Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
Jaja, én is így látom, valószínûleg netrõl kell rendelni. :( De azért még reménykedek, hátha mégsem ;)

Engedni meg nagyon nem akarok belõle, aminek egyetlen oka van: az "álomgépemet " építem, és nem vagyok hajlandó olyat rárakni, amit nem álmodtam meg ;D

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
Más boltban ne is nagyon keress NorthShore DH-t. Tuti, nem lesz. Ha a Hajdunál nem rendelik meg neked, akkor csak külföldrõl tudsz hozatni.
Én a helyedben elkezdenék barátkozni a Truvativ Holzfellerrel. Kicsit talán szarabbul néz ki, de ugyanazt a teljesítményt nyújtja harmad árért. Ha meg nem számít a lóvé, rendeld meg külföldrõl. Kerül amibe kerül.

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
Köszi az infót, már ezeket is check-oltam.

A Faktorban ami van az sajna 165-ös. :'(

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
Az X-FAKTOR-ban is volt egy NorthShore DH még régebben. Lehet, hogy megvan még. Nem nagyon kapkodnak utána. Közel 80 rongy tányér nélkül. Veszel belõle három husselfelt-et vagy holzfellert.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
A Hajduban van 2 Prodigy DH ISIS, két Turbine LP ISIS, és egy négyszöges NorthShore DH.

Ennyit tudok.

De rendelésre hoznak szerintem.

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
THX. Ez már egy fokkal jobb, de nem Prodigy hanem North Shore DH kell.
Meg ha nem muszáj nem szeretnék online dologról, mivel 1. még nem csináltam eddig sem, 2. fogalmam sincs a garancia dolgokról ilyen esetben, 3. nem tudom mit kell vámolni meg ilyesmik.

De ha nem lesz más megoldás, akkor mégis netrõl lesz. Azt nem engedem hogy csak ez tegyen keresztbe ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem azert de...

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
Már megvolt, de ott nincs sajna. Azért köszi a tippet!

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Esetleg hivd fel a Probikeot, mintha ott láttam volna, persze az már elég régen volt.
És most nem esküdnék meg rá, hogy NS Dh volt...
próba szerencse..

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
Help please!

Nem látott valaki egészen véletlenül valamelyik boltban egy RaceFace North Shore DH (ISIS) hajtómûvet? 170 mm-es kellene! Nagyon fontos lenne, az utolsó hiányzó alkatrész az új bringámhoz, de sajna nem lehet sehol sem találni. :-\

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
multevi fsa-t ne vegyel!!!
fel es kotyog alattam!
az uj truva dh-val egy srac ugy jart, hogy gyarilag kotyogott (a negy csapagyas!!).

egyebkent truva vagy race face.
meg ha jo az ezevi fsa talan.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát, nekem 2002-es Truvativ Sl van, s eddig jól mûxik, pedig könnyû sem vagyok, s zúzom is vele rendesen...bár tény, hogy én anno kényszerbõl vettem, mivel gyorsan kellett, s nem volt akkor a boltban más...szóval voltak kételyeim, de nekem bevált

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Szerintem Race Face SRX - egész olcsó,és merev.Még múlt évben vettem 1et,és nemrég Lkezdtem használni,elég QL...Bár még valódi tesztnek nem volt alávetve,nem mentem vele át patakon,és nem is voltám Jánoshegyen,csak kisebb tekerések HHH-n.
Ez az alap RF darab,nem cserélhetõ csapágyazás (erre azt írták a Bikmakkban,h "jó nehéz kicserélni :) ) és ahogy írva vagyon még,alap szintû tömítések jellemzik.No meg jó hírnév ;)

lcs

lcs

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Hi
figurák, ajánljatok már egy igazán jó, bestbuy ISIS monoblokkot 10-15 kFt között!?
Truva 2003-as Stylo Xr hajtómûhöz kellene.
Tudtok valamit az új Truvativ Gigapipe monoblokkokról? kissé furcsa, hogy magukat agyondicsérik a saját honlapjukon, míg az mtbr.com-on 3 review midegyike 1-est!!! ad az egyik modellre???
Vagy inkább FSA? Raceface? A bikemag teszt inkább csak a kérdõjeleket szaporította bennem.
na kösz: csaba

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
no porblem!!! :-)))
igen olyankor kelek fel!
es most mar aludnek is de nem biiiirok!!!!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
ohh.. bocs ;D

pedig kreativ vagyok . te meg biztos almos lehettel...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
azt akartam irni, hogy a negy csapagyas valtozat tenyleg ~12eft!!!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

tenyleg annyi az ara a negy csapagyas valtoatnak.

...what a F....@#$%..?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tenyleg annyi az ara a negy csapagyas valtoatnak.
nem biztositott az hogy hajlas kozben ugy hajlik, hogy terhelve legyen a masik ketto is!

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
lor: lehet hogy sikerült neki ugy megcsinálni,hogy mind egyszerre fogjon és ezért piszok drága.
de amugy nem is kell, most jut eszembe,hogy mind a négy fogjon,mert ugrabugrakor elgörbül a tengelyés görbüléskor fekszik fel. nem??? persze ez csak egy tipp