Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Tehát ha jól értem, a 9-es agy a 8-astól csak a kazettadob hosszában különbözik?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
mielött a kazetta dobra rátolod a lánckeréksort rá kell tolni egy távtartó gyürüt is................ilyet bármelyik bringaboltba tudnak neked adni.........

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Azt hogy kell? :-)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
kompatibilis, de ki kell távtartózni..........

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Sziasztok!
Valaki meg tudná-e mondani,hogy s Deore hátsó agy kompatibilis-e nyolcas fogsorral is,vagy csak a kilencest lehet rátenni?

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Ritchey WCS 2 tányéros monti hajtómûûûûûûûû!!!

Errõl ki mit tud???
Szeretnék egy ilyet venni, valaki tud szerezni??
Esetleg külföldrõl???

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Valaki kérdezte, hogy mit csináljon a recsegõ RF Turbine LP DH-val. Nekem is ugyan ez volt a problémám ezzel a karral (ami egyébként 175-ös). Ha elolvasod a hajtókar "használati utasítását" ott is írják, hogy titán és Shimano BB-UN-52 monoblockra szerelve a négyszögkúpot be kell zsírozni, külömben szétb*ssza a hajtókart. És valóban. Mikor leszereltettem a hajtókart a monoblock tengelyén egy vékony alu réteg volt (itt inkább alu film-re kell gondolni). Mióta megzsíroztam a tengelyt nincs vele probléma. A Haroban BB-UN-52 van.

Fater

Fater

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
A véleményem az, hogy talán a Race Face-t nem kellene erõltetni, legalábbis a Turbine LP-t nem. Egy ilyen drága karnak nem szabadna pattognia. Nem lóg, semmi baja, lehet, hogy még erõs is, de a Haro DSR-ben nekem pattogott. Most Hussefelt van helyette, az eléggé baró.

Bár a legdurvább szerintem az FSA 180-as BMX-stílusú ISIS-es karja. (cr-mo)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
jnincs mit :)

jaja patentszem rulla...
és hogy miért használom?
  • patentszem
  • ár
  • tartósság

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Ezek a Sram láncok patentszemesek,ugye?
Sokan használtok ilyet... Jók is lehetnek.

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Köszi Ras,valóban logice,de magamtól lehet,nem jöttem volna rá... ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Bagi: nekem pc48-van és amelyik 8ra végzõdik az mind nyolcas, amelyik kilencre az kilences... (logice nemigaz? ;D)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Es mi van a garival?
Amugy nem olyan csunya... de azert nem is tetszik...
Ha tenyleg 25 es abbol keszult ami oda van irva akkor megerheti...

A RaceFace NS inkabb... ha valakinek lesz elado fekete szoljon ;)!
Az igazsag az, hogy egy bizonyos szinten tul az ember mar azt veszi meg ami szubjektiv okokbol kifolyolag tetszik.
Nekem pl a RF sokkalta jobban tetszik. Elkepzelheto hogy inkabb fel evvel tobbet sporolok mintsemhogy ne olyat vegyek ami tetszik. (Inkabb nem veszek semmit ;) mert love az ugye sosincs)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
noigen, elég gyakran említi ez az Andix gyerek a Holzfellert... ;D gyanús... fölöttébb gyanús.... ;D

Én akkor is jobban akarok RF-et, mint akármi mást. Sznobi szörpöt ittam reggelire...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Hát sajnos nem szponzorál.. :( ;D
Fáj is az én szívem nagyon a te Receficédre, különösen azzal az MRPvel.. Szép darab.. ;) De a Holzfeller 25e Ft körüli ára szerintem elég meggyõzõ. Meg persze a sznobarany színe, az is jó! 8)

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Andix: Szponzorál a Truvativ? ;D

Szerintem a Hussefelt sem volt egy rossz darab, de abból is jópár tört/tönkre ment! (pl az enyém is) A mostani RF karomban jobban bízok, hiába négyszöges!

Viszont tuti olcsóbban kijössz egy Holzfellerrel, mint egy durva RészFésszel!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Tamaskaa: Lehet ebben vmi, de azért ilyenbõl én láttam már párat törni.. :)
Ettõl függetlenül csak nagy csendben említeném a 2003 Truvativ Holzfellert... Amely könnyebb, mint a RaceFace Northshore DH! Sõt mostmár a Santa Cruz V10est is evvel szerelik (a Gigapipe monoblokkal, amelybõl már van 100as is a 68/73 mellett)! Úgyhogy ha nem csal a szimatom, akkor egy szuper holmi lesz ez...

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Tamáska: köszi.
A PC58-as az Sram ugye? És 8-as,vagy 9-es?
Jó a váltás,nincs sehol bibi?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Andix: Az a Haro-n lévõ RF hajtókar Turbine DH... sokáig az volt az egyetlen alternatíva DH felhasználásra... tehát nem szar.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Mûködni fog, én is azt használok. Mármint 9es XT-t, meg 8as Suntour fogkoszorút, meg PC58as láncot. Nem gáz.