belül van egy bazi nagy imbuszkulcsnyílás...a kazetta test golyók felõli végén...Én a múltkor szedtem szét a agyakat (eddig mindig szervíz), kazit leszedtem, tengelyt kiszedtem, meg lemostam mindent, de nem hasítom, hogy a bordás testet hogy lehet leszedni az agyról (nem találtam semmi tekerhetõt)?
Tud valaki segíteni?
Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Írta 2005. október 27. - 21:02
Írta 2005. október 27. - 20:37
de megkérdezem majd Janit
aztán kitalálom mi legyen....
mindenesetre köszi
Írta 2005. október 27. - 20:36
szigorúan sznobságból
majd, eccer...
sora 6-7 lehet... nem tudom, érdemes e, én inkább vennék egy új gumit, vagy akármi, de ha kell a faszesség, akkor hajrá
Írta 2005. október 27. - 20:33
sora 265g
vagy vhogy így, de ez érdekel legkevésbé
na majd megkérdem Janit hogy mennyiért tudna sorát hozni
deore elmenne 3e-ért szal nem kell sokat ráfizetni
majd ha egyszer rámszakad a bank, lehet hogy veszek vmi x.7-et
de az odébb lesz:(
Írta 2005. október 27. - 20:30
mondjuk alap sram cucc egy 20asból megvan. tudom sok, de csak eccer kellett kiadni ennyit, azóta fasza minden
mi volt a bajom? egy fél év után bármit csináltam, szarul váltott, csörgött, szar lett benne a rugó, a váltókar szétesett, ilyenek. eladtam bagóért, akkor még másik bicón vitt 5-6 sebességet, aztán egyszer csak szétesett, kb 1,5 év után.
a sram x.9 egy éves és cseréltem 3szer bovdent rajta (haro->giant->khs->scott)
úgy vált, mintha új lenne. csak kéne az a rövid(ebb) középkanalas változat...
Írta 2005. október 27. - 20:24
csak amiatt akarom lecserélni a deorét sorára, hogy jobban feszítsen
mert ez zörög, csörömpöl, mindent csinál
meg könnyebb 30g-mal:D
miért utáltad a sorát?
vennék szívesen xtr-t meg mittomén, csak drága:(
illetve én vagyok csóró
Írta 2005. október 27. - 20:20
volt sorám is, deorem is, mindkettõt utáltam, de sokan szeretik a sorát.
ha nincs baj a deoreval nincs értelme szertem, jobb nem lesz
xtr/dura-ace vagy sram... szerintem
Írta 2005. október 27. - 20:04
a fullyra nem való dolog feltételezés volt, oda nem bajos egy kicsit? vagy csak 3tányérnál probléma? vagy valami ilyesmi.. /majd megmondják a szakik/
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 27. - 20:02
csak azért kéne rövidkanalas hogy jobban feszítsen
milyen sorral használod amúgy?
Írta 2005. október 27. - 20:00
kapott pár pofont és bírja..
de fullyra nem biztos, hogy okos ötlet a rövidkanalas
Írta 2005. október 27. - 19:57
tapasztalatok esetleg?
vegyek egy rövidkanalasat a mostani deore helyett?
másik dolog: elvileg 27-es fogszámig
gyakorlatilag menni fog 11-32-essel is egy ideig?
Írta 2005. október 27. - 19:05
a fogsor tud lötyögni, igenis
és sztem az kuka, mert kikopott a perselye, nekem is volt ilyen a mars agyammal..
Fogsorpersely??? Ez nekem új, vagycsak nem ilyen néven ismerem. Nekem télen 9es agyon volt 5db. 7es fogaskerék összeválogatva, 11-12-13-15-18, kitávtartózva, semmi csavar nem fogta õket össze, csak a 11esnél a zárócsavar, és NEM lötyögött.
A "laposvas" alatt mit kellene értenem??? Kónuszkulcs esetleg?
Írta 2005. október 27. - 17:51
Tud valaki segíteni?
Írta 2005. október 27. - 17:25
és sztem az kuka, mert kikopott a perselye, nekem is volt ilyen a mars agyammal..
Írta 2005. október 27. - 16:42
az egész kazetta sem szokott
az én hátsó agyam amolyan kónuszus-iparis öszvér. a tengely ipari csapikban ül, de a kazetta maga kónuszos. itt ha egy laposvassal kitekerem a kónuszt van alatta (ahol a felsõ golyócskasor ül) néhány hézagoló alátét. ezekkel lehet játszani, mikor a kazetta külsõ része, amire a fogsor megy lötyög az agyhoz rögzített egyéb részeihez képest.
remélem érthetõ voltam...:-)
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. október 27. - 16:27
Gywer: valószínûleg ki kell szedni a hézagológyûrûkbõl (az enyémben 3 különbözõ vastagságú van), amennyiben a kazetta külseje lötyög. Ha az egész kazi akkor meg azt kell ráhúzni az agyra jobban.
Szóval nekem a bordás test lötyög, nem a fogsor, azt különben is ki lehet hézagolni.
De ezt a hézagológyûrûs dolgot nem értem. Hol találom ezeket az agyban???
Írta 2005. október 27. - 12:42
LL: neked meg csak meg kell húzni a fogsort rögzítõ "anyát". Azárt mozog a két legkisebb, mert az nincs egybecsavarozva/szegecselve a többivel.
nem a legkisebb, hanem az eggyel nagyobb. énis furcsálottam, de a legkisebb az áll, mint Katiban a gyerek..
nade, akkor ha majd idõm engedi elgurulok egy szervízegységbe célszerszám hiányában..
köszi
Írta 2005. október 27. - 08:41
LL: neked meg csak meg kell húzni a fogsort rögzítõ "anyát". Azárt mozog a két legkisebb, mert az nincs egybecsavarozva/szegecselve a többivel.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. október 27. - 07:10
Az normális, hogy kazettás agyamon lötyög-kotyog a fogaskeréksor?
valamint a 2. legkisebb fogaskerék teljesen külön (is) kotyog a többitõl..
nem tetszik ez nekem...
Nekem is hasonló a gondom, csak nálam a kazetta is lötyög az agyon. Zoggie iparis agyról van szó. Még nem szedtem szét, de gondolom valamilyen vastag imbusszal lehet bontani a kazettát az agytestrõl, ha lehet egyáltalán. VAgy csak kikopott a kazetta??? Ehhez még nem értek, még nem szedtem szét ilyen mélységig hátsóagyat? Hogy lehet egy ilyet szakszerûen otthon megszerelni???
Írta 2005. október 26. - 22:17
de remélem nem fognak egész falvak kipusztulni emiatt...
/peace
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe