Tapasztalatot ide,vén rókák!
Mennyivel biztosabb,pontosabb a váltás 7es,8as rendszerrel,mint a 9essel?Mert nekem idáig -nem röhögni!- 6osom van és volt,de az mind a mai napig tartja magát,és mindenféle állítgatás nélkül halálpontosan vált,és izé.Szóval nincs vele gond.
NickJames;A részféjszrõl olvashatsz az új Magben bõven.Nekem egy icipici negatív élményem volt vele;a jobb kar szélén a megszáradt festékrétegre még egy kis festék került,ami a használat során lepattogott ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2003. January 22. - 22:42
Posted 2003. January 22. - 21:31
Posted 2003. January 22. - 21:24
Helló!
Kéne egy kis segítség. Bringát építek és lassan már megvásárlom a meghajtás részt. Az nem gond hogyha keverem egymással a típusokat? Pl: 2002-esLX h.váltó, Deore 2003-as hajtómû, Alivio e.váltó? Nem lesznek kompatibilitási hibák menet közben?
Kéne egy kis segítség. Bringát építek és lassan már megvásárlom a meghajtás részt. Az nem gond hogyha keverem egymással a típusokat? Pl: 2002-esLX h.váltó, Deore 2003-as hajtómû, Alivio e.váltó? Nem lesznek kompatibilitási hibák menet közben?
Posted 2003. January 22. - 17:40
Posted 2003. January 22. - 17:12
RaceFace:
Nem külön szeretnék venni. 2 kerót néztem Giant NRS2, valamint Kona Kikapu. Mivel van különbség a két gép árában, ezért gondoltam megnézem, hogy a többlet árért vajh mennyivel jobb technikát kapok. A Konán Shimano FC-M445 van.
Nem külön szeretnék venni. 2 kerót néztem Giant NRS2, valamint Kona Kikapu. Mivel van különbség a két gép árában, ezért gondoltam megnézem, hogy a többlet árért vajh mennyivel jobb technikát kapok. A Konán Shimano FC-M445 van.
Posted 2003. January 22. - 16:28
A debreceni Factor tulajának van egy Middleburn hajtókarja, négyszögtengelyes, Recefice tányérokkal, és ha minden infom iagz, akkor pont el akarja adni. Elég szép állapotban van. Csak gondoltam, szólok.
Posted 2003. January 22. - 16:14
Hali
A RF Prodigy-t én is nézegettem, de aztán felhomályosítottak, hogy csak a nagyobb modellek igazi amerikaiak (ami külön hajtókar), ez csak made in taiwan... De azért biztos nem gagyi. Szerintem árban is jól pozicionált.
A Middleburn abszolút minden alkatrész cserélhetõségét biztosítja. Csakhát ennek nincs hazai forgalmazója ???
A RF Prodigy-t én is nézegettem, de aztán felhomályosítottak, hogy csak a nagyobb modellek igazi amerikaiak (ami külön hajtókar), ez csak made in taiwan... De azért biztos nem gagyi. Szerintem árban is jól pozicionált.
A Middleburn abszolút minden alkatrész cserélhetõségét biztosítja. Csakhát ennek nincs hazai forgalmazója ???
Posted 2003. January 22. - 15:47
A Prodigy-k nem cserélhetösek.
Hajtókar: egyik haverom zúz egy négyszögtengelyes Prodigy-t (dh-zik) már két éve, és semmi baja. Én szó nélkül bevállalnám. Olyan XT kategória.
Hajtókar: egyik haverom zúz egy négyszögtengelyes Prodigy-t (dh-zik) már két éve, és semmi baja. Én szó nélkül bevállalnám. Olyan XT kategória.
Posted 2003. January 22. - 15:09
Posted 2003. January 22. - 14:42
Posted 2003. January 22. - 14:15
egy kérdésem lenne, tud valaki olyan ISIS-es monoblokkot, ami cserélhetõ ipari csapágyakkal készült ???
Posted 2003. January 22. - 13:57
Posted 2003. January 22. - 12:58
Posted 2003. January 22. - 11:33
Posted 2003. January 22. - 04:00
Posted 2003. January 22. - 00:05
Truvativról tud vki esetleg rosszat mondani tapasztalatból?
Használt itt vki korábbi Isis-es truva monot?
Fsa-kat is fontolóra veszem!
AZért gondoltam a Truvativ monoblockra mert van egy Hussefelt II-es láncvezetõm és õk csak tudják hogy kell normálus monot gyártani láncvezetõhöz hamár árulnak csomagba mono+hussi+rockguardot+hajtókart!
Ettõl függetlenül az FSA vagy bármelyik is lehet ugyanolyan erõs lánvezetõvel!
Használt itt vki korábbi Isis-es truva monot?
Fsa-kat is fontolóra veszem!
AZért gondoltam a Truvativ monoblockra mert van egy Hussefelt II-es láncvezetõm és õk csak tudják hogy kell normálus monot gyártani láncvezetõhöz hamár árulnak csomagba mono+hussi+rockguardot+hajtókart!
Ettõl függetlenül az FSA vagy bármelyik is lehet ugyanolyan erõs lánvezetõvel!
Posted 2003. January 21. - 15:25
A Truvativ monoblokkjai is a 10-15 ezer HUF körüli áron lesznek. Nem tudom, de a korábbi szériákkal azért voltak gondok. Én hamarabb ajánlanék egy FSA Ultimax-ot, az is van ISIS-esben, és max. 12 ezer. A Race Face 20 alatt esetleg a Prodigy-t árulja, de az tajvani. (és minimum 15 ezer)
Posted 2003. January 20. - 22:18
Dfoxal mindenképp fel lesz véve a kapcsolat mivel már üzleteltünk és megéri!
Csak kiváncsi vagyok magyar árakra meg arra hogy pontosan melyik gyártótól érdemes vásárolni!
Sehol nem találok Truvativ árakat még külföldi siteokon se!
Csak kiváncsi vagyok magyar árakra meg arra hogy pontosan melyik gyártótól érdemes vásárolni!
Sehol nem találok Truvativ árakat még külföldi siteokon se!
Posted 2003. January 20. - 21:59
Race Face cuccokert keresd d-fox ot!
Az ISIS es cuccokat 10% kkal mindenfelekepp olcsobban tudja hozni.
Viszonyitaskepp a legjobb négyszöges monoblock a R.F.Taperlock CrMo-19.500.
Nezz szet, az FSA is eleg jo kozepcsapagyakat gyart
Az ISIS es cuccokat 10% kkal mindenfelekepp olcsobban tudja hozni.
Viszonyitaskepp a legjobb négyszöges monoblock a R.F.Taperlock CrMo-19.500.
Nezz szet, az FSA is eleg jo kozepcsapagyakat gyart
Posted 2003. January 20. - 20:45
Sziasztok!
Monoblokkos kérdéssel fordulok hozzátok!
Most újjítok hajtásláncot és a hajtókar már meg van!Egy Truvativ Holzfeller lesz!
Ehez keresnék isis-es monoblock-ot!!
Ajánljátok a Truvativnak a Gigapipe dh-ját vagy vmelyiket?
Race Face mono-k milyen árban vannak itt kishazánkban?
Egy Ruckus-ba lesz tehát merevfarú igy egy kicsit több terhelést is kap mint egy ösztelós mivel elég sokat szokott kapni a gép tõlem!
Monoblokkos kérdéssel fordulok hozzátok!
Most újjítok hajtásláncot és a hajtókar már meg van!Egy Truvativ Holzfeller lesz!
Ehez keresnék isis-es monoblock-ot!!
Ajánljátok a Truvativnak a Gigapipe dh-ját vagy vmelyiket?
Race Face mono-k milyen árban vannak itt kishazánkban?
Egy Ruckus-ba lesz tehát merevfarú igy egy kicsit több terhelést is kap mint egy ösztelós mivel elég sokat szokott kapni a gép tõlem!