkor, kigondoltam: sram x.9 , sram 7.0 11-34 (PG-970) 9s. , xg elsõ váltó, meg egy sram PC-69 9s lánc + sram x-7 trigger shifter 27s. Asszem ez igy a rendszer?!Vélemény?
Lásd az aláírásom:)
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
noh akkor, kigondoltam: sram x.9 , sram 7.0 11-34 (PG-970) 9s. , xg elsõ váltó, meg egy sram PC-69 9s lánc + sram x-7 trigger shifter 27s. Asszem ez igy a rendszer?!Vélemény?
de ha tényleg nem van fémipari hozzáálllásod, akkor inkább vidd be egy jó szervízbe,
Lao-Ce
Muszálynak nem uszály, hiszen a SRAM sorok, és láncok is Shimano kompatibilesek...csak, ha tökéletes váltást akarsz, akkor vagy komplett SRAM, vagy komplett Shimano
Sztem lehet elõször érdemes csak egy menetfésûvel végigmenni rajta...ha ez nem segít,akkor vágás...
Lao-Ce
Sztem lehet elõször érdemes csak egy menetfésûvel végigmenni rajta...ha ez nem segít,akkor vágás...Hali, vóna problem.
Szal új vázat vettem, és amikor pakoltam át a középcsapit az ellenanyát sikerült picit ferdén betekernem - pedig eddig már vagy 15x csináltam és eddig mindig sikerült. Kiszedni kitudtam, csak mindig ferdén indul befelé, bármennyire is szeretném erõszakolni. Mit tudok vele csinál(tat)ni? Új menetet kéne belevágatni? Tudtok adni egy telcsiszámot, vagy bolt nevet?
Köszke
118-at.
köt köt.
feltéve ha nem cc vázba megy a terelõ
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Lao-Ce
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers